Sun: Jan. 31, 2010

Har varit en superhärlig dag med shopping (för ynka 200 - men hittade värsta kapen), fika i Frostbo, promenad till Täkt, film och supergött godis på kvällen. Bra dag!

Imorgon tänkte jag skjutsa Tomas till jobbet 07.20 och dra till gymmet efter det för något sorts spinningpass. Har börjat träna armar varannan dag ungefär, bestämt mig för att få snygga armar till sommaren, det går framåt :)

Har verkligen börjat utnyttja gymkortet nu, känns skönt. Just det, ska repa med Johan imorgon också, kanske drar till Smedjebacken efter det :)
Godnatt <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Jan. 31, 2010

Sprang 4,5 km, gick promenad fram & tillbaka till el gimnásio och gjorde en brunch när jag kom hem. Fullkornspasta, ägg och stekt lök/tomat, broccoli och creme fraiche, konstig kombination men likväl var det gött.

Har kommit efter lite i budgeten i o m att jag inte jobbade igår och att jag inbillat mig att jag fått pengar av radion för att vara med ca 1,5 minut :D. Men jag måste ändå ha ett par sandaler så kupolen får det bli oavsett.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Jan. 31, 2010

Aooch. Gud vad jag har ont i magen. Det var lika igår morse. Fattar inte, brukar inte reagera så illa på vin?! Men nu är klockan 09.37 och jag har lovat Denice att vi ska vara på Nautilus lagom till 10.00. Bara att packa ihop lilla väskan och bege sig, hur ont det än gör.

Förresten tycker jag CSN kan skärpa sig och få ut dom fucking pengarna till folket.
PS: Ananaspajerna igår blev succé, i KNEW IT :)
PS 2: Två veckor kvar exakt idag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: Jan. 31, 2010

Har haft en underbar kväll! Mamma och pappa kom ut till Frostbo och det blev middag med svärföräldrarna. Fasen så trevligt, över förväntan! Mycket skratt och god mat, nu är jag hemma och bara myser över hur bra det blev.
Fick fina presenter av Terese :) Aloe Vera-shampoo och en grytlapp av silikon. Av mina svärföräldrar fick jag 500 spänn i reskassa - shit vad skönt!

Imorgon blir det hårdträning 10.00 när Nautilus öppnar, tillsammans med Denice. Sen en liten shoppingtur med Felicia och ev. Terese. Nu ska jag sova med min älskade, tjipp hej.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: Jan. 30, 2010

Varit på gymmet med Denice och dövat ångesten lite. Tog en halvtimmespromenad. Nu ska jag försöka vara produktiv på något sätt tills Tomas kommer om ca tre timmar. Det blir spännande med middag ikväll, svärföräldrar och mina föräldrar.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: Jan. 30, 2010

Anders var mycket bra igår på cafét! Kvällen var också bra, satt hemma hos mig och tjötade och drack vin före och på Malu efteråt. Bjöd honom på en öl mot en skiva. Kom hem tidigt, 22-tiden, fick skjuts av min älskling. Det blev för mycket vin igen. Nästa fest jag går på ska jag vara nykter, cross my heart. Inget mer alcofuck före Mexico.

Tog ett lite jobbigt beslut nyss men vad ska man göra när man har svag karaktär som jag. Anywhoo, jag fick betyg nyss på moment 2 i Genus. Klarade även andra tentan - gött det! Inte lika toppenbetyg som första tentan, men nu har jag klarat 15 av 30 poäng. Duktig SARA!!! :D Grattis!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Jan. 29, 2010

45 min på löpbandet och en supergod stroganoff senare inser jag att jag kommer dö i Mexico eftersom jag inte kommer kunna ta vaccinet mot svinis förrän på onsdag. Nej då, det blir bra.

Ikväll ska jag, Denice och Felicia lyssna på Anders när han spelar på cafét, blir toppenmysigt. Rosévinet som står i kylen får räcka, ska ju faktiskt ha business för mig imorgon.

16 dagar kvar, kryper sig på. Värme! Jag ska till värmen! Haha. Aktuell prognos är runt 7-8 grader nattetid och 23-25 dagtid.
Har inte fattat det än. Att jag faktiskt ska få gå runt i solen i sandaler. FETT NAJS!!!!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Jan. 29, 2010

Jag är så arg och trött att jag inte ens orkar skriva egentligen. Men efter att ha sett Uppdrag granskning igår kväll inser jag att mänskligheten fan är ond när FN-soldater knullar barn i Kongo.
En svensk polis importerade även en fru på hemresan, jag undrar vad hon gör nu, tvättar hans skitiga kalsonger och ger honom daily blowjobs kanske.
Fan, rasande, det är vad jag är. Ett klipp hade filmats med en kongolesisk läkare som jobbade i något väldigt primitivt hus i de mest utsatta områdena. Han berättade att en del kvinnor kommer in och har fått käppar uppkörda i underlivet vilket ger väldigt allvarliga skador.

It's a FUCKING man's world. Och nån kvinnojävel sitter på Folke bernadotte-akademin och försvarar indirekt prostitution ("Tycker du det är olagligt att pussa någon?"). Hon kanske inte förstår problematiken i män i utlandet utan respektive - och med som det verkar, fruktansvärt enorma sexuella begär. Då lär man vara bra jävla ful för att ligga med 13-åringar dessutom.

En kvinna nedsänd från Folke Bernadotte-akademin anmälde en poliskollega på plats för att han hade förhållande med en i lokalbefolkningen. Efter det fick hon inte förlängd befordran utan fick åka hem.

Jag menar. Vad fan ?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Jan. 28, 2010

Drack vin istället för kvällsmat igår så det blev en rejäl frukost nu på morgonen, två skivor bröd med makrill och ägg. Mumsigt!

Tror den här dagen kan bli bra, en liten shoppingtur (ska köpa ett headset till Tomas så att vi kan skypea när jag är borta) och senare inspelning + Moa ikväll. Great!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Jan. 27, 2010

Dagen har varit ganska påfrestande på Ringen 2. Men jag fick som tur var en fin avrundning med först Anna Ihlis & Hanna Turi på P&L-cafét, tillsammans med Denice som bjöd på kaffe :*, senare en busstur och promenad till Arenan i Falun med Saga. Kunde inte ha avslutat dagen på ett bättre sätt.

Nu ska jag försöka återgå till den här röran av tillvaro och sånt, känns lite sådär..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej hej

Det rullar på! Ska spela in imorgon kväll istället (score). Kan därmed ta bilen i mindre snö, åka hem och hälsa på familjen och Moa på samma gång. Samt åka tillbaka till Borlänge på kvällen. Fan vad skönt.

Lagade en god lunch till oss, fullkorns bandspagetti och köttfärssås. Nu sitter jag med mitt onda pekfinger och försöker spela gitarr, samma sak varje gång jag repat/spelat in, tar alltid i som fan.

Ikväll ska jag på musikcafé en timme med Sagis. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Jan. 27, 2010

Gick upp 06.30, drack ett glas vatten och kom iväg till gymmet 06.50. Promenaden var satans kall vill jag lova, blåste ordentligt. Spinnade 15 min, sprang 15 min, tränade armar och min vackra bakdel i 10 minuter vardera. Sen blev det samma promenad hem.

Är lättirriterad om dagarna, antagligen på grund av stress. Var superhungrig när jag kom hem men Tomas lagar mat med VÄLDIGT mycket tålamod. Resulterade i att jag tog gröt före den var klar, klagade som fan, åt hälften och tjurade i en kvart kanske. Sen blev vi sams, jag fick ett kokt ägg och nu är det bra igen. Måste lugna ned mig lite, är ju tyvärr min pojkvän som får ta smällarna.

Ikväll skulle jag ju spela in, men... världens snöoväder har kommit till Sverige!! Jag vill inte köra i det här, så jag hoppas Johan kan imorgon istället. Pjuh. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Jan. 26, 2010

Har upp emot en 8 läsare här.. presentera er! :)

Satsar på ett spinningpass imorgon bitti för att låta hälsenan vila. Spinning är tråkigt om det inte är i grupp men jag får väl ladda med bra musik.

Just nu håller jag på och återgår till världens bästa hårfärg - mörkbrunt. Fint skare va!

Pöss pöss.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Tue: Jan. 26, 2010

Kan inte fokusera på någonting. Kurslitteraturen ligger och tynger mig under bordet. Har solat med Felicia, sist var före jul någon gång, det var min sista polett, nu får det inte bli mer på ett tag. Kommer nog dessutom vara väldigt brun efter Mexico.

Måste göra någonting. Det får bli en halvtimmespromenad till Willys och hem igen. Tomas jobbar dygn, saknar mitt hjärta så mycket. Har aldrig älskat någon så innerligt som honom.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Jan. 26, 2010

Gick upp 07.30, käkade en knäckemacka och ägg, drog till Ludvika vid 11 för att repa. Gick fint idag igen :) men Johan får lite hemläxa tills nästa gång.
Kom hem, lagade asgod mat (pasta med gräddsås på köttfärs, rödlök och morot) och sen fick jag se i mejlen att jag fått all info ang. barnhemmet och sådär.

Ska tydligen bo hos en señora, trodde jag skulle bo på barnhemmet men det här kanske blir bättre. Ser så sjukt mycket fram emot resan att jag nästan dör.

Felicia kommer om en timme ungefär, hoppas hon vill dricka vin.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: Jan. 25, 2010

Jobbet gick bra, kom hem, käkade frukt och stack till gymmet. Sprang 30 minuter och gick 40 minuter, samt tränade min enormt vackra bakdel i 10 minuter :D. Skönt! Men imorgon blir det då fan att vila. Ska njuta av att vara ledig tills lördag, imorgon blir en fin dag tror jag.

Nu ska vi se "I taket lyser stjärnorna", filmatiseringen av den braiga boken.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: Jan. 25, 2010

Ok! Efter gårdagens nedstämdhet vill jag lova att den inte ska få komma igen på ett tag. Så jag startade upp den här morgonen rätt bra genom att gå upp 07.30 och käka en knäckemacka med ost och makrill. Mmmm! När Tomas kommer hem från mötet ska vi åka ut till Frostbo, hans mamma har fyllt år. Jobbar 15-18.15 idag, kommer nog gå snabbt och smärtfritt. Sen ska jag träna med Denice, det blir skönt.

Fullt rullande schema, förhoppningsvis går den här dagen snabbt så att jag får repa med Johan imorgon och träffa Felicia på eftermiddagen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Jan. 24, 2010

Sprang 40 min och gick 20 min på gymmet. Trodde jag skulle få lite mer energi men det blev inte så. Kom hem och lagade fisk.

Blir så arg över debatten om senaste P3-guld galan som omtalats som en "grabbfest" i år (manliga programledare, manliga nominationer, manliga pris). Någon kvinna som kallar sig Quetzala Blanco och är nöjeschef på någon internetsite uttrycker sig väldigt fint - "Men vadå, spelar roll om killarna är bättre 1, 5 eller 30 år. Det är väl skitsamma."

Det finns en rad brudar som har gjort asschyst musik 2009. P3 har ett ansvar vad gäller jämställdhetsarbete for god sake! Dom kan tänka ännu hårdare kring val av programledare, dom kan vinkla upp kvinnor som gjort musikaliska insatser, lobba hårdare helt enkelt. Hon har kanske aldrig försökt sig på att göra musik själv, den där nöjeschefen.

Jag själv tycker att studiefrämjandets musikmiljö är alldeles för grabbig. Visst att det är hård musik som står på replistorna; metal, grunge, hårdrock, punk och så, men det är ju bara killar också. Nyöppnade musikhuset i Ludvika har 14 band som repar varav ETT är ett "tjej"band.

Nej jag blir trött. Vill bara hem och krama min mamma och William. Nerver :(

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sun: Jan. 24, 2010

Slut på inspiration. Känner mig tjock och trött. Det är skönt att dricka vin ibland men det blir så mycket, och för mycket sött och salt till det. Nu tänker jag inte dricka på tre veckor igen.

Åker till gymmet strax, för mycket nervositet och sånt i kroppen inför resan. Bara tre veckor kvar nu.

Cafét har stängt idag, tråkigt. Får väl spendera resten av dagen hemma. Tomas ska iväg och spela tvspel.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: Jan. 23, 2010

Dagen har varit fin.

Tittade på hela Amsbergscupen, Ulfshyttan (Tomas lag) vann hela!! Kul :D

Sen bjöd Tomas föräldrar på mat ute på restaurang :D tog en Pasta filetto (pasta me oxfilé..) gott!

Sist pratade jag med Magnus aka Heffa på skype, åh så fint! Saknat honom.

Tomas är ute och festar nu, jag ska snart sova,

pussss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: Jan. 23, 2010

Fortfarande helt överjävligt trött..

Födelsedagen blev kanon. Fick glada gratulationer av kassörskan på systemet. Köpte en flaska rosévin och Tomas köpte en 3liters vitt bag-in-box för han skulle delvis använda det i maten (fast mestadels av vinet är ju faktiskt kvar i boxen, tur för mig ;D..)

Postade iväg lite litteratur, handlade på Ica Maxi, hann med lite tur med bussen till Ludvika. Där testade jag och Johan att spela mina låtar med bas och gitarr. Och det lät bra!! Mkt bättre än i somras! :D Vi ska ses på tisdag igen och repa och förhoppningsvis fler gånger innan el Mexico.

Kom hem lagom till Sverige-tyskland och min hemmaman var nästan klar med maten. Blev HELT JÄVLA FANTASTISKT GOTT, alltså det är 100% att vara tillsammans med en utbildad kock. Fläskfilé, klyftpotatis, vitvinssås och oliver/soltorkade tomater/inlagd vitlök/kronärtskocka..



Till efterrätt fick jag glass med nougatsås och såna här kalasstavar :D

Drack vin och blev småfull och trött! Somnade på sängen vid 21-tiden, haha, men vaknade nån halvtimme efter och härjade lite med min man, som jag senare fick ytterligare ett paket av, och ni kan ju gissa om det var hårt eller mjukt...  HAHA!!!!!! NEJ USCH VAD JAG ÄR ÄCKLIG

Jag är så trött :( vill ha nudlar. Ska ta bussen till gyllehallen och se när älskling spelar cup men det är inte än på nån timme.
Oseriöst, slutar skriva nu

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fri: Jan. 22, 2010

Wähäääy! Jag är med i televisionen :) länk finns på FB.
Och grattis mig!



Tomas gjorde frukost på sängen åt mig :D Grovt bröd med smör, ost, paprika och ägg, samt ett glas juice och egengjord varm choklad med vispgrädde :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Jan. 21, 2010

Har varit en händelserik dag. Steg upp 08, åt frukost 10, började tvätta 11-tiden. Gjorde mig sedan i ordning och stack till cafét där Tv4 dalarna väntade.. blev filmad, intervjuad och så vidare. 13.30 började den lilla presskonferensen med både dt och DD. Blev intervjuad och fotad. Sedan till sist en liten intervju med radio dalarna samt en bild.

Var helt slut när jag kom hem. Jag och Tomas lagade jättegod mat, köttfärs-oliv-senaps-biffar med ris och löksås. Mumsigt.

Sen fick jag se att infon om Moment 3 i kursen var upplagd. Den k*rringen meddelade att tentafrågorna kommer komma ut den 15 februari, alltså dagen efter att jag åkt!

Tack, kul. Här har man 3 veckor där man kan jobba heltid och plugga röven av sig, till ingen nytta. Men nu har jag bestämt mig; jag orkar inte plugga igen nånting i augusti, jag får väl för fan ta med mig datorn och böckerna ner då. Som tur är blir det kanske bara 4 böcker jag behöver ha med mig, resten kommer upp på nätet.

Men ändå. Kul att backpacka med en dator, och PLUGGA när man vill koncentrera sig på barnen. Men what to do..

Drog till gymmet, förbannad som jag var. Tränade armar, mage och rygg, och sprang en halvtimme på bandet. Det var bra skönt och jag blev på bättre humör :) när jag kom hem stack Tomas på fotbollsträning så vi varvade. Har bara spelat café world fram tills nu ^^ hihi.

Imorgon är min stora dag, hip hip hooray! Det ryktas om frukost på sängen, en tur till bolaget, rep med Johan och SVERIGE - TYSKLAND + ÖL på kvällen. Fan vad roligt att fylla 20 år!! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Jan. 21, 2010

Ok, nu drar det igång. Först TV4 12.45, sedan tidningarna 13.30. Nervös? Nja, men jag hoppas torktumlaren blir klar i tid, alltså en kvart innan jag måste åka..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Jan. 20, 2010

Steg upp 06.40 imorse och åkte till gymmet :-) blev en halvtimmes snabb promenad, köpte ägg och snus på vägen hem, där satt min man och väntade. Han hade åkt buss hem. Åt en supergod frukost; mörkt bröd med avocado istället för smör, äggvita, lite ost och gurka. Nu mår jag bra! Förutom att 06.40 var kanske lite väl tidigt att kliva upp, är trött haha.. men men, känns superkul att peppa dagen så tidigt.

Imorgon ska jag vara med på presskonferens, 13.30. Kommer bli kul :)



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tue: Jan. 19, 2010

Det är ett faktum.

Jag mår så jävulens bra i kropp och själ.

Helt obeskrivligt.

Kärlek till livet ♥

Imorgon öppnar gymmet 06.30 så det blir perfekt att åka dit då, ta en morgonpromenad på löpbandet och sen åka och hämta min älskling. Helt okej att gå där istället för ute i vårvädret som får bli senare! För övrigt har vi städdag imorgon :) sen på kvällen är det Sverige - Polen ! Nu däremot, ska jag se Sverige - Slovenien. Heja Sverige!

PS: Gjorde en toppengod tonfiskpasta idag med gräddsås. Lyx!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Jan. 19, 2010

Nu återstår endast tre jobbdagar; nästa måndag, torsdag och lördag. Skönt! Känslan igår var verkligen superskön när jag gick från skobutiken, trots en jättebra jobbdag med D :) Nu har jag tid att kurera mitt såriga ansikte, läsa, fylla år och andra viktiga saker!

Åkte upp till Saga och det var så himla nice att träffa henne, vill träffa henne snart igen. Kom hem vid 21-tiden och såg till min förtjusning att så himla många hade gett positiv respons på min senaste låt, blev asglad. Tomas sa ju att första gången han lyssnade så var den sådär. Men men, jag älskar ju den, huvudsaken.

Nu har jag skjutsat honom till jobbet och ska åka till gymmet tills de öppnar 08. Har inte tänkt ta ut mig alls, utan starta dagen på ett bra sätt. Så får vi se vad som händer sen. Kanske tittar in på P&L-cafét. Ikväll är det i alla fall Handbolls-EM!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: Jan. 18, 2010

Faaaan vad Johan Falk-filmerna är bra! Tror det är Frank Wagner som gör hela filmen :P Vapenbröder slutade dock lite förargeligt igår kväll, fan vad ledsen jag blev! Men men.

De låga temperaturerna verkar fortsätta hålla i sig ändå fram till fredag, skönt det, slipper man frysa ihjäl. Ska till jobbet om några timmar, jobbar 15-18.15 idag, helt lagom pass. Efter det ska jag kila upp (antagligen ta bussen) till Saga, blir fint att se henne igen, ska göra vad jag kan för att pigga upp henne. Hon skulle bjuda på middag :) lax, bulgur och sparris.

