Måndag 20 september

Finns en del ståndpunkter i deras partiprogram om invandrare som jag tycker bryter mot allt vad moral och sunt förnuft heter.

ex1.
"I vårt Sverige hjälper vi människor i nöd, men den svenska välfärden och landets välbefinnande kommer i första hand."

Med andra ord är det bättre att vi svenskar sitter hemma i soffan med gottpåsar och tittar på barnsoldater på tv än ser till att något händer.

ex2.
"Den mångkulturella samhällsordningen är i dag ett allvarligt hot mot den inre sammanhållning och stabilitet som utgör grunden för hela den solidariska svenska välfärdsmodellen."


I och med globaliseringen behövs en MÅNGKULTUR som vi kan glädjas av, men också utnyttja i vårt utbyte med världen och andra länder. Vi ÄR beroende utav människor i andra länder. Vi ska ha dem i vårt land för att det vidgar begreppet kultur till annat än sill, snaps och midsommarstång. Vårat sätt att tänka måste vara föränderligt och inte statiskt för att t.ex. såna som Hitler inte ska kunna komma till makten. Ökad mångfald utmanar vårt sätt att tänka! Minskad mångfald förminskar!

Sen generaliserar de alla svenskar till att vara några slags flitiga arbetsmyror. Kan jämföras med att de påstår att invandrare begår flest våldtäkter. De tar inte med i beräkningen att det även finns en "kultur" av svenska slackers som inte bidrar till välfärdsmodellen och även en manlig kultur av våldtäkter. Och varför de använder ordet solidarisk begriper jag inte.

Snälla politiker, ta upp invandrarfrågan på ett bra sätt, och inte med tunnelseende som de här människorna gör.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback