Fri: April 30, 2010

Emelie är här! :D Hämtade upp henne igår och vi begav oss mot Willys för att handla lite föda till helgen. Gjorde en jättegod zucchinikaka som blev värsta hiten, den ska jag göra fler gånger. På kvällen gjorde vi dessutom GI-brownies som blev väldigt mäktiga men ack så goda.
Somnade gott efter lite slötv-tittande, bland annat debatt med diskussioner om föräldraledighet och lyxfällan.

Skulle egentligen på intervju ang. sommarjobb i Ludvika imorse men avsade mig det då jag vet att det skulle bli helt värdelöst att försöka pendla. Lägger allt mitt hopp till jobben i Borlänge i sommar, om inte det, viket i Smedjebacken!

Nyss har vi sprungit runt älven, 3-4 km, och det blir kyckling till lunch. Gott, gott! Ska senare ta oss en tur till systemet och inhandla ädla drycker till imorgon kväll, senare kanske en fika med Felicia och kvällen är ännu obestämd.

Hejpa! Nu ligger förresten min café-spelning uppe på P&L-sidan :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: April 29, 2010

Om ni undrar över bilden nedan ville jag bara prova sms-blogga.. haha!

Igår fikade jag både en och två gånger vilket innebär att jag mår lite illa idag. Först åt jag en liten bulle och två kakor i frostbo, sen blev det smörkola och kladdkaka hemma hos Lisa. Ruggigt gott båda gångerna men fy fan, blev för mycket.
Har iaf käkat lite fil nu och hoppas magen tar igen sig!
Förresten gjorde Tomas en skånsk kalops igår! Som dom gjorde i Mauro och Pluras kök. Gott, gott, gott! :)

Om några timmar kommer Emelie hit, nu var det typ ett halvår sedan. Ska bli roligt och jag ska få äta sushi :) det börjar även dra ihop sig inför grillning osv, guud vad jag älskar familjära sammanhang, haha.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SMS-inlägg

dsc00447 (MMS)

Skulle bara testa mobilblogga.. slit bilden med hälsan :D

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Wed: April 28, 2010



Gårdagen var riktigt härlig! På förmiddagen bjöd Tomas mig på thaimat :D. Mötte senare upp Emelie och Matilda på Kupolen, strötittade lite och satte oss sedan för en sjujävla långfika på nedersta plan. Tjattrade en lång stund, garvade därefter. Handlade bland annat om posttraumatisk stress efter inställt barnprogram pga hockeykväll, anonyma lappar i brevlådan hos farsor vars ungar köper ut cigg medan farsan själv har ringt och klagat på föräldrar vars ungar inte har cykelhjälm, cyklar med larm som är värt mer än själva cykeln (larm på larm på larm), ja fy fan. Längesen jag asgarvade så mycket :D.

Gick in och provade en ASFIN Nike löparjacka som jag tyckte passade jättebra. 499:- stod det på prislappen, då var den ändå nedsänkt, jaja, någon annan gång.

Inatt har jag haft någon jobbig rethosta, gjort ont i stämbanden, sovit dåligt. Piper och tjuter i halsen.

Ser att de dragit nautilusavgiften, så nu har jag 2500 på kontot. Artikelpengarna ser jag inte skymten av. Vi får se hur det här går, spännande. Den 25 maj får jag sista utbetalningen av csn också, vilket äro tusen riksdaler. Hur ska detta gå? Jag gissar på att jag för första gången i mitt vuxna liv kommer behöva låna pengar.
Det som är tråkigt är att Tomas fyller 25 den 15 maj och jag kommer inte ens ha råd att ge honom något.

Men men: solen skiner i alla fall, och jag blir sugen att röra på mig. :-) !

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: April 27, 2010

 

Fikade med Saga igår. Har fan blivit en återkommande veckogrej, gillar dej <3. Glömde skriva att även Ludvika kommun ringde in mig till en intervju nu på fredag - BAH! Tre intervjuer..! Snacka om att livet tar sina vändningar. Plockade även fram min gamla gröna mulle-jacka igår. Ja, den är ju också användbar. Har på tok för många jackor egentligen..



Häpp!

Idag drog Tele2 mobilräkningen så nu har jag 2700 på kontot ungefär. Blev fel när tidningen skulle betala ut artikel-lönen till mig så det gick in på syrrans konto. Nu är det påväg tillbaks hoppas jag! Så då kommer jag ha ca 4000 kronor att leva på tills juli. Fixar jag väl! Ska nog föra över alkoholpengarna till Peace and love på en gång..;)

Idag kommer Emelie Andersson a.k.a kioskisen upp till Borlänge, roligt som fan! :D Får se vad vi hitter på om det blir en sväng till kuppen eller en kaffe i solen, har i alla fall tänkt presentera henne för Tomas :) måste ju få visa vem det är jag mobbat lärare, garvat satan och kollat på killar med genom alla år.. Haha! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: April 26, 2010

Det går bra nu med sommarvikariaten! Ska ju som sagt på intervju måndag nästa vecka för Borlänge kommun LSS. Nyss ringde de från Smedjebackens kommun och erbjöd mig ett vikariat 75-100% på ett gruppboende..! Bad henne återkomma nästa måndag då jag vet mer ang. viket här.
Men shit, bästa tänkvärda vore ju om det kunde klicka med båda jobben! Inte särskilt troligt men ändå. Får jag inte det ena, så får jag det andra. Önskar jag! :D


Dagens lunch blev lax, äppelskivor, rödlök, oliver samt kryddor och kall sås.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: April 26, 2010

 

Var trevligt att kolla på match igår med Denice och Felicia :) min fina fina pojke! Efter matchen drog jag och Tomas till Ica och handlade lite ingredienser till en grekisk sallad :) fast med pasta. Var rätt hungrig.. kollade på Wallander, myste och somnade.

Nu har den här underbara dagen precis startat och jag ska snart gå och köpa måndagskrysset.. ikväll kommer Saga, wiieehhooo!

