Tisdagen i sin helhet.

Runt 11 stuvade jag i nästan alla mina prylar i bilen och begav mig bort till Borlänge. Blev många vändor upp och ned för trapporna till lägenheten, segt att flytta själv när man är halvsjuk, men jag klarade det. Här i Smedjebacken har jag bara lite kläder, målargrejer och dataprylar kvar. Känns skönt!

Tog hela förmiddagen på mig att ställa saker på rätt plats osv. Efter det åkte jag till Willys och storhandlade, men räknar med att det kommer bli ytterligare några storhandlingar. Pasta, ris, olja, krossade tomater, kaffe, vinäger, rengöringsgrejer av olika slag till både kök och badrum blev det idag. Hela tiden kommer man på saker man behöver. Tufft att klara sig själv dock!

Sprang sedan in på Jula och köpte kaffebryggare! :) Blev en med digital timer. Tråkigt nog måste jag ha den på fönsterkarmen i köket för det finns inget eluttag vid diskbänken -- besvikelse.

Till sist gick jag in på ljusaffären och köpte en jättefin golvlampa med dimmer för halva priset! Både jag och Tomas har haft sån tur med fina lampor där. Blir alltså ingen taklampa i rummet, ska däremot leta efter en till köket.

Vi hade avslutningslektion med Världsbilder-kursen på P&L-cafét på eftermiddagen.
Vi bestämde att vi ska ha en inflyttnings/klassfest, jag och mina fina tjejer i klassen nästa fredag, det blir knytis hemma hos mig <3 :) Så roligt!

Efter lektionen stack jag hem till mig och skruvade ihop lampan, duktiga jäkla jag alltså, Saris, du är för grym. Fixar allt. Här kommer lite bilder (titta vad sjukt högt badkaret är):

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback