Måndag 31 maj, 2010

30 minuter styrka och 50 minuter löpning på gymmet och jag har aldrig känt mig i bättre form! :D FIFAN! Jävla ägt. Blev sen kvällsmat idag men kanoooooongod, österrikisk gulasch (på burk, inte så mycket e-nummer) och någon brödskiva till. Vi hyrde tre filmer också så nu ska vi gosa ned oss och sedan somna in gott!

Imorgon jobbar jag sen ska jag ta hand om världens bästa KEIKA som kommer hit till dalarna :D hi hi hi!

Puss på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag 31 maj, 2010

Skön dag. Att livet kan vända så gott bara man får jobba.. och på ett jobb man trivs. Relativt tidigt idag men det är skönt. Har inte hunnit ätit lunch, slängde i mig lite ananas på jobbet så snart har vi fixat till en fin pastasallad här på ringen. Svärföräldrar hade kommit med gungstolen när jag var borta. Kanon! Såhär ser den ut, undertecknad själv som målat om den :)

Och såhär kan Tomas se ut när han sover ibland.



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndag 30 maj, 2010

En dag med lite pyssel som varit rolig. Känner att det fattats bilder i bloggen på senaste, ska åtgärdas. Sov så gott.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag 30 maj, 2010

Gårdagens leda botades idag av en solig morgon. Mitra ringde, så vi sågs på kupolen för en fika, som slutade i att jag köpte donkenkaffe och åt banan och Mitra mumsade glass. Stötte på Denice och Emelie också som körde en lika slapp söndag som vi, så vi satt och snackade i solen ett tag innan det var dags för Mitra att bege sig hem till Uppsala igen. Jag vandrade vidare hem till Kristoffer där det bjöds på kaffe och trevligt sällskap, kunde inte fått ett bättre avslut på förmiddagen.

Hade ju lovat mig själv att jag skulle jobba lite på föredragsfilmen om Mexico så det har jag precis suttit en timme med. Skulle ju kunna bli klockrent, bara det att jag vill ha musik till filmen, och då blir det att kosta massa STIMpengar för P&L. Men jag tror det blir bra tillslut, jag och Windows Movie maker kommer hyfsat bra överens och jag har även skrivit de första orden på det muntliga jag ska göra. Nervöst! Men det blir kul. Tänkte bara dra det grundläggande om barnhemmet, hur jag upplevde det och låta publiken få fråga om resten. Inga höga krav så bire bra :)

Ingen Wallander ikväll, så jäkla tråkigt :(. IMORGON BÖRJAR JAG JOBBA! Härligt!

Förresten goda nyheter inför hösten. I väntan på dietistprogrammet (januari 2011) blir jag kvar i Borlänge även i höst, har sökt Spanska 1. Och Frida har all litteratur! Perfekt, för det hade jag oroat mig över lite, var sånt strul sist jag skulle få tag i allt. Nu kommer jag förhoppningsvis kunna läsa den kursen och lära mig mucho más! Kul, kul :) Kanske extraknäcka lite inom vården också, om det hinns med.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag 29 maj, 2010

Just nu känner jag för att jobba skiten ur mig, dag och natt varje dygn resten av hela sommaren. Kan bero på att jag har en tråkig lördag men i övrigt har jag en krypande känsla av att det inte finns någonting att leva för här. Förutom att träffa Tomas och träna, men det räcker inte. Alla mina vänner bor trettio mil bort, minst.
Ska tjäna ihop en bra summa pengar och antingen sticka till Latinamerika för dom eller ha som pott då studierna i Uppsala börjar.