Min frukost: 1½ dl fil, ½ banan, samt några skedar papaya-müsli :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: April 25, 2010

Slängde i mig lite fil och musli på morgonen och pushade sedan mig själv till gymmet. Sprang 40 minuter på bandet och hade förbättrat min hastighet till 10,5 km/timmen. Det orkade jag inte hur länge som helst så jag låg mest på runt 9,5 km/timmen.
När jag kom hem gjorde jag en god köttfärsröra med matlagningsgrädde och rödlök.. samt en kall sås på FIL! (ja, man kan använda det om man inte har yoghurt). Gott, gott.

Däckade nyss på sängen och drömde att jag stannade med volvon framför ett järnvägsspår där bommarna höll på att gå ner, av någon anledning gick jag ur bilen... kom sedan springande tillbaks efter ett tag och insåg att de andra bilarna inte kom förbi! När jag sedan satte mig i bilen försvann handbromsen så jag rullade bakåt, rätt in i en annan röd volvo 740 så jag pajade hans registreringsskylt, kofångare, lyktor osv, samt orsakade en olycka som bestod av att en annan gul pickup med massa killar med solglasögon i rullade ner för en aslång backe sen hördes en krasch. Jag var så smart att jag stack därifrån :)

Ikväll ska jag gå till vallen och kolla när ulfshytan spelar match, lika bra att softa lite i den fina men svala kvällssolen. Felicia följer med :) Tomas nämnde något om sushi igår, jag är inte den som bangar.. ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: April 24, 2010

Have been tjockinG all day long. Nädå men åt gröt och ägg till frukost, fullkornspasta med ägg och rödlök till lunch, fil och frukt till kvällsmat. Så då tänkte jag att jag gott och väl fick tjocka i mig nåt gott till kvällen, vilket blev cheesecake och chips. Gott det!

Tog mig även en Lång i det fina vädret idag (istället för att ta sig en Kall (öl) kan man ta sig en Lång promenad istället;) gick runt älven i solen, fick bevittna rapegame mellan två kanadagäss, flåsade i uppförsbackarna och trixade mig fram genom lite obeträdd mark. Njöt av solskenet och friskluften och tänkte att nästa gång jag går promenad ska jag vara glad och trevlig och hälsa på folk som också är ute och går.

Var rejält trött när jag kom in och tror jag drog på mig feber. Lyckades i alla fall agera hemmafru och ordnade ris med panerad fisk till Tomas när han kom hem från jobbet, eftersom han jämt är så snäll och fin och har tålamod med mig. Efter det var jag helt slut, la mig på sängen efter att jag inmundigat ipren, Tomas drog ner persiennerna och jag somnade. Vaknade upp totalutvilad, vi gick till konsum och handlade flottet och tittade på Millenium och ja, nu sitter jag här. :)

Morgondagen ska ägnas åt promenad igen tror jag. Möjligt är också att jag kanske istället stannar inne, gör ingenting ett tag för att sedan vila på det. Tomas tycker jag är duktig som har börjat vila lite mer, jag som stressade satan först när vi träffades (gick upp 06-07 fastän jag inte behövde och var orolig/spänd större delen av dagarna). Lite annorlunda nu. Varför fan ska man stressa sönder sig..?

Saker jag är glad över nu:
- jag ska på sommarjobbsintervju om 9 dagar vilket innebär att jag kanske får jobb och erfarenhet.
- dagarna är ljusare, längre och härligare. sinnet följer med.
- jag har en otroligt fin vän som heter Saga.
- magen har lugnat ned sig och gör inte lika ont längre.
- jag väger ca 60 kg för första gången i mitt liv och trivs bra med mig själv och min kropp.
- jag är kär, trots att situationen har tett sig så att min pojkvän och jag har tvingats se varandra lite mer än normalt det senaste året pga min livssituation.
- jag har varit i Mexico två gånger under längre perioder sedan jag tog studenten.
- jag pratar flytande spanska.
- jag fick kaffe och cheesecake på kvällen.
- jag har ett par otroligt sköna löparskor i märket Nike som inte har blivit utslitna än.
- jag har ett gymkort som utnyttjas, gäller ända fram till september och på något vis kommer det att bli betalt, garanterat, eftersom det är en relativt låg kostnad.
- den 21 och 22 maj ska jag spela inför folk igen och jag tror jag kommer vara skitsnygg då.
- jag läste i ett gammalt dagboksblock på eftermiddagen och noterade att jag tänkte Alldeles För Mycket och invecklat förut, nu tänker jag ca 100% mindre och mår därmed mycket bättre
- nästa lördag är det grillkväll och jag förväntar mig att i princip alla mina närmaste då kommer att vara Där
- jag ska föreläsa under peace and love, får gratis inträde och förhoppningsvis träffa Nour el Refai vilket är en kvinna jag beundrar mycket
- jag har lärt mig om mat och hälsa och kommer lära så länge jag lever, vilket förhoppningsvis leder till ett friskt och bra liv
- jag har en pojkvän som älskar mig i ur och skur och uppmuntrar mig till att göra saker på egen hand
- slutligen har jag två små bröder som jag älskar skitmegamycket, jämt när jag tänker på William blir jag alldeles varm i hjärtat, han är som en lillebror för mig, eller eh, ja. :D

Det är vad jag är glad över, och tanken på att jag ska klara mig på existensminimum i tre månader, det rör mig inte i ryggen när jag tänker på allt detta. För idag sa Tomas ännu en gång att jag inte står i skuld till honom, att han gärna betalar mat, för att han tycker om mig och mår bra av mig. Skönt...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: April 24, 2010

Time for some bloggiN'.

Gårdagen var mysig. Vi åkte och bytte en sträng på min gitarr efter en ganska klen lunch på pasta och tomatsås. Sedan bakade vi vårat supergoda bröd (eller jag i alla fall, Tomas fick diska efteråt), blev supergott, slappade lite och åkte till Täkt på kvällen. Där väntade Björn. Anders & Felicia var och handlade. Finmat skulle det visa sig! Gratäng och fläskfilé samt en supergod grekisk sallad utan oliver. Vi hade roligt både medan vi lagade maten, medan vi åt den, och efter att vi ätit upp den.

