Fredag 17 september

Här glömmer jag att uppdatera!

Onsdag: Körde ett väldigt lätt armstyrkepass med Denice och tog farväl av gymmandet. Det gav ändå effekt för jag kände det i musklerna på torsdagen.
Det är en skön känsla att gå sista dagen ifrån sitt gym och känna att man blivit så mirakulöst starkare psykiskt och fysiskt sen när man började.

Torsdag: Sprang 4 km runt älven. Kände mig dock trött och gick från bron och hemåt, en kilometer kanske.

Igår fick jag avisering om att mina 4Kg:s hantlar är påväg. Då jag kör med 5Kg:s i vanliga fall blir det att köpa till två enkilos så att jag håller måttet.
Dock är det verkligen inte alla övningar jag pallar att göra med ens 5 kilo. Som den när man står med armarna utmed sidan och ska pumpa upp armarna böjda i ett som i ett böjt T. Den är sjukt jobbigt.

Oavsett så ser jag fram emot en räkning mindre i e-banken. Tror inte jag kommer få problem med att gå ut och springa då löpskorna är bra och kroppen helt enkelt mår för dåligt av att vara utan det. Ibland är jag lika glad över att få gå ut och springa som när jag ska få en stor godispåse.

Det finns inget som slår känslan efter en löptur.
I can safely admit.

Nu är det dock flottarhelg. Chips, plommonkaka, glass. Mm-mm. Gotte.

Måndag 13 september

Långpromenad 50 minuter. Kommer nog upp i 10 000 steg idag, får räcka så.

Tisdag 7 september

Tisdag idag och jag överväger att lägga träningen imorgon istället, då jag har skola nu på eftermiddagen. Väger 58 igen, antagligen för att jag börjat träna. Skönt att det går åt rätt håll.

Antagligen blir det ett gympass imorgon, armar och core.

Söndag 5 september

15 min uppvärmning, 25 min styrka, 20 min konidition, 10 min nedvarvning. = 70 minuter. Inte illa på en söndag. Drack vaniljvodka och sourz igår men det blev inte så mycket att det påverkade dagen idag.

Däremot har jag mensvärk som födslovärkar och det tycker jag inte är riktigt okej :/ vill bara lägga mig på golvet när kramperna kommer. Tur att träning kan lindra i alla fall!

10 dagar kvar på kortet.
Nu ska jag duscha.

Fredag igen.

Konditionsträning. 7 min uppvärmning, 30 min löpning, 5 min nedvarvning. Härligt! Gillar mina nya löpardojor.

Fredag 3 september

Gick upp vid 7-tiden, satte på en tvätt och fördrev sedan tiden utomhus. Blev en promenad på en timme imorse, kanske går till gymmet sen och kör lite kondition.

Uppdatering

Gick till gymmet för att träna lite armar. Maxade på 41 kilo på min favoritmaskin, känner mig ganska nöjd då jag, när jag började träna 2006, började på 64/59 kilo (ju lättare vikten blir, desto mer tar man i själv). Fortsatte med lite andra armmaskiner, körde sidomusklerna på magen och sen lite lätt på en konditionsmaskin som tar lite extra på el culo..

Sen tänkte jag fortsätta med en löprunda utomhus men jag tror det får räcka såhär idag :)

2 september

Morgonpromenad, 40 minuter. Vackra vyer och höstig, kall luft, ett par som joggade tillsammans.Kanske blir styrketräning senare.

Onsdag

Trevligt att fler läser den här bloggen än den om mitt liv..? ^^

Idag har jag en helt ohygglig träningsvärk men kanske tar mej ut på antingen en promenad eller med Denice till gymmet och kör något lätt.
Vilohitlern i mig tycker inte om att köra två dagar i sträck eftersom musklerna behöver tid att bygga upp sig igen. När man tränar så bryts ju musklerna ner, "skadas" precis som när man gör illa sig. En skadad fot behöver återhämtning precis som en tränad muskel.
Så jag borde ta det jäkligt lugnt idag för bra resultat imorgon istället.

Kör på det!