Fan vad tråkigt. Att sitta och längta till jobbet. På en lördag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag 29 maj, 2010

Åkte hem imorse och påvägen genom stan hem till ringen var det show :) en del galej, bland annat daglig verksamhet som hade show på sveatorget, Tomas brukare var med, så mysiga dom är! Dom drog till med "Värsta schlagern" som finallåt. Kanon.
Har bara tvättat och tittat på fotboll idag, Tomas lag vann. Har egentligen inga planer alls för kvällen, lite tråkigt, ska det någonsin bli bättre att bo i borlänge?
Imorgon ska jag iaf jobba på min presentation om Mexico inför P&L, tänkte även försöka antingen gå en långpromenad eller konditionsträna på gymmet. Verkar inte bli så mycket sol så det lutar åt inomhus.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag 28 maj, 2010

Åt bra under hela dagen sen sket det sig när jag kom hem till sme.. klyftpotatis, kött, chips, kladdkaka.. gaah.. att man alltid måste börja om :P. Men men, 8,7 kilo på ett och ett halvt år, det är inte dumt det! Nästan nio kg socker mindre att bära runt på! Helt galet! Skynda långsamt är grejen :) Jag ska nog kunna nå den där beach 2010:n om det så ska bli 2011! ;)

Mamma kom in!! Det här är så kul..:) hon har fått så mycket gratulationer under hela dagen och till och med pappa mjuknade till lite och sa grattis. Bra jobbat morsan!!

Inatt ska jag sova i vardagsrummet, det var så skönt sist ^^. Men först ska jag prata några ord med mina finaste älskling i telefonen, saknar honom redan.
Har funderat på honom och jag tror han kommer bli så fantastisk jävla ägpappa! Men våra ungar ska inte få spela tv-spel..
Det känns som att jag lever ett skönt liv nu, spelar musik, tränar, får jobba, bor med min älskade, träffar min familj (nästan hela) relativt ofta, solen skiner.. ja allt blir lättare när solen skiner..låt det fortsätta såhär:)

PUSS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag 28 maj, 2010

Efter två dagar av flotteri (onsdag snickers + bröd, torsdag magnum intense chocolate + ljusa frallor + massa pasta) var det dags att lugna ner sig. Så jag tog en solig morgonprommis till Ica Maxi och köpte fil, ägg och keso :) hivade i mig det till frukost och gick sen och tränade en timme. Skönt, nu är jag på banan igen!

Chefen hörde av sig och frågade om jag ville ha mer jobb, jag bara JAAAAA, GIMMEEEE. That's the way aha-aha I likezz it!! Hoppas hon hör av sig snart så jag kan få koll på sommaren innan allt drar igång (måndag).
Snart ska jag åka dyrbuss till fulsmedjebacken och träffa skönbrorsor, får se vad de är på för humör idag.

Hoj hoj

PS: Jag knäcker
PS2: Jag älskar Tomas mest av allt
PS3: Mamma kom in på musikterapeututbildning! :D :D :D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Torsdag 27 maj, 2010

Imorgon ska mamma åka ned till Värmland och göra intagningsprov till Musikterapeututbildning! Kanontufft. Hoppas hon vet att hon har 100% support från hennes döttrar åtminstone. Hon ringde nyss och var rätt förstörd men jag tror på henne och hoppas att dom kommer inte bara se till hennes musikaliska förmåga utan även hennes personliga charm! Så jag åker hem imorgon kväll för att ta hand om lite småbrorsor som inte klarar sig själva (den ene åtminstone).

Jobbintrot idag var lugnt - jag tittade på och försökte ta in så mycket som möjligt. När jag tänker på min ene brukares livssituation kombinerat med hur gott hans humör, hans inställning och hans hjärta är, så blir jag verkligen fascinerad. En olycka händer så lätt och många blir bittra. Men den här mannen. Jäklar. Han har all min respekt. Jag tror på den här sommaren, är rätt säker på att jag kommer glömma mycket när jag väl börjar jobba men god kommunikation är en förutsättning och det tror jag vi kan jobba fram!

Efter jobbet åt vi köttfärssås och fjärilspasta och jag fick inte ont i magen men jag däckade på sängen. Helt jävla slut blir jag av att äta mat, sov i kanske en timme. Har iaf börjat äta Omeprazol och jag har inte märkt någon skillnad efter en dag, men det kanske kommer. Det hjälper inte mot trötthet, men mot smärta.