Björn var på G och jag som hade bestämt mig för att vara nykter och köra hem Tomas på kvällen eftersom han skulle jobba idag, blev efter väldigt lite övertalning berusad. Nåväl, god mat, sen kom Col utjoggande, duktigt av honom. Trevligt med utökat sällskap :) det spelades gitarr, filosoferades över en del saker som religion och annat, sen fick jag hicka och la mig i soffan. Felicia snabbt där till min hjälp, drick lite öl sa hon, sen sväljer du tre gånger utan att andas. Försökte. Men så andas du ändå suckade hon, gör om det, och jag gjorde om det några gånger. Sista gången när jag hade öl i käften sa hon annars får jag ta fram pepparmyntsoljan, då brast det och jag sprayade öl genom munnen över hela mina byxor. Hickan borta!

Haha, sjukt kul. Men jag är inte stolt över mig själv, att det var ännu en helg i ordningen som jag druckit. När ska jag någonsin vara nykter?
Idag mår jag lite halvbra, inga problem med maten i alla fall, åt gröt och ägg till frukost. Suttit och kikat på lite Debatt på SVTplay, ingen annan aktivitet. Har planerat in någon form av promenad under dagen eftersom solen skiner, måste bara sova av mig den här äckelkänslan.
På måndag ska jag fika med Saga, tisdag kommer Kioskisen upp, Torsdag ska jag fika med Alicia och Torsdag em kommer Emelie. WihhhhoooU!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: April 23, 2010

Jag tog mig faktiskt i kragen igår och gick ut på promenad i mina converse. Dessvärre (eller som tur var) kom jag på att jag ville gå långt, synd bara att jag inte tog mina bra löparskor - nästa gång! Gick mot Torsång men ändrade sedan kursen mot Nyckelby. Fy vad fint! Fasen, kommer aldrig sluta älska röda stugor och stora ängar <3
Gick säkert en mil, på hemvägen stannade jag vid Ica Maxi och där hittade jag inget mindre än Maria Svelands Bitterfittan, inbunden för bara 20 spänn :) var ett givet val att köpa den, älskar den boken.

Kom hem och kokade mig lite morötter, lök och käkade rester, såg Lyxfällan och sedan sista avsnittet av Pluras och Mauros kök, tillsammans med Tomas.
Imorse vaknade jag av solen, finns inget finare sätt att vakna :) Hoppas det blir en bra dag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: April 22, 2010

Jag kommer ha ungefär 3200 kronor jag ska leva på från och med imorgon till slutet av juni. Eller juli kanske, för vad skulle jag få för lön i slutet av juni? Det inkluderar mitt besök från västkusten, peace and love, midsommar, Tomas födelsedag etc. Helt jäkla ohållbart men vad ska man göra, jag försöker att inte tänka på det i alla fall.

Det är en helvetes pessimistdag idag precis som horoskopet i tidningen sa och det får väl vara så. Vi har i alla fall tvättat på fm, nu har Tomas dragit iväg på det han skulle göra, deklarera, jobbmöte, och sen nån form av tv-spel hos sin käre lille vän.

Själv tänkte jag sitta här och ruttna bort.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: April 21, 2010

Blev ingen träning utan jag gjorde istället en fetgod chili con carne till den inneboende och hennes lägenhetsvärd. Hade längtat efter det :) riktigt gott blev det.
Sedan städade vi som vanligt och efter det åkte vi till Smedjebacken! Fick höra en riktigt tråkig nyhet om min gamla bildlärare :/ otroligt ledsen för hennes skull..
Var i alla fall mysigt att träffa morsan min som spetsat till armbågarna, älskade fina William som till och med gav Tomas en kram helt frivilligt, samt Simon den Store <3 senare också pappa, rätt avslappnande att sitta och halvlyssna på hans gamla rövarhistorier.

Hjälpte mamma att laga fisk och potatis med en kall sweet chilisås :) åt så jag blev mätt och lite till sås, så nu mår jag toppenmums.

Tomas åkte nyss på träning och jag sitter och googlar på glutenintolerans. Pappa sa att jag kanske fått det och symptomen verkar likna mina (på senare tid även någon form av järnbrist/viktnedgång). Nåväl, inga diagnoser innan jag varit hos läkaren. Det är bara det att jag har ont i magen nu också, hugger till liksom. Ska väl inte göra så jämt tycker jag..

Men no worries.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Wed: April 21, 2010

Drog igång med lite bak igår igen. Blev två runda morotskakor (matbröd) på mjölk, rågsikt, jäst, rivna morötter och salt. Jäste superfint innan jag la in dom i ugnen, men tror jag tog ut dom lite för tidigt vilket resulterade i lite för degig botten. Nu verkar dom dock ha jäst till sig under natten..! Så idag var dom perfekta tycker jag :)
Skrev även en ny låt som blev bra, epic text som Linnéa skrev,tackar vi för ;). Löste sudoku tills jag somnade, och imorse började jag dagen 06.45 med en morgonpromenad som i och för sig slutade i en joggingrunda. Nu är vi igång igen! Blir inget rep idag så jag ska styrketräna lite senare och ikväll blir det kvällspromenad med Denice :) tror på den här dagen.

Bilder på mina bröd:



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: April 20, 2010

Mötet gick ju bra :). Fast jag får inget jobb, haha. Nej, men grejen var att efter att jag fått fylla i mina erfarenheter på ett papper så ansåg enhetschefen att jag kanske skulle träffa LSS-chefen istället, med tanke på att jag jobbat med cp-skadade barn och så innan, i Mexico. Och det var ju bara för väl! För jag hade lite hard time med att inställa mig på hemtjänstjobbet först, kändes inte riktigt som min grej. Vill hellre få mer tid över för en person. Så jag fick Felicias tid på LSS, och hon fick en ny tid hos för hemtjänsten istället. Tror det här blir bra!

Så inga besked. Nu behöver jag bara sysselsätta mig fram till nästa torsdag då Emelie kommer hit ^^ sen är det möte igen! Bara att köpa mer korsord! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: April 20, 2010

Ok, då var det dags idag. Jobbintervju. Framtidsavgörande möte.
Jag orkar inte med rövslick. Är det något jag avskyr så är det att slicka röv i nordlig riktning. Uppåt. Hon får ta mig för den jag är, för den erfarenhet jag har och möjligtvis för den potential jag besitter när jag är på bra humör och har lust. Iofs har jag nästan räknat med positivt resultat på den här intervjun, varför skulle jag annars få komma, och så här sent? Semestrarna börjar ju snart.