Från och med imorgon är jag ledig en hel vecka igen, nåväl, fram till nästa måndag i alla fall. I veckan ska jag banne mig minst ha läst ut "Det går an" och ha påbörjat "Kronprinsessan". Den senare är på ca 400 sidor, men vad är väl det för en gammal veteran som mig. :S

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sun: Jan. 17, 2010

Idag köpte vi en fin lampa till rummet :) blir nog toppenmysigt så snart den kommer upp, bild kommer senare. Jag köpte även en ny sport-bh i mindre storlek, tycker bröst överlag stör så inåt jävulen när man ska springa på löpbandet. Resultatet blev en mycket roligare tur på gymmet :) feels good!

Lunchen blev det flötigaste jag ätit på länge, tacos med majstortillas, egen kryddning, rödlök, guacamole, stark salsa, turkisk yoghurt och sallad. Som tur var hade vi bara fem tortillas i samma storlek som en handflata ungefär, så vi kunde inte äta oss sådär paltmätta :) så jäkla gott var det!

Ikväll är det ännu en Johan Falk-film på tv, fasen vad nice! Kvällen spikad. Ska även försöka lägga till nån fotnot på tentan och skicka in den innan 00.00 inatt. ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Draft: Jan. 16, 2010

Lite seg dag på jobbet, händer att jag kommer i andra tankar istället för att vara närvarande, då blir jag rastlös. Men jag tog mig igenom den. Tomas bjöd på sushi till en sen lunch! Orkade bara 6 bitar så resten ligger i kylen och får bli typ frukost imorgon eller så.

Åkte till gymmet efter att jag smält sushin, tränade lite armar och gick/sprang på löpbandet i 30 minuter, alltid något. Kom hem och det såg ut som skit hemma, så blev mer trött av det än träningen :/ men ibland, ibland är Tomas och jag så himla synkade.. så han gick ut med soporna, jag städade undan och nu ser det fint ut.

Till min glada överraskning hade han varit på Konsum efter det och köpt semlor (!), naturchips, öl och cider, och hyrt en Wallander! Haha, han är så söt, snacka om att han köper mig. Har ingen lust att vräka i mig en massa egentligen men hoppar kvällsmaten och ska njuta av semlan för det är fan det godaste som finns.. Vilken myskväll! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: Jan. 16, 2010

Det känns som att jag är uppe i ottan, ändå är klockan bara 09.08 på min dator.. well well! Bara att kicka igång morgonen med nymixad juice och ägg. Såg filmen Precious igår, därav min trötthet. Det var en oerhört hemsk men riktigt riktigt bra film, skriver recension på den när jag kommer hem sen :) Tomas gav betyget snark för han somnade. Men jag förstår honom, hade spelat innebandymatch och ätit en sen tung middag alldeles innan så ^^

Ska jobba 11-15 idag, hoppas det kommer mycket folk! Inte så det blir curse on me och för mycket, men lite sådär lagom. För då kan jag lugnt åka till gymmet ikväll och göra av med resten av energin där!

Igår var jag så jävla sugen på alkohol, fattar inte. Lika sug som när man inte druckit vatten på en hel dag. Får se om det kanske blir nån öl ikväll, not likely. Får snällt vänta sex dagar till då jag får entra bolaget själv, hah! Har faktiskt inte druckit sen nyårsafton nu, vad blir det, 16 dagar sen, därför jag mår så bra.

Nu är mitt ägg klart!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Jan. 15, 2010

Okej, vet inte hur jag ska sortera allt. Det enda jag vet säkert är att Mexicoresan är inte det sista jag gör med P&L, däremot det inledande. Ska blogga under tiden i Mexico, då kommer det gå upp direkt på deras hemsida kontinuerligt. Crew skickar även med mig merchandise i form av tshirts, pins och annat som kommer gå till barnen. När jag kommer hem blir det en intervju.. och jag blir med i deras nästa årsbok. Nästa vecka ringer tidningen antagligen och det blir en föris på resan.

I sommar kommer jag antagligen hålla föreläsning under festivalen om min resa, ska ringa föreningskvinnan och boka in ett möte med henne och Jesper..

P&L Foundation är i startskottet och kommer snart blomma ut - jag är deras första ambassadör! Bistånd, välgörenhet, och sprida fredåkärleks-budskapet står i fokus. Jag vet inte vad detta kan leda till men jag vet att jag gillar Jesper och Henrik skarpt. Och de gillar mig.

Jag sa det känns så bra att vara bland människor som bryr sig om andra människor. Och alla instämde, en och en, begrundade. Om jag skulle bli inbjuden att engagera mig i P&L Foundation skulle jag inte tacka nej för en sekund. Shit det är så mycket som virvlar runt i mitt huvud, sin fin, utan slut.

Resan, Cassadaga på cafét, fin tröja, kultur, fred och kärlek, barn, ordflöde, frihet, mänskliga rättigheter, tid, rum, struktur.

Vi började prata om Håkan Hellström och det slutade med att Jesper frågade mig om jag ville intervjua honom angående hans uttalande om att rädda världen.
Det var så mycket som sades på det där mötet att jag inte ens förstår vad jag hamnat i, men jag vet att jag har kvalifikationer nog att bli en del av det. Allt är så oformligt än så länge och det stör mig inte ens, det som komma skall, kommer.

Och Jesper ville ha min demo. Själva chefen, grundaren av allt! Kanske har den ungdomliga extasen runnit av mig lite, det är snarare nån sorts frid jag känner, över att jag nu kommer engagera mig i samhället igen, göra. Äntligen..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Jan. 15, 2010

Jonas har fått feber så det blir inget rep :( fan jag var så inställd! Nevermind. Vaknade imorse, gosade med Tomas, såg på Malou, åt lite för lite men god frukost, så senare blev jag ashungrig, sen åkte vi och storhandlade sen gjorde vi en god lunch - pasta med en delikat korvstroganoff. Skräpmat alltså, fan falukorv som är så gott men innehåller så mycket crap! Men första gången jag åt pasta på säkert två veckor, och fan så gott det är! Mums.

Inhandlade även en fet påse naturgodis (52:-) för att det är så gott och för att jag har tränat fem dagar i rad, vilket innebär en slaaaapp fredag!! Tomas föräldrar kom förbi en sväng och tjötade på. Snart ska jag iväg till P&L-cafét (nervöst) och ikväll ska jag istället kolla på Tomas när han spelar bortamatch i innebandy, hihi, snacka om köttfest, ska ha med mig kameran.