Hade tänkt träna idag, nu är klockan 18.23 och jag får väl se om det orkas med. Man måste inte jämt. Men det är jäkligt skönt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag 26 maj, 2010

Jag och Saga gick till willys och handlade och sedan hem för att baka :) Brödet blev kanongott - det är ett säkert kort det! Mitt dinkelbröd. Vi hade det allmänt mysigt och nyss drog hon hem.

Imorgon är det jobbintro omgång 2 och jag är väl kanske lite mer nervös denna gång då denne brukare är klar i huvudet. Här gäller det alltså att få en god kommunikation för att jobbet ska funka. Vi har ju i alla fall träffats en gång innan så jag känner mig ganska lugn och hoppas på att det blir bra.

Efter introt 07.30-10.30 hade jag tänkt träna imorgon, får se vad det kan bli, antagligen konditionsträning.
Kraaam.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag 26 maj, 2010

Hopplahoj!! Idag åt jag en grötfrukost utan dess like!.. Gjorde 2 dl till mig och Tomas och hade i ½ dl russin ungefär. När den var klar puttade jag ner lite hallon i min tallrik, hade på kanel, linfrön, rårörda lingon och mjölk. När jag ätit upp och stönade tittade jag ner i kastrullen och insåg att jag ätit mer än hälften vilket resulterade i att Tomas fick mindre än mig, hahaha. Men det var gott och skönt!

Gick ju till gymmet igår kväll och jag har blivit så jäkla grym på att springa! Sprang på i 10,5 km i timmen och jag bara flög fram! Paul Simon spelades i öronen och minutrarna bara gick, glädjeskutt! Innan det hade jag ökat på maskinen för armarna när man häver sig upp, nu kör jag 46 istället för 50 (det är omvänt, ju mindre vikt du har desto starkare är du).

Så himla kul! :D

Vi har storstädat, tar alltid emot lite i början men sen är det skönt och det blir rent och snyggt, framförallt mindre av allt jäkla damm.
Snart ska vi äta pasta med egen fräsch pesto och ikväll kommer Saga (Denice också ev.), då ska vi baka!

Om några veckor ska vi åka till Fredriks stuga uppe i Sälen och ha det mysigt! Bara chilla, fiska, spela gitarr och umgås i några dagar, är nån sugen att hänka på så är det bara säga till :) vi åker bil.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tomasito

Visst, det är ju ofta man tjatar om att/hur mycket man tycker om sin pojkvän.

Men idag kom en ny känsla till mig, den där om hur skönt det är att det faktiskt finns en människa som kan en nästan innan och utan, vet ens svaga punkter, vet hur den ska göra en glad, vet hur mycket man kan skämta och väntar på en när man kommer hem.
Min bästis.
(Sorry mina andra fina vänner, ni vet vilka ni är, tycker såklart loadzz om er också + mina syskon + familj).
Men ändå.
Det är coolt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag 25 maj, 2010

Igår tog jag & Saga en jätteskön promenad i solen (kall blåst). Hon är så fin hon! Gick småvägar till Ica Maxi och tillbaks. Efter det åkte jag hem till Smedjebacken - kanonskönt. Mamma gjorde gott kött i ugnen som blev kokt i massa gräddsås. Gick ut med William en sväng också, sen blev det flott och gott på kvällen, som vanligt när man kommer hem.
Sov i bäddsoffan och gud vad jobbigt det var att kliva upp 06.00 imorse, längesen jag gjorde det må ni tro!

Har varit på jobbintro idag och jag kan säga som så att det behövdes inte mer än en dag. Väldigt, väldigt okomplicerad människa jag ska jobba hos med okomplicerade arbetsuppgifter. Så ja, inga bekymmer vad gäller det jobbet. Nu hoppas jag på lika bra känsla på torsdag när det är första introdagen hos min andra brukare.