Den här lappen hittade jag i alla fall på när Tomas gått till jobbet idag. Och som ni ser så bakade jag kolakakor igår ^^


Kvällen i övrigt spenderades på Wallingatan, lite fortsatt jamning av låtarna, tror det kommer sluta skitbra. Hemma gjorde vi förresten innan en supergod fiskgratäng på pangasusfilé, krossade tomater, creme fraiche, sparris, purjolök och rödlök. Å så träffade jag ju Saga igår. Supermys ^_^ <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: April 19, 2010

Igår var en riktigt trevlig dag! Jag och Winkler åkte till Kupolen, där träffade vi både hans brukare+pappa, Kristoffer+bror och så till sist Lisa+Anders som vi egentligen stämt dejt med :) gick ned på indiska för att kolla ut nåt fint men jag tror jag väntar än så länge.. åt på Matpalatset och det var riktigt trevligt.

Efter det åkte vi hem till Viola och gjorde en grymt god kladdkaka (trixet är att inte ha i bakpulver) tills Shirin, Ingemar och Max kom. Fikade lite och sen gick Ingo och Winkler på fotboll, kul! Resten av oss utom Anders gick till lekparken med Max, där var det ett och annat stolpskott kan jag lova.

Körde Renault hem till ringen och där satte Mackan i sig FYRA pannkakor! Helt imponerad av den där lille grabben vill jag lova! Efter ett tag kom Ingo och Winkler så vi pratade lite hemma hos oss, men sen var det dags för dom att åka.

Jag och Winkler åkte till Willys och storhandlade (för runt 600 spänn), kändes som en riktig liten familj vi har, eh, hehe. I alla fall handlade vi asmycket grönsaker (!!) så som jag hade flottat i helgen kände jag ett enormt grönsakssug. Så vi gjorde kött och rostade grönsaker i ugnen, en kall sås till det :) mycket gott!

Såg Wallander och sedan somnade vi.
Imorse vaknade jag av att Tomas stod och tittade på mig, gav mig en puss och sa att jag var fin och att han älskade mig, då blev jag glad :)
Solen skiner här, har diskat lite och snart är det dags att gå och köpa MÅNDAGSKRYSSET! Mån-dags-krysset, shalalalala! :D Hahaha.

För övrigt ska jag jamma gitarr med Anders och fika med Saga idag, blir nog en kanonfin dag.

PS: Nu har jag skrivit Winkler ett helt inlägg rakt igenom nästan, det är bara för att jag vill variera lite ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sun: April 18, 2010

Det var trevligt igår, trerätters, vin, spel och mysigt, mmm, sen åkte vi in till stan, satt på engelska/skrubben ett tag med Felicia och Terese, skönt att komma ut lite. Fick skjuts hem av Tomas, snäll han är. Nu har jag precis tjockat i mig fil och bröd och ont i magen kom som ett brev på posten, fattar inte, jävla krångelmage.. till och med när man äter bra mat. !!

BTW, Mjölk är så Jääkla gott!
Solen skiner
Idag fyller Moa och Emelie 21 år vardera! Grattis grattis!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: April 17, 2010

Drog in mig en flarra vitt igår och idag är det dags igen. Nej, jag har liksom aldrig haft min festarperiod så jag väljer att ta ut den nu istället, innan jag blir för gammal :-). Har upptäckt att man kan ha väldigt roligt med alkohol och så länge man inte har ansvar över något speciellt som ett underbart litet barn eller så, så what the fuck, kör hårt.

Ikväll ska vi på lite familjemiddag hos Tomas brorsa Tobbe och hans tjej, hela familjen kommer vara där och jag, blir mysigt. Fast Tomas, sjuklingen, är på match nu trots att halsen gjorde ont, han kommer i alla fall ut senare.

Efter det har jag planerat att lura med mig Felicia ut på krogen, likt hon har gjort med mig någon gång innan. Min tur att bjuda igen! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: April 17, 2010

Sista drömmen jag hade inatt var helt galen..

jag drömde att jag gick in på en Icabutik efter nån gudstjänst i Borlänge där mamma, mormor och Eva satt. En som heter Sara som är född 90, manipulerade mig till att öppna de ena och de andra stora godisförpackningarna och bakverken, bland annat ett fett jävla chokladhopprep som hon började hoppa med, jag stoppade godis i fickan och hällde upp i stora skålar inne på Ica, såna porslinskålar vi har sallad i hemma.

När hon såg att jag gjorde som hon, så sa hon "ska inte vi handla godis för alla dina pengar.. dina 3900 kronor i sparpengar?" "Inte en chans!" sa jag då och blev arg för att hon var ful och dum.

Efter ett litet tag fortsatte jag turnén på egen hand, och då kom två rödklädda i ica-personalen, tog mig i armarna och sa "kan du följa med här, vi ska skriva på lite papper och polisanmäla dig", förstod att jag hamnat i kameran. Och jag blev skiträdd.. jag bara "men nej ni förstår inte. alltså jag ville bara provsmaka godis, för jag ska handla godis för 3800 kronor. och då ville jag liksom bara veta vad jag skulle handla! alltså känner ni inte igen mig? jag har varit i mexico och varit med i tidningen, jag skulle aldrig snatta, alla vet ju vem jag är.". Då la hon i personalen huvudet på sned och liksom.. 3800 kronor? Åhh, sa hon..

Sen sa hon "hur känns det nu då? efter alla betoningar?" (hon menade att jag verkligen hade betonat att jag skulle handla godis för så mycket och inte ville snatta). Och så gick Anki förbi, min gamla dramapedagog på gymnasiet, hon som frågat mig om jag är en "duktig flicka", ja nu såg hon väl vad jag hade förvandlats till.

I alla fall fick jag gå till "polisstationen" som bara var typ ett rum med andra "fångar" i och en tv som stod på, och så frågade jag en tjock tjej som satt där inne "hur länge måste man vänta på att få komma in och skriva på papper?" "En och en halv timme" sa hon, jag bara neej, jag kan inte vänta så länge! Så jag sprang ut därifrån och kom ut till typ landskap liknande Irans, samt två andra i icapersonalen som satt och solade (en heter Veronica och finns på riktigt, varför drömmer jag om henne?" "Hejdå" sa dom och vinkade i alla fall.