Puss puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Jan. 14, 2010

Fick sluta tidigare idag, så jag begav mig till Kupolen för att söka sommarjobb. På Bergqvists kommer det inte bli något.. de flesta andra skobutiker sa också nej. Mitt sista hopp ligger väl till tidningen. Det skulle vara riktigt kul. Köpte i alla fall en trisslott och vann 50 spänn = dagens lunch. Köpte kikärtor, lök och turkisk yoghurt.

Nu ska jag ta en sväng till gymmet för att traska lugnt, har blivit rena avkopplingen det där.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Jan. 14, 2010

Gick bara fint att jobba igår, 14-18.15. Kom hem 19 och blev tjurig över en lärares svar på min fråga angående studierna i nästa moment. Tänker inte dra upp det en gång till, alla svar finns på facebook om vad det handlar om.

Stack i alla fall till Nautilus och fick ur mig alla aggressioner. Tränade 3x12 på armar, intervallsprang en halvtimme. Kom hem, käkade tonfisksallad och digestivekex, upptäckte till min lilla förvåning att jag missat halva litteraturlistan så det var bara att snällt sätta sig och leta reda på resten av böckerna. Återstår ca 4 stycken som jag antingen måste köpa eller snika till mig på annat sätt, det visar sig med tiden.

Jag tror det löser sig i alla fall, tycker ju kursen är så himla kul. Funderar på att ta en tur till Gävle nästa vecka för att kopiera upp allt material jag behöver ur böckerna jag ska låna från högskolebiblioteket. Är en fin högskola!

Snart ska jag åka till jobbet igen, jobbar 10.30-15 idag, inte mycket för världen. Kommer nog gå lika bra som igår, har börjat älska att få kontakt med kunderna och liksom hjälpa dom med vad dom behöver. Sakta men säkert smyger sig ett intresse för skor på också.. fast nej, kommer nog aldrig börja hets-köpa skor, men jag har börjat upptäcka dom åtminstone :)

Resten av dagen får jag se vad som händer, just det, vill läsa bok. Tomas jobbar dygn, han rakade sig imorse, blev så mjuk och fin så; har börjat få munsår av hans skägg, haha. Imorgon är det det fruktansvärt underbara mötet med fred och kärleks-crewet, skräckfylld tjusning inför det. Sen hämtar jag Jonas och åker till Glashuset!

Bäst! Bara att peppa.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Jan. 13, 2010

Såg en bra film igår på tv3, "Something new" hette den. Riktigt mysig film. Lite tråkiga grejer har hänt Shirin och Ingemar, är så ledsen för deras skull :/.

Well, bara att gå vidare. Somnade som en stock igår, välbehövligt. Sov till 09 idag och var inställd på att åka till jobbet till 12, men då skrev min chef att jag kunde komma 14 istället för det var så lugnt. Och semesterkassan bara krymper.. nädå, det var skönt att få stanna hemma nån timme extra sådära :D Onsdag = städdag.

Mindre att springa på jobbet = mer att springa på gymmet. Bäst! Blir nog en tur ikväll för jag får låna bilen dit :) Är på bättre humör idag, det är skönt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Jan. 12, 2010

Ok, humöret lite bättre. Eftersom jag hetsade inatt genom att dra bort täcket, tjura och skälla så fick jag ju avreagera mig lite i alla fall. Nu är vi sams igen och vi gjorde en soft tonfisksallad till lunch, innehållandes tonfisk, kidneybönor, paprika, färska champinjoner, oliver, avocado och ägg. Det låter mer än vad det egentligen var, men mätt blev jag då i alla fall.

Har sprungit/gått i intervall på gymmet 45 minuter, känner mig lite mer avslappnad. Är stressad över att jag ska jobba några dagar igen (3 den här veckan, 3 om två veckor), prestationskrav som vanligt, men det är ju bara att chilla. Jag har ju blivit bättre på att stå på mig så det ska väl inte vara nåt problem. Det är roligt att jobba när jag inte har så höga krav på mig själv. SLUTA SARA!! Fixar allt jag vill!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Jan. 12, 2010

Ja, jag var sur som fan igår. Runt 00 slutade de spela, jag var astrött runt 22 och hade börjat tappa det där att kunna sova. Blev ingen rolig natt, jag var så jävla irriterad. Nu får vi väl se vad det blir av den här dagen, jag har absolut inga förväntningar.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: Jan. 11, 2010

Happ. Har vart en produktiv dag, tvättade hela em och började läsa lite i Almqvist's "Det går an". Dock höll jag på att somna med boken på skallen så jag bestämde mig för att ta en kylig promenad till gymmet för att pigga upp mig själv lite. Intervallsprang i 30 minuter, stretchade lite och gick hem. Duschade, myste ner mig i sängen, en timme senare klampar Tomas in med Rickard i nackhåret.. för dom ska ju spela TV-SPEL kl 22 på kvällen! Och där ligger jag utan bh i pyamas och ser ut som ett jävla fån. Först får jag tvätta själv, sen kommer han hem oanmäld med kamrat och ska leka hjärndöd i två timmar.

Jag är trött, jag vill sova, inte lyssna på några jävla aldrig-käft-hållande kommentatorer och deras fniss. Det blir inte kul för min pojkvän när Rickard har gått.

Egentligen gör det mig detsamma, han är så snäll 95% av tiden, men lite sur kan jag bli :P

Imorgon står en morgonpromenad á la gymmet på schemat, även ett uppbytande av Ibanezen och kanske nån god eller underlig maträtt.

En sak till: jag ska göra en komplott, han ska fan inte komma undan ostraffad.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: Jan. 11, 2010

Har varit på biblioteket och skrivit ut lite ackord till fredagen, samt lånat hälften av kurslitteraturen till moment 3. Jag har nu klarat av halva kursen, för igår gjorde jag klar tentan, wippii! Ska ägna dagen/morgondagen att läsa lite, för resten av veckan är det fullt upp med jobb, repande och möte.

Frukosten idag blev en numera klassiker; apelsin, kiwi, linfrö och olivolja. Tomas mixade den åt mig ^^ hämtade honom från jobbet imorse, efter det åkte vi och handlade, sen fixade han frukost till oss. Lunchen gjorde vi tillsammans, den blev också god, en köttfärssås på mindre köttfärs och mer grönsaker: purjolök, champinjoner, sockerärter, oliver och kronärtskocka.

Tvättid 16-21.

Eeh, glömde att säga att jag pratade en timme med min käraste vän Emelie via Skype. Fan den kvinnan, så mycket finfina planer hon har, blir alldeles snipprig!!

34 dagar kvar till Mexico, 11 till min 20årsdag!

--

Ok, åt precis bröd efter att ha varit utan i 9 dagar.. magen håller på att vända sig in och ut :(( då vet jag det i alla fall

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Jan. 10, 2010

Bowlingen igår var jättemysig :) Elin var jättetrevlig och jävla duktig på att göra strike! Har skjutsat Tomas till jobbet, traskat en timme på gymmet med Bright Eyes - Classic cars i öronen bland annat, frågat min "studioman" ifall jag kan ansluta mig till glashuset och ätit lunch..
Den blev god som fasen: tonfisk, paprika, färska champinjoner, inlagd kronärtskocka, sockerärter och någon kall wokröra på basilika och chili.
Ser ut som fan här i lägenheten och jag bara slöar under en filt.. ska väl ta tag i städandet när jag smält maten lite, just nu är det bara så jäkla njutningsfullt ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sat: Jan. 9, 2010

Var så himla sugen på varm mat ikväll men ingenting vi hade hemma lockade. Men faktiskt så hade vi nästan bara skräp. Falukorv, färdigpyttipanna, färdiga hamburgare.. Tomas erbjöd sig att åka och handla skräpmat och det kändes ju bara äckligt det med.

Slutade med en hemmagjord pytt på hamburgerkött, den lilla potatis vi hade kvar, haricot verts, purjolök och stekt ägg. Måste skärpa till mig med matkreativiteten nu. Frukostarna kommer fortsätta vara mumsiga men jag blir lite trött på att äta bara sallader till lunch. Eller kanske måste jag köpa annan sorts sallad bara :)

Tänkte få med mig färska champinjoner, paprika, kronärtskocka och selleri nästa gång jag handlar. Då blir det nog roligare att äta igen. Gröna linser ska jag köpa, och aioli. Turkisk yoghurt ska med hem. Groddar och kalamataoliver.

Ikväll ska vi bowla med Rickard W, hans syster Elin och hennes kille Fredrik. Blir nog kul. Imorgon hade jag tänkt gå på Body balance, men Maserhallens ventilationssystem har faktiskt frusit sönder, så jag får väl simma eller nåt.. aja, inte hänga läpp nu :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: Jan. 9, 2010

Mysig kväll i Smedjebacken igår, efter fattigmanslunchen linssoppa var det gott med ugnsstekt lax, creme fraiche, spenat, haricot verts och oliver på kvällen. Sen kollade vi på let's dance, käkade nötter/torkad frukt och myste! Så härligt att vara med mamma och William <3

Kom hem för ett tag sen, Rickard och Tomas hämtade mig på stationen och de köpte med mat till sig, nån halvsliskig pasta.. Jag fixade en sallad hemma på isbergs, broccoli, svarta oliver, kidneybönor, vinäger, olivolja och örtsalt, samt en halv avocado till. Men ikväll blir det varm mat!

R & T ska snart åka skrillor och jag ska läsa hemma, göra klart sista tentafrågan. Har köpt ny fin kalender idag för 2010, köpte kylskåpsmagneter också ^^ igår kom mitt nya kamerabatteri, känns ganska lämpligt med tanke på att jag måste dokumentera hela Mexicoresan för P&L.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Jan. 8, 2010

Känner mig smått oroad över framtida månader: från och med 17 jan-14 februari. Hälften av kurslitten hittar jag på Borlänge bibliotek, resten inte. Jag måste ha tag i dem och då måste jag börja leta nu, fixa på bästa vis så att jag inte behöver köpa litteraturen. Sen vore jag även tacksam om vederbörande lärare kunde ge mig båda två tentorna i förväg så att jag har en chans att jobba in mig innan min resa.

P & L crew vill även ha ett möte med mig nästa vecka, blev redigt nervös. Men varför ska jag vara det? Jag har accepterat deras uppdrag, att göra nytta och sprida kärlek, det är ju exakt vad jag kommer göra nere i Guadalajara. Alla ytterligheter är ordnade med; flygresa och resten. Dä ä bare å åk. Dom vill säkert bara träffa mig för att få ett ansikte..

Åt broccoli, vitkål och linssoppa till lunch. Nu ska jag snart åka till Smedjebacken, måste bara skicka iväg lånad kurslitteratur till Gävle och gå med komposten..
Ciao amores!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Jan. 8, 2010

Vaknade av att Tomas låg och kliade mig på magen.. usch sånt är nästan förbjudet att skriva här.. men så är jag ju lite mer liberal av mig ;) mysigt att vakna så i alla fall!

Tro på fan att det inte blev någon klättring igår HELLER!! Fanns inga instruktörer där som kunde säkra. Så jag och Felicia surade, köpte triss, åkte hem och gjorde Guacamole och åkte sen ut till Täkt :) Bestämde att vi ska träna idag istället.

Alltså den kvinnan är fascinerande dum i huvet.. när hon skulle gå ur bilen i Täkt så fastnade hon i sin väskrem och stupade rätt ner i snöhögen xD. Sen när jag hade lämnat av henne hos Viola i stan och börjat köra iväg, så sprang hon som en dåre efter bilen och skrek "SARA, SARA VÄNTA, SAARAAA" för hon trodde att hon hade glömt väskan i bilen.. sen upptäckte hon att hon höll i den, då skrek hon "FAN VAD DUM I HUVVE JAG ÄR!!" mitt bland folk, det kallar jag genialiskt..nej hon har inte damp! ;)

Saknar den tiden när vi var små idioter båda två! "Vad ska vi göra imorgon?" - "Leta burkar och köpa godis?" - "Mm". Så dum i huvet som jag var när jag var liten vill jag bli igen.. livet var så otroligt skönt xD

Nu var det jääätelängesen jag tränade styrka på gymmet, är lite nervös för det! Men någon gång måste man ju börja, och lika bra att ta smällen nu innan Denice åkt till Egypten och kommit hem och vi ska börja träna!