Ikväll när Tomas tränar ska jag också träna :) skönt det, för när han kommer iväg så kommer jag iväg.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag 24 maj, 2010

Fick snabbt svar från min chef i alla fall. Hon konstaterade själv att mitt assistans-vik är på mindre än 50% under tre månader = inte direkt vad de sa till mig vid jobbintervjun. Detta plus en månad på 50% gör mig inte nöjd. Men hon menar att jag samtidigt ska ligga i poolen och hoppa in för andra vid sjukdom/vård av sjukt barn. Och så vaskade hon fram två dygn som jag skulle jobba hos en annan kvinna = 4000 kr extra vilket åtminstone höjer den totala summan litegrann.
Blir självklart glad över det men tycker ändå det känns lite drygt att jag ska jobba på tre ställen i sommar och inte kunde få ett, eller åtminstone två, som gav mig de timmar jag utlovades från början. Jag tackade ju nej till ett boende i smedjebacken för att jag blev utlovad mer timmar här.

Nåväl, det blir extra samtal att ringa + introdagar här och där. Introdagarna hos den tredje brukaren jag fick känner jag att jag kan ta i juni. Nu ska jag fokusera på ledsagarassistansen, vikariatet, som börjar nästa måndag. Jag har intro imorgon och förhoppningsvis någon dag till innan veckan är slut. På torsdag ska jag ha intro 3 timmar hos min första brukare.

Knixigt.. ^^

Idag på förmiddagen har jag suttit och krånglat hem codecrutin till MPEG4 för jag måste fixa klart filmen jag ska visa under föredraget på P&L. Gjorde hälften idag, orkar inte mer. Tar sån tid och ork att sitta och göra om, göra om och göra om så jag delar upp det.

PS: Här är Sarilicious i tidningen!!





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag 23 maj, 2010

Morgonen började bra med nygräddat pannbröd och ägg, men sedan fick jag ont i magen av juicen, la mig på sängen och grät en skvätt. Inte för att det gjorde ont utan för att det ösregnade utanför som det gjort hela natten och jag tänker alltid så jäkla dåliga tankar då.
Men sen vände det när Johan länkade till artikeln i på dt.se , där vi fick riktigt gott betyg för gårdagens spelning + att jag var med på headerbilden, så då blev jag skitglad. Som Tomas kallade mig, "four seasons in a day", stämmer ju mycket väl.
Åkte och handlade och gjorde en sen lunch, "Pasta Diabolo" med kyckling, grädde, ägg, chiliflingor och svartpeppar. Kanongott!
Nu står pitabrödet på jäsning och det ska senare till Wallander fyllas med stekt köttfärs. Det är så tråkigt att Johanna Sällström tog livet av sig för hon är så himla bra i den serien. Nåväl, någon film till är hon med i under söndagkvällarna framöver, hoppas inte det är den sista ikväll.

Imorgon ska jag ringa och boka in introdagar, träna och åka till Smedjebacken på kvällen. Snart drar jobbet igång =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

http://www.youtube.com/watch?v=0sUCOZFNxkc

Telefonnumret är alltså 012-345-6789-10-11. Kvällens första telefonör Arne Olsson ifrån Borlänge, hallå Arne!

HÄJ HÄJ!
Hejsan! Hur står det till?
JaDU, ja ä bittär ja, utav bare fàn å känner värklien för å förnedra lite ikväll!
Någon speciell person du vill spy galla över?
Skulle va väldi skönt om jag fickeeh gnälla litä på min svågär! Claes hetäan å bor i LUDdvika!
Det ska väl gå fint, då har du 60 sekunder på dig från och med nu!

Ja, hörrdu Claes, hördu mäj nu, ditt högrövade praktarsel, dä ä allså Claes på strandvägän i Ludvika ja talä till, en svettluktande svinpäls av monumentalformat! Du kan ta din förbannade 740 å din råspacklade statuskärring å köra upp..vilkät horhus hitta du hännä i ?! Din PRAKTBOCK! Å tro du inte ja vet att du bedrar hännä i ett annat horhus! Men, NU SKA DU FÅ höra här! Dä spelä ingen roll för däj din fiskögda fisbubbla vilka människors hjärtan du krossar! Men du få väl ta va du få nu när brocken står ut som floddältan på vaderna på däj! Å hembränt dricker du också din FINKELFANTOM! Din hängmagade surströmmingstunna! Din förbannade snusdreglande aplort, du ä son av en RUGGUGGLA Du är ruttnare än en rutten KORV...KAKA å... *signal*

Ajajaj arne, du hörde signalen där va? - Tvekan.

Aa jag hörde, det var synd, det var precis så jag skulle beskriva hans dotter, hon har norra dalarnas bredaste rumpa!

Ja det är tyvärr så att vi var tvungna att bryta där, på grund av tvekan. Du höll ut i 37 sekunder ser jag, inte illa!
Nej det var roligt att komma fram i alla fall!
Hopppas det lättade litegrann på trycket i alla fall.
JARÅ DET KÄNNS BÄTTRE NU.

Kort genmäle från Claes:
Jadu ARNÄ, hadd ja däj här nu så skull ja kvista öronä av däj mä en grrov rrubank! .....JÄÄÄVLLARRR!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag 22 maj, 2010

Jag läste en ledarkrönika om Mona Sahlin, som bland annat Malin Wollin tyckte var gubbig (de klagade på hennes klädsel). Det ordet följde med mig när jag sprang ner i garaget för att ta bilen till hemmakväll för att hyra film. Gubbig.
Precis när jag ska öppna garageporten med min tagg så öppnas den och en bil åker in, jag ser att det är ännu en bakom som ska åka in så jag väntar i uppgången. Andra bilen öppnar porten men åker inte. Den står där. Jaha tänker jag? Sen åker den in. Men stannar.
Bredvid mig med nedvevad ruta.
Och såklart, en jävla gubbe i bilen.

"Väntar du på någon eller?"
"Ja jag tänkte att ni skulle åka in först så jag kunde öppna och åka ut sen."
"Jag blinkade ju till dig för att du skulle åka ut."

Och så glor vi på varann. Och jag är så jävla trött.
"Jaha." säger jag och glor.
Då åker han fram till den lilla burken man trycker taggen mot, går ut ur bilen och öppnar porten åt mig.
"Sådär då." häver han överlägset ur sig.

TACK DU!! säger jag och gasar ut därifrån.

Fy fan för dessa gubbar. Kastreras borde dom med sina ledsamma jävla attityder.
Och nej, jag tänker inte skratta lite kvinnligt åt det och säga "men sådär är ju karlar". Dom kan stoppa upp sina jävla handbromsar till g-punkten och sluta mucka.

Nu ska jag se på film.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag 22 maj, 2010

Två av två spelningar genomförda. Idag spelade vi utomhus på en, i mitt tycke, ful scen och kanske 30-40 pers spridda i publiken. Ann-Sofie var där i alla fall <3 gick bra att spela, Johan tappade bara bort sig en gång ^^ men jag föredrar verkligen att spela inomhus som igår, blir mer intimt, kraftfullt och sådär.

Det jag känner är att jag verkligen behöver komma ifrån Ludvika och Smedjebacken och att jag inte borde spela där. Bara en massa gammalt groll som dyker upp, folk, ääh, usch. Vill spela på nya platser, skapa nya minnen. Så det är det vi ska jobba mot.

Känner mig ganska uttömd på tankar och känslor, vetifan vad jag ska göra hela kvällen. Tomas är borta och tittar på Premier league-final och äter god mat med vänner. Har egentligen bara lust att åka hem till Smedjebacken men nu gick ju inte det.

Blev en fattigmanskvällsmat då jag gav bort min matbiljett som jag fick på festivalen till Kristoffer. Kokade fullkornstagliatelle, hackade upp en morot och lite vitkål och stuvade det i mjölk. Låter säkert grose men jag tyckte det var helt okej, behöver inget finlir.

Max skulle få lördagsgodis läste jag, kanske en idé för hans moster också..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag 22 maj, 2010

Oj oj oj vilken härlig kväll det blev igår - kanonkul att äntligen få spela upp det vi jobbat för i replokalen! Så kul att det blev så uppskattat också och det var faktiskt mycket folk! :) Mycket släkt också. Mamma, pappa, wille, Shirin, Ingemar, Max, Felicia, Mikaela, Denice, Saga, Tomas, Björn, Erik, Livsnjutarn, blev liksom lite släktträff på samma gång :) Mitra kunde inte komma tyvärr vilket var tråkigt :/.
Jag kom bara av mig någon gång när vi spelade, och Johans bas hördes till och från fast jag märkte inget! Tyckte det bara verkade vara asbra ljud!