Tog mig tillbaka till Ica-butiken i alla fall och där var Sofie Jansson, jag bara "Har dom tagit Sara K?" hon bara "nej jag vet inte". Och sen hittade jag ett schampo jag skulle köpa, L'oreals Elvital, den röda, sen vaknade jag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: April 16, 2010

Har varit en superfin fantastisk dag. :) Jag och Tomas åkte bort till Felicia vid 13-tiden eftersom vi skulle plocka upp dom och åka och repa i Ludvika. Anders dröjde lite, för han var iväg och skaffade ramar till sina konstverk han ska ställa ut på P&L-cafét, så vi satt och softade i solen medans vi väntade.
Till slut kom han, visade upp sina fina verk, och vi begav oss senare mot Joppi :) var ett härligt rep idag och jag älskar att spela med båda två, fint och kul att ha både Felicia och Tomas med också, som varvade korsordet med att brygga kaffe åt oss och vara lite musikkritiker.. är det inte fint att ha såna partners så säg? Älska livet alltså!

Så efter 2 timmars intensivt rep, lite dampryck och ganska mycket garvande åt vi en pizza eftersom vi var helt slutkörda och det var fredag, softade jag gött med. Anders sjöng "It's been hurting allt the way with you my Johan --- we've been through all this before" osv i bilen hem, Felicia härmade den ena och andra så perfekt, jag stammade fram till Björn att jag skulle in på systemet ikväll, och sagt och gjort, drog in på sysse när vi var tillbaks i Borlänge och köpte två flaskor vitt varav en som jag nu har öppnat och sitter och njuter av. Helgvinet har blivit något återkommande, säkert för att det är billigare på systemet, har aldrig varit något större fan av att ruinera mig på krogen..

Sammanfattningsvis är det så himla roligt att spela i "band" eller att bli kompad som vi kallar det, känner mig så mycket gladare och säkrare när jag slipper vara själv på scenen, allt bara känns bättre. Dessutom är vi som en liten familj och jag kan inte tänka mig att spela själv igen (men såklart kommer jag att göra det, också). Får se om jag orkar knalla iväg till det lilla kärleksparet ikväll och förgylla tillvaron med mitt alkoholpåverkade sinne, kanske väntar in Tomas så att jag får åka bil istället. :)

Kärlek!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: April 15, 2010

Moa gav mig inspiration att laga ljuvlig mat och fotoblogga om det. Så här kommer kvällens recept! Rätten blev Lax med sparrisris (egentligen bulgur men jag ersatte med basmatiris).

Ingredienser för en portion:

1bit lax
0,75 dl basmatiris
Olivolja
Några sparristoppar
½ röd chilifrukt, fint hackad
1 mogen tomat, hackad
½ citron
Färsk koriander

Crème Fraîche alt. yoghurt till servering.

Så.. nu ser ni en fin bild på mina ingredienser. Men vad som inte syns är den lille laxen som ligger och tinar i ett vattenbad. Börja med det!




Steg ett var att koka riset.



För att sedan börja hacka sparris. Tog halva högen.. och högg dem på mitten. Spara resten i kylskåpet!



Sen hackade jag chilin.. även en handfull koriander och tomaten som inte syns på bild. Rulla lite och skär citronen på mitten medan du ändå är igång.



Gav mig på att skära laxen i små bitar





La bitarna i pannan på ena sidan, sparrisen och chilin på andra (syns inte på bilden). Ringlade olivolja över samt saltade och pepprade - ta gärna lite extra för extra smak.



Fick snabbhacka tomaten eftersom jag glömt det, medan laxen låg och stektes - 2 minuter på varje sida.



Hade i tomaten, koriandern, citronsaften och lite olivolja i riset



Blandade runt. Tog ur laxbitarna ur pannan i en liten skål, hällde över risblandningen ner i sparrisen/chilin. Lät det stå någon minut.



Sen var det klart att servera.. voila. Njutning! Mitt tips är dock att krydda lite extra då tomaten blir väldigt sur i riset, antingen det eller ha en klick creme fraiche bredvid.

Njut..



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Thu: April 15, 2010

Tränade hårt igår (enligt mina personliga mått;) , var kul att gå med Denice! Kom hem och Tomas hade städat och lagat stroganoff :) mums. Vi såg Sommaren med Göran innan vi skulle sova, lagomt rolig film, men mest tragisk - stackars kille liksom. ^^ Fick någon molande huvudvärk men det berodde antagligen på att jag inte fått i mig tillräckligt med vätska, shit vad det går åt när man tränar. Säkert 2,5-3 liter sammanlagt man behöver dricka före/under/efter passet.

Idag gick jag till konsum och såg ½priset på yoghurt, så jag har bakat ännu en limpa, blev ju succé hos både min baby och mig, tänkte frysa in hälften. Löst lite korsord också, man måste ju fylla sina dagar.. snart ska jag joina Denice till gymmet, när jag tänker på det från ena sidan är det jobbigt, när jag tänker på det från andra så är det kul. Tror jag behåller det från den roliga sidan; jag får sysselsättning, socialt umgänge och motion. Idag blir det styrka, var tredje dag styrka är lagom för mig. Inga pretentioner över huvud taget idag, orkar inte.

Kanske svänger förbi systemet innan dagen är slut, har blivit en ganska skön helgsyssla, dricka lite vin och tjåla skit med vänner. För det kan man ju göra sofistikierat också, jag börjar lära mig det ;)
Hej så länge :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: April 14, 2010

Jo, jag har ju mina låtar. Hihihi.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: April 14, 2010

Orkade verkligen inte träna igår, kände mig seg som fan. Så jag bakade dinkelbröd istället :) gott med nybakt. Sen myste vi och kollade på The messenger när Tomas kommit hem från träningen, bra men sorglig film.

Idag har jag druckit kaffe med Denice, te med Felicia och vart på loppis, på ringen ser det ut som fan men onsdagar brukar vi ju städa så.
Har även satt upp en gymtid ikväll med förstnämnda kvinna, det ska grillas som fan är väl tanken, and i knöw I can do iiit. Har ju börjat använda mina boomboomhörlurar igen, allt blir så mycket trevligare då :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: April 13, 2010

Gårkvällen var mysig; båda stack iväg på sin träning, Tomas på fyspass och jag på ett styrke/konditonspass på gymmet, sen så åkte vi till Ica och handlade kvällsmat, hyrde lite film också på Hemmakväll :) blev biff a la Lindström med creme fraiche-dressing och sallad, mums! Såg "Jule & Julia" med Meryl Streep och käkade nötter och chilichoklad, riktigt gott.

Idag har vi varit ut till Frostbo och tvättat bilen (jag löste korsord), Tomas har klippt sig och nu på kvällen blir det träning igen. Ingen styrka den här gången för mig, får se om trappmaskinen eller löpbandet lockar mest, brukar visa sig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: April 12, 2010

YES JAG SKA PÅ JOBBINTERVJU NÄSTA TISDAG :D NU SKA JAG KICKA RÖV

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: April 12, 2010

Jag tror jag har en plan för dagen. Ska ta en promenad i solen till Willys, panta burkar och köpa en trisslott, gå hem och laga mat och sen köra en redig styrketräning på gymmet.

Man måste ju fylla sina dagar :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: April 12, 2010

En mycket fin dag igår =))!.. Tomas lagade egen bearnaisesås och jag erinrar mig själv om vilken duktig kock jag bor ihop med. Skar sig inte alls. Fick en röd ros och ett presentkort på Indiska av honom.. 500 kronor lär räcka till något riktigt fint. Grillade ute i Frostbo och jag hade jättetrevligt med hans föräldrar och honom, drack lite vin, sangria, öl och nån whiskey, lagom av allt. Tog en promenad och pussades och kollade på Wallander på kvällen. Nu har ett nytt kapitel börjat i vårt förhållande, I can feel it.

Monica ringde dessutom igår, blev så himla glad! Var så kul att höra hennes värmländska och lite om vad som händer i hennes liv =) Ska försöka ta mig råd att åka ned till Värmland nästa vecka, får se hur det ser ut i börsen.

Dagen ska ägnas åt att tvätta, torktumla, kanske ta en promenad eller gå till gymmet, något av det. Har tappat vikt ganska snabbt på senaste tiden, onormalt snabbt, så jag tog ett grav-test idag men så tur var så visade det negativt.. jag ska väl ringa doktorn så jag får någon koll på vad det kan vara med tanke på att jag spytt, varit yr, haft ont i magen och härjat också, något skit är det ju.

Men lika glad för det är jag, men gladast är jag nog över att vi ska grilla i Avesta 1 maj.. fan vad kul!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: April 11, 2010

Blev en riktigt trevlig kväll ute hos mormor. Hon hade gjort mat, fläskfilé och potatisgratäng, och förberett och fejat trots att hon har problem med höften.. typiskt mormor! Måste bara säga en sak, fan vad jag ätit fläskfilé på senaste, minst tre gånger på tre veckor, och potatisgratäng till det.
Mamma, pappa och Wille var i alla fall med och ja, det är ett mysigt par, mormor och Bertil! :) Hon sa att hon skulle bita honom i örat, haha. Superkvinnan. Efter maten blev det såklart det ena och det andra som jag inte fick i mig, blev så mätt på maten. Men glass åt jag iaf, glass med hallon från Täkt, supergott!

Idag började jag med en morgonpromenad i starkt solsken, skön känsla, att ha lite för tjock jacka på sig. Nu är ägget på spisen och kaffet i koppen så snart ska jag äta frukost. Åker tillbaks till Borlänge vid 10.30 kanske, har Tomas inte vaknat då så tror jag att jag struntar i att engagera mig och går till gymmet istället, det är ju ett projekt som verkar gå vägen. Vill också till kupolen för att hitta en ny sportbehå :).

Längtar tills Felicia kommer hem. Har förresten hittat min nya favoritlåt - Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart. Inte för att jag sitter och är emo till texten, utan för att jag älskar fet bas kombinerat med piano! Texten skiter jag fulla fan i just nu, jag längtar mer efter att vara själv än att sova med nån.
Älskar mina fina vänner, nya som gamla, återfunna som alltid där. Och mina syrror :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: April 10, 2010

I torsdags ställde jag mig och lagade en pannkakssats till fredag morgon. Blev faktiskt riktigt fina pannkakor, det hänger på att smöra ordentligt och ha en bra stekpanna :). På kvällen kom Felicia och Anders, vi spelade gitarr och drack/vin öl, samt sjöng vackra toner, bland annat min låt Paradise som vi har utvecklat till något jag känner är riktigt vackert. Tittade in på Engelska lite senare men där var det enbart tragiskt så vi gick hem var för sig.

Hämtade Tomas på fredagmorgonen och vi åt en pannkaksbrunch, mådde skapligt bra/dåligt efteråt, beror på hur man ser det, gott var det i alla fall! Hade nämligen grädde blandat med nougatsås som fyllning :). Klarade två sen var jag proppmätt.

Åt lunch vid Busåkers gästgiveri, hur jäkla fint och gott som helst, värt. Tomas bjöd :) senare under dagen kom min älskade Felicia, vi köpte varsin korsordstidning och satte oss på Peace and love-cafét som två tanter och löste/drack kaffe/loka. Kristoffer och Anders kom förbi också, så ett tag kändes livet faktiskt fint :) solen sken ute och så. Tränade på kvällen med bra resultat och gjorde en mkt fresh sallad till kvällsmat (vit pasta (hade ingen fullkorn), tonfisk, grön paprika, gurka, körsbärstomater, olivolja, vinäger och kryddor). Mums!

Det visade sig att Tomas skulle få finbesök av Rickard W så jag begav mig hem till Viola (som är Felicias mamma, alltså min moster). Där bröt jag ihop lite pga olika småsaker som sammanstrålar till en livskris, men Felicia måste vara världens finaste kusin för hon fick mig på bra humör igen och fick med mig ut på krogen och bjöd på ett glas vitt. Kände ingen press att jag behövde dricka eller något så det var så skönt. Hade planerat att sova hos Viola men gick hem till ringen igen, så vid halv 2-tiden satt jag, Rickard och Tomas och kollade på en del av Millenium-serien. Sov sedan mycket gott.

Åkte hem till Smedjebacken idag, var skönt. Mamma och William är hemma :) åt en hamburgare med lite wokgrönsaker till lunch, tryckte i mig en bulle efteråt, gott med hembakt av världens bästa mamma, lördagsmys. Ikväll ska vi åka till mormor och hälsa på, blir fint att se henne igen, hoppas vi stannar lagom tid. Imorgon firar ju jag och min boyfriend som sagt ett år, får väl se hur dagen blir, dagen spelar väl egentligen inte så stor roll, mer att vi älskar varann.

Mikaela beskrev det som en post-Mexicokris jag har nu och det kan mycket väl stämma. Hade en underbar tid där och mening/mål med tillvaron, sen tog det så abrupt slut när jag kom hem (samma skit). Hoppas verkligen på ett assistent-jobb nu, utan förväntningar, jag är i alla fall glad över att så många människor älskar mig, det har jag väl kommit fram till efter två dagar med sporadiska gråtattacker. Men man måste ju få gråta ibland, eller hur, det är ju skönt och rensar bort skiten man har inom sig. Känner mig på lite bättre humör idag, planerar att eventuellt åka ner till Rickard i värmland snart, bara för att det är opretentiöst, ute i skogen, lugnt och skönt.

Nu blev det här ett väldigt långt blogginlägg! Grattis säger jag till er som har tagit er ända hit, ni har vunnit en fika med mig som ni får stå för själva, jag träffar gärna de som vill och har tid och lust ;).


Hejs :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sat: April 10, 2010

Jag överväger att åka hem till mamma idag för att det är så skönt att vara med henne och William. Men jag vet inte än, det är våran ettårsdag imorgon och det vore ju fint att vakna tillsammans. Men jag först.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: April 8, 2010

Ska nog göra som Simon; sätta mig bakom soffan och be till Gud att jag får ett jobb. (Han bad att mamma skulle få ett när vi var mindre..). Idag har jag i alla fall åkt runt och försökt få tag i ett. Började på Stugknuten, där blev det nit. Sen tänkte jag dra in på Olivia Assistans men det blev ändrade planer. Ringde både VH assistans och Omtanken Dalarna, varav de senare verkade vara i behov av vikarier. Jag hoppas min meritlista håller.. lite crazy work bland de störda på NBK sjukhem, samt de fyra veckorna i Mexico.

Får ont i magen när jag tänker på hur mycket pengar alla har. Sparkonton, fonder, pengar som rullar in varje månad, julklappspengar från mormor, farmor och fan och hans moster. Själv har jag levt på 2000-3000 kronor i månaden i ett år och tre månader. Samma som en student, jag vet, skillnaden är att jag inte haft något mål med mitt liv så det har liksom inte varit till någon nytta. Hoppas till sommaren, annars kommer jag fan gå under. Jag vill också känna att jag klarar något.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Thu: April 8, 2010

Bara att dra sig upp ur soffan och ta sig till gymmet. Har i alla fall bil idag, kanske underlättar. Senare idag kommer Felicia för lite solning, låter henne utnyttja det billiga solariet här på ringen. För övrigt ska jag göra storstekning av pannkakor idag, har massa gammal mjölk som vi behöver bli av med. Tomas ska få pannkaksfrukost imorgon :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: April 7, 2010

Somnade gott igår med tanke på hur bra det lät i replokalen. Anders är verkligen duktig musiker. Johan är bra med basen. Och jag har skrivit bra låtar, en del är riktig dansmusik. Jag visste hur det skulle låta, och nu låter det så. Vi ska spela på Saffah den 22 maj, dagen efter Peace and love-cafét spelningen.

Vaknade 07 av mig själv och klev upp utan problem. Drack lite vatten och gick till gymmet. Tog det ganska lugnt, styrketränade, körde lite kondition, men bara hälften av vad jag brukar. Sen kände jag att jag mådde illa så jag kunde inte stretcha, utan var tvungen att rusa in på toaletten. Och där spydde jag upp allt vatten.

Det var konstigt, har jag aldrig gjort förut. Blev lite orolig att det var magsjuka, vi får väl se. Känns inte helt okej än. Har i alla fall lagat en omelett och ätit lite fil som jag fick i mig utan problem.

Tomas kommer hem om några timmar efter några dagar utan mobilmottagning nere i Värmland. Har inga vidare planer för dagen. Sökte sommarjobb inom vård/omsorg i Smedjebacken idag :) hoppas på att få ett personlig assistent-jobb, trots att jag avskyr Smedjebacken (när det inte handlar om min familj då).

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: April 6, 2010

Jag och William hade det bra. :D Tomas köpte ju bokstavskex som vi kunde leka med.. åkte till kupolen och handlade leksak till honom, kortlek till mig, stack hem, han spelade tv-spel, sen kollade vi på halv 8 hos mig och slappade.

Slapp är precis vad jag känner mig så fort jag inte tränat.. urk. Nu är det jag som går till gymmet imorgon..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: April 6, 2010

Notebook är fan fin alltså.. låg hemma och grät för mig själv till den filmen. Stack sedan till Felicia, vi åkte och köpte pizza som vi delade och så såg vi Johan Falk, sista delen. Ffffaaaan vilket jävla slut! Jobbigt att det inte kommer några fler delar. Drack mig ett glas vin (tack) somnade gott.

Tog mig en morgonpromenad hem från stan och gjorde en kickass frukost i form av sill, ägg, grön paprika, turkisk yoghurt och kaviar, sjukt gott. Löste lite måndagskryss sen kom Felicia och Anders och hämtade mig. Vi åkte och hämtade upp Johan sen styrde vi mot glashuset :)

Var fint som fan att repa idag, alltså det låter så fint. Orkar inte skriva mer om det, men men. Gjorde mig en omelett hemma, funkar alltid. Snart kommer William och mamma, får se om jag lyckas lösa något mer på måndagskrysset innan, jag ska vara barnvakt ikväll.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: April 5, 2010

Började morgonen med en lugn morgonpromenad på en timme ungefär. Var skönt att komma ut! Väntar bara på att den sista snön ska smälta bort runt älven. Tomas hade kommit hem från jobbet när jag kom hem, så vi hade lite mysigt ;).. man måste ju stå sig några dagar när han är i Värmland.. (han åkte idag).
Åkte till Ica Maxi och handlade mat/frukost. Gjorde en brunch på varsitt pocherat ägg, bacon, han åt färskt bröd, vi köpte fårsalami som var god, jag åt lite sill, kaviar och turkisk yoghurt, kaffe på det. Lagom av allt och blev kanonmätt och glad!