Well, har skjutsat Tomas till jobbet (sett till så han kom försent ;), ska få i mig lite frukost och östrogen snart, tar nog direktbussen till Smedjebacken ikväll :) jag, mamma o wille ska kolla på Lets dance! 14 dagar till min 20årsdag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Jan. 7, 2010

Ah va fjärilar i magen! Johan skrev och frågade om jag behöver en basist snart :) det slutade med att vi ska repa i Glashuset, splitternya replokaler, tillsammans med Jonas Morén, som ju är fantastiskt bra på gitarr. Vi ska spela The Cure, min och Johans låt sen estet - Mint Car! Den är så brabrabrabrabra! :D Sen är ju Jonas grym på Boys don't cry också, så den tycker jag med vi ska spela.

Gick in till stan och fyndade en tröja för 25:-, har dåligt med långärmat. Den var mörkblå och fin. På tal om annat, nu har Denice Magnusson äntligen fått mig på gång angående träningen! Nästa vecka kommer hon hem från Egypten, då ska vi inleda en 5-veckors träningsperiod. 2 konditionspass och 2 styrkepass i veckan. Kommer definitivt gå bättre när jag har med mig nån med lite discplin, kommer bli skitkul!

Snart ska jag åka och hämta upp Felicia, det blev klättring ikväll. Kul att prova på nåt man tidigare varit rätt kass på, vem vet jag gör det kanske bättre nu? Oavsett så spelar det ingen roll, känns roligt att prova och variera träningen :). Gjorde en riktigt god linssoppa till lunch, den sitter alltid lika fint. Livet känns helt fantastiskt fint, jag känner mig rikast i världen på, ja.. livslust ^__^. Det här nya året har verkligen börjat bra.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Thu: Jan. 7, 2010

Bra start på dagen! Vaknade, drack en kopp varmt vatten med ingefära, sen gjorde jag klart en tentafråga som jag gått och grubblat på! Underbart!

Tomas vaknade runt halv 12, då satt jag och käkade på min frukost, vilken bestod av rå broccoli, vitkål, purjolök och nötter i vinäger och örtsalt. Sen käkade jag även en kiwi och en halv banan. Mums.

Drack sedan min första kopp kaffe på fem dagar, smakade gott såklart, men jag är glad att jag inte är beroende av det längre, magen blir lite ur balans.

Snart kommer Rickard hit, dom ska spela tennis och jag får nog skjuts till biblioteket. Ska göra klart sista tentafrågan. Är svinkallt ute men har ändå lust med en promenad senare.

Ikväll blir det antingen spinning eller klättring, vilket vet jag inte än. Klättringen kommer nog bli kul då jag har minst armstyrka i hela Borlänge ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Jan. 6, 2010

Gymmet hade stängt idag...!! Pga ventilationsproblem. Fy fasen vad tråkigt när man laddat så för något! Nåväl, jag fick en jätteskön dag ändå :) låg och myste med min pojke efter att han kommit från jobbet. Gjorde den goda frukosten som sagt, sen städade vi hela lägenheten. Torkade badrumsskåp, torkade ur kylen, dammsög, rensade och slängde gammalt smink/hudvårdsprodukter. Skönt :)

Gjorde en god delvis raw-lunch bestående av en sallad på färsk broccoli, vitkål och purjolök med lite vinäger och örtsalt. Till det varma grönsaker av samma innehåll som salladen plus morot, samt en hög med kidneybönor till mig och en halv avocado. Tomas åt två hamburgare och skippade bönorna, samt tog en knäckemacka till :)

Sen åkte vi och handlade, och på kvällen åt vi en riktigt god gryta - vi var ju tvungna att inviga gjutjärnsgrytan som han fick av mina päron i julklapp! Fantastiskt fin stekyta alltså..! Grytan blev supergod och jag käkade lite ris till. Avgiftningen blir som ni märker inte Hitlerlik, men jag är fantastiskt nöjd över att ha bytt ut 2/3 mål per dag till råkost.

På kvällen såg vi ännu en GSI Johan Falk-film, den tredje i samlingen. Gjorde dessutom en fräsch dessert bestående av kiwi, banan och lite ripplad ekochoklad över :) Elin kom aldrig, dom kanske ses imorrn istället eller så.  Snart ska vi se en annan film, Tvivel, med Meryl Streep bl.a. i huvudrollerna. PS: imorgon är det antingen spinning eller klättring med Felicia som gäller! Då jäklar! DS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Jan. 6, 2010

Jag ska träna spinning idag så igår åt jag vanlig mat. Till lunch blev det lite kallrökt lax och en morot, till kvällen hade mamma gjort kebabspett på nötkött! Så heeelt enormt gott.
Kan inte vara utan min nya frukost, så jag gjorde juice på apelsin, kiwi, linfrön och olivolja. Mmmmummmssss!!

Tomas är hemma, han ska fika med Elin idag, jag tror dom ska vara här.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Jan. 5, 2010

Början på en bra dag - solen skiner. Har sovit ensam inatt och kommer göra det även natten som kommer, Tomas jobbar dubbeldygn.

Gymmet öppnade 08 imorse så jag drog dit efter att jag vaknat och slurpat i mig en kanna limevatten. Skälet var att jag hade bil.. så därför gick det hur enkelt som helst att ta sig dit idag! ^^ Gick på löpbandet och crosstrainern en halvtimme, kom hem och gjorde mig en supergod frukostdrink återigen: nypressad apelsin, morot, linfrön och olivolja. 

Känns lite konstigt att hinka i sig massa kolhydrater på morgonen, samtidigt som jag vet hur bra det är att få i sig vitaminerna. Kom på hur mycket jag saknar mina forna morgonpromenader, men hav förtröstan, dom tänker jag börja med igen när våren kommer.

A just det, gjorde förresten en asgod guacamole till kvällen igår som jag dippade morot i :) superdupergott.

Idag ska jag åka till Smedjebacken för att krama min mamma jättehårt och ännu hårdare på min lillebror William. Simon kan få sig en han också, om han inte kommer undan. Blir dock buss eftersom det är vad jag har råd med nowadays.

17 dagar kvar till min födelsedag, 40 till Mexico! Börjar bli nervös :S

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Mon: Jan. 4, 2010

Drömmer så sjuka drömmar. Inatt drömde jag att Shirin och Ingemar gjorde slut, bröt förlovningen och skulle flytta isär innan barnet ens hunnit komma?! Så sjukt.. sen drömde jag även att jag och Tomas åkte till Spanien över en natt bara. Där var Marie Blomkvist och hennes kompis. Tomas hittade på en spansk tjej och det slutade med att dom bytte nummer och jag blev ledsen. 