Höll på att få kvällen förstörd före, när jag räknade på vad jag kommer tjäna ungefär i sommar (12 000 före skatt i juli, hur lågt som helst) men jag ryckte upp mig, får prata med chefen på måndag om att det vore kanon om jag faktiskt fick jobba lite mer.. Fick i alla fall ett till vikariat 31maj-1juni som ledsagare, 50%, jag är såklart tacksam för allt jag får. Känns skönt!

Nåväl, efter spelningen gick vi till S1 och satt där och hängde och jag snackade mest hela tiden med den ene och den andre. Kom sen på att jag var riktigt hungrig eftersom jag inte käkat kvällsmat så jag och Tomas drog och köpte en hamburgare :S sen gick vi hem och sussade gott.

Idag skiner solen här i borlänge och jag hoppas den gör det i Ludvika också för idag ska vi visa Ludvikaborna vad vi har för repertoar!! =).. Mikaela och Felicia ska på opera i Sthlm, spännande, synd att dom itne kan hänga med oss bara!

Höpp!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag 21 maj, 2010

Var nog lite övermedveten om att vi ska spela ikväll, för jag vaknade 05.45 och var redo att gå upp. Skitsnack.. gick och la mig igen. 07.45 kunde jag inte ligga kvar längre, Tomas sov som en stock så jag tjuvade bilen till gymmet. Tog mig en tur på löpbandet 30 minuter och tränade lite armar, sen fick det vara bra.
Väl hemma sen rök vi ihop för han hade inte vaknat riktigt och jag var lite allmänt taggarna utåt, men nu är det bra igen ^^.

Käkade i alla fall en supergod gröt med fiberhavregryn, valnötskärnor, linfrön, hallon och lingonsylt, kanon.

Har inga planer för dagen, vill köpa en ny sportbehå. Johan & co kommer hit 18.00 så vi kan spela lite och kolla så allt sitter innan caféspelningen börjar 19.30 :) Vi har ju egentligen bara repat max 6-7 gånger, tycker det låter bra för att ha spelat så pass lite tillsammans :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Maj 20, 2010

Doktorn sa magkatarr (symptom: uppkördhet i magen, smärta, rapningar, tidig mättnadskänsla osv). Klart det var det, pappa har också känslig mage. Så jag fick medicin utskriven och måste dra ned på starka kryddor, kaffe, alkohol, tobak, stekt, rökt och salt mat. Härligt! Allt det jag lever på i princip. ^^

Träffen med brukaren gick kanon, tyckte han med, så nu ska jag boka introdagar till nästa vecka. Härligt, kommer jag kanske få en liten lön i slutet av juni också! Välkommet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Maj 20, 2010

Härligt. Jag känner mig våldtagen bakifrån av dagens aktiviteter. Kan liksom gå hur som helst.
Antingen kommer jag hem och grinar med malaria, hiv eller någon annan smaskig tropisk mix, eller så kommer jag hem glad och senare helt förstörd av ett helt förstört möte med brukaren och känner mig forever socialt förstörd.

Jag hoppas nästan på malarian där.

Nyss gjorde jag i alla fall tunnbröd i panna till frukost som gick skitsnabbt. Ta ½ dl graham, ½ dl vetemjöl, ½ tsk bakpulver, en nypa salt, ½ dl fil, 12,5 gr smör och blanda ihop allt. Platta till och stek i panna tills dom blir lite hårdare. Kanongott.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Maj 19, 2010

Det är så jävla roligt att spela musik! Att SamSpela liksom.. skitkul idag när vi hittade struktur och ös i låtarna och att sångmicken var perfekt ljud i =) utan musiken vad skulle jag göra då? Nåväl, bådar gott inför i övermorgon.. sen hur mycket folk det kommer spelar väl ingen roll, vi fortsätter som vanligt! =) Men hoppas på bra respons!

Tjockade i mig en halv geisha och en jordgubbsstång idag (godis) och jävel vad gott det var, godare än slaktad helstekt lillgris, mm satt fint i gommen. Johan fick också smaka, han som växt ur vinterkläderna, snart är han tjock också!

Är lite nervös inför hela dagen imorgon faktiskt, först läkarbesöket och sedan på en gång nästan träffen med brukaren men jag ska försöka ha bra inställning så löser det sig. Skönt är väl att jag får tvätta hela dagen efteråt, lite husesysslor, får vilken nervös-stinn hemmafru som helst att slappna av xD

Ha det gött tjockisar.. hoj

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Maj 19, 2010

"Hiit" var tamejfan det jävligaste jag gjort någon gång. Började en minut på level 8, sen gick jag upp till 12 och körde där 2min. Paus på 8 igen 1 min sen 12 i 2 min, så hårt och snabbt jag kunde. Fick lov att sänka till 11 resten av tiden, var så jäkla drygt :) men kanonskönt! Körde sådär i 20 min och gick sedan 20 på bandet. Styrketräning före det så kan jag lova att kroppen får sig en omgång.
Ringde min brukare idag också, han lät jättesnäll. :) Ska till honom imorgon kl 11. Nu står Tomas i köket och ska laga mat till oss, härlig, behöver inte lyfta ett finger.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tue: Maj 18, 2010

Har varit en kreativ dag, skönt. Vi spelade A Camp i replokalen, lät bra tycker jag.. :) när jag kom hem satte jag en bröddeg på jäsning, blev kanonbra resultat, luftiga pitabröd med ost, salami och massa smör som fyllning. Sen unnade jag mig en halva med smör och sirap också.. snacka om att moffla i sig, men jag var tvungen att ta igen en massa då jag inte hann äta lunch.

Gick promenad också, kom fram till massa intressanta saker. Att jag förstår varför var och varann musiker tagit livet av sig, börjat knarka, hora, suttit som eremiter i deras källare och andra saker i all oändlighet.. jag menar det är fan inte lätt och leva och är man så dom så vill man så innerligt försöka förstå varför man lever och hitta någon slags mening med allt, och när det inte går så.. nej jag vet inte ^^

Imorgon ska vi städa, jag ska ringa brukaren, repa 16.00 och innan det tänkte jag köra ett crosstrainerpass på gymmet. Tänkte pröva hiit, högintensiv intervallträning, sägs förbättra konditionen. Man värmer alltså upp, kör slut på sig x antal minuter och fortsätter normalt igen, sedan om igen. En 30-45 minuter kanske, borde jag klara, crosstrainer är ju ganska mjukt..sen kan man ställa in efter egen förmåga också :)

PS: Om jag får barn nån gång så ska det bli ett jävla retro namn kan jag tala om för er.. :D Håller fortfarande starkt på namnet Est(h)er för jag tycker det är gulligt, det var populärt i slutet av 1800talet, så en liten bonnflicka ska jag ha.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tue: Maj 18, 2010

Yäh. Jag har bil idag! Hela dagen. Dra ned till Stockholm? Nädå.
De var fortfarande inte klara med schemana på lss-kontoret. Hepp. Men jag fick i alla fall reda på vem min brukare är, så nu ska vi ses är det tänkt :).
Kom hem, gick ut och sprang runt älven - VARMT! Solen stekte som fan igår, det gör den här nu också ser jag, 40 grader på balkongen ;).
Tomas kom senare på kvällen och då hade jag förberett lite till pizzabak :) gjorde deg på vete och grahamsmjöl, fyllning med tomat, salami, mozarella, lök, champinjoner vanlig ost och färska kryddor. Blev kanongott. Såg kommisarie Winther på kvällen, bra som vanligt, sen somnade vi.

Igår var en lite extra kärleksfull dag, tack älskling för att du finns där när jag behöver dig :) gör mig lycklig.

Idag ska jag