Saga kom senare när Tomas åkt, vi tog en promenad från kupolen hem och här har vi mest suttit och myst, druckit te och pratat. Snart ska jag se the Notebook på tv4+ och ikväll ska jag hem till Felicia. Så trasiga som vi är ska vi dricka vin, härligt :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: April 4, 2010

Okej det känns lite bättre nu. Hade ju planerat in Saga idag men vi ska ta det imorgon istället. Felicia ville ta en kaffe på kupolen och konstigt nog var det öppet, på påskdagen. En kaffe slutade senare på Willys i två triss - vi vann 50 kronor var. Så vi köpte varsin bingolott :). Åkte ut till Täkt och hälsade på min morbror som hade pappa-helg med lilla Ture, han är så söt, min lillkusin.
Efter det lagade vi mat på ringen, omelett, och kom på att vi skulle göra våra egna chips till bingolotto. Så vi gick och köpte potatis, och gurka, till tzatsikin. Har ändå varit en skön dag, bestämde mig ganska snart efter det förra blogginlägget att skita i självömkan och bara njuta av det fina vädret istället. Nu känns det ganska bra igen.

Då jag har käkat lite tårta och lite chips idag tänkte jag satsa på en morgonpromenad imorgon, 07.00 borde bli lagom tills T kommer hem från jobbet.





 

Bilder från påskhelgen :)

 

 

 

 

 

 

 

(Försäkringskassan har beslutat att.. haha, längesen jag skrattade så jag grinade :D)

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: April 4, 2010

Idag är en sådan där dag när jag bara undrar vad fan jag har för liv. Har varit en underbar helg med familjen och nu kommer jag hem till den här lilla trånga ettan. Boken ligger under bordet, den som jag borde läsa, men bara inte orkar. Hade pluggmotivation men varför ska man sitta ensam för, en hel dag, aldrig träffa sina klasskompisar. Tomas jobbar. Jag har ingen säkrad inkomst. Kommer inte ha pengar i sommar, inte ett sommarjobb. Jag har en pojkvän som gör roliga saker på egen hand för att han kan, har bil och pengar och vänner. Jag har mina få vänner här men jag har ingen plan. Förrän i januari. Det är 8 månader dit.

De här två kommande månaderna skrämmer mig mest. Hela april och hela maj. Det är nu. Jag kan spela musik och repa, men jag har fan inte ens råd med det.

Jag hatar livet idag.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Sat: April 3, 2010

Felicia och Anders hälsade på igår! Var riktigt mysigt att se dom och hela familjen satt och pratade, drack kaffe och åt bullar. Jag, Ingemar och Shirin körde hårt på vinet.. redan igår. Shottarna kom fram och senare begav vi oss ned till kyrkogatan för där var det band som skulle spela. Och öppen scen. Fan, jag har ju lovat mig själv att inte spela full igen! Nåja, jag stryker ett streck över det där. Spelade tre låtar och fick ju applåder och busvisslingar i alla fall :).

Vi hade det trevligt och kom hem i lagom tid, runt 01, sov gott och vaknade pigg som en lärka vid 06.45. Ingemar mådde lite sämre. ^^ Jag och mamma gick åter ut på en morgonpromenad, denna gång runt sjön, så vackert i soluppgången. Har känt mig lite småseg under morgonen men jag och Mitra tog en promenad ned till pappa i alla fall, han bjöd på varsin trisslott som det var nit på.

Runt 17 ska vi äta igen, blir påskmat denna gång, igår var det fläskfilé. Uff. Åker nog hem till Borlänge imorgon. På söndag är det rep med Anders och Johan, ser jag fram emot som Fan!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fri: April 2, 2010

Blev inget rep igår. Rickard W kom och hälsade på Tomas, jag och min man lagade mat, god köttfärsås med ris. Efter kaffet gick alla tre och kollade på fotboll en stund vid Domnarvsvallen istället ^^ någon timme senare bestämde jag mig för att åka till Smedjebacken, trots att Tomas skulle sova hemma.

Fick skjuts av Mitra från Ludvika hem :) myste med min familj resten av kvällen! Så härligt att vara hemma. Sov i vardagsrummet.

Smugglade med mig en flaska vodka, turkisk peppar-blandning och lådvinet hem, så ikväll blir det fest, hehe. Lite i alla fall. Shirin och Ingemar och Max kommer. Imorgon kommer även Tomas hit så då är hela familjen samlad <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: April 1, 2010

Kalle Moraeus & Orsa spelmän - Underbart. Så underbar låt! ;)

Igår åkte jag och Tomas till Sågmyra för att handla på Lager 157. Innan det stannade vi på Åhlens-restaurangen i Falun och åt vegetarisk buffé. Kanongott med bönor, omelett, pastagratänger, tzatsiki osv! Svängde även in på systemet för att köpa alkohol till kvällen samt påskhelgen. Sedan fick Tomas en ny outfit :) Skitsnygg jacka, Grå huvtröja, nya ljusare jeans och strumpor.

På kvällen var vi hos Felicia och Anders i Täkt. Blev god mat, fläskfilé och gratäng, musik, vin och spel senare på kvällen. "Säg en färg..vilken som helst". Hahaha. Jag och Felicia arbetade även likt vår stora inspiration, mormor, gick ut och hämtade ved. Mysigt med brasa och gott sällskap! Väcktes av Lisa imorse som hade dukat upp en fin frukostbuffé med kaffe etc.. kollade på film, sen åkte vi hem.

Idag är det meningen att jag ska repa med mina vapendragare men vi får se hur det blir, verkar lite segt. Om inte så åker jag nog hem till Smedjebacken ikväll för att mysa med min familj. Stannar till söndag i så fall (får se om jag klarar det! :).

Hejs :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()