Kanske därför jag vaknade lite på fel sida imorse.. Tomas såg till så att en propp gick i köket, så när han gått till jobbet fick snällt Fixar-Sara ordna det genom att sätta i en ny propp. :P

Maten igår blev alltså till Frukost: apelsin-olivolje-vitlöks-linfrö-juice, Lunch: lins-och-bön-soppa, och Kvällsmat: mixad äppel-och-kiwi-juice med kanel. Däremellan blev det också två koppar te, en gröna mullbär och en svart mynta. Kan säga att jag känner markant skillnad i kroppen - magen som annars brukar kännas svullen och uppblåst är lugn. Frukosten idag blev mixad apelsin, kiwi & linfrön - kan säga att det var det godaste jag ätit hittills! Till lunchen vill jag hitta på något med avocado.

Fan, det enda som får mig på dåligt humör är du, och nu är det dags igen. Jag orkar inte bli såhär fucking arg ändå är det oundvikligt. ANALSEPEJÄVLAFITTHORASKNULLKÄRRING!!

Vacker lovsång :/
Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

2: Sun: Jan. 3, 2010

Ok, man LÄR SIG under resans gång!!!
Jag har lärt mig att jag aldrig mer ska mixa vitkål i en mixer tillsammans med tomat och dijonsenap för att det helt enkelt smakar SKIT! :D

Däremot den juicen som jag skrev tidigare blev jäkla supergod alltså. Nu förstår jag Anna Anka som har rå vitlök i allt. Kan mycket väl tänka mig att dricka en sån när jag har lite bråttom om morgnarna (fast det händer aldrig ;).

Nåväl, dagen flyter på bra. Har tentat lite (YES), ska gå till gymmet om 20, träffa Denice och gå en timme på löpbandet (kan likaväl gå ute jag vet, men nu vill jag ha lite människor omkring mig). Efter det tänker jag nog gå och handla lite protein i form av gröna linser och ev. lax eller bönor, jag tvivlar mer och mer på att vara utan det HELT i en vecka. Och så till sist får det bli en sen men fin detoxlunch :)

Åh, livet är så älskigt <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Jan. 3, 2010

Har druckit limevatten nu på morgonen och ska göra en apelsin-vitlök-olivolja-lime-linfrö-juice till frukost senare.

Tänker mycket på min resa nu när jag är helt ledig, och faktiskt får tid att tänka. Hela världen vänds upp och ned, igen. Den här gången ska jag till Guadalajara, Mexicos andra största stad. Liksom, hur kommer det bli? Hur kommer jag känna. Så mycket som jag känner nu, så kommer det bli överväldigande, igen.

Kommer åka tillbaka till Paz.. bara för att jag måste. Sitta framför havet, bland lyxiga amerikanare, och tänka på vad som hände på stranden rätt ute i öknen, 6 mil bort. Jag måste dit för att få känna den ljuva nostalgin och saknaden, för att det är så vackert där.

Och USA. Jag hoppas så innerligt att jag kommer kunna ha råd. Så att jag kan ta de där tio dagarna till att leta rätt på Jaime.. Det här är egentligen en chans som inte skulle ha kommit till mig, jag har den här resan till låns, det kanske inte händer på sex-sju år sedan igen. Så nu ska jag verkligen njuta.

Tomas har gått till jobbet och jag chillar med Paul Simon. Hoppas på att kunna göra nåt bra av den här dagen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: Jan. 2, 2010

Jobbar inte förrän den 13 januari nästa gång vilket innebär tid för vila, detoxande och att göra färdigt tentan. Åkte och handlade frukt, juice, grönsaker, avocado och grönt mullbärste igår, känns bra och skönt. Har dock oroat mig lite för att vara utan salt i tio dagar, kommer nog bli jobbigt :/ men det är ju det jobbiga man måste ta tag i så.. har verkligen börjat salta överdrivet mycket senaste tiden och det är inte bra.

Hittade i alla fall en snäll sida som sa att jag fick ha lite tillbehör i detoxandet om jag ville, typ som soltorkade tomater, dijonsenap (mums!), soja (jag tvivlar, innehåller ju en massa socker), tomatpuré, örtsalt (i lagom mängd), vinäger och olivolja. Detta kommer jag använda mig friskt utav. Sen stod det även tofu, fetaost och chevreost men det känns inte överdrivet bra om man vill slagga ur kroppen, som jag vill.

Har mina idéer, man kan nog mixa ganska goda grönsaksjuicer på det här. Om jag någon dag skulle bli ledsen och hungrig så tänkte jag att man kan göra en varm smakrik soppa, det borde göra susen :). Vad jag än känner så tänker jag vara bestämd på att det ska vara tillrett i mixern i alla fall, så att det blir lättsmält.

Ikväll är vi bjudna på en liten "sittning" hemma hos Tomas föräldrar, hans pappa fyllde 67 igår. Terese och hennes nya kille kommer, ska bli kul att träffa honom, han är från Ecuador! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livet är så underbart

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Jan. 1, 2010

Nu är vi hemma efter ett härligt nyårsfirande i Guffarsgårn. Åkte först ut till Frostbo för att hjälpa Tomas föräldrar att baka en kaka. Chokladkaka med vit chokladmousse till, den blev riktigt fin. Efter det stack vi vidare till Täkt, knäckte en öl/cider och kvällen kunde börja. God mat ordnade vi! - potatisgratäng, tomat/lök-sallad och rostbiff. Mitra och Felicia hade dessutom ordnat en asgod efterrätt, banan i ugn med smält choklad!

Vi spelade spel, hängde, diskuterade, gick sedan upp till Jon och Frida till tolvslaget. Fick smaka på en mycket delikat cigarr. Efter ytterligare några timmar åkte jag och Tomas upp till Frostbo och sov där. :) Fick höra vad Björn och Tomas sysslat med när de "gått ut och eldat" en gång i halvtimmen, hahaha. Björn hade dragit fram fickpluntan varenda gång och de hade suttit och smygsupit i bilen..! ^^

Det här året kommer att bli underbart! Om exakt tre veckor slår datumet till 2010-01-22, vilket innebär min 20-årsdag. Jag kommer få ge utlopp för min civiliserade alkoholism på egen hand, hihi. Ytterligare tre veckor senare är det den 14 februari, vilket innebär avfärd till Mexico, där jag ska stanna i sex veckor (hoppas på tio dagar i USA). Förhoppningsvis (och antagligen) sommarjobb på Bergqvist's, och gärna att jag kommer in på psykologprogrammet någonstans i Sverige i höst.

Saker kan verkligen gå i kras, jag vet, så jag hoppas inte på någonting eller förväntar mig ingenting. Det som ska komma får komma, i frid. Jag är bara så tacksam att jag lever. <3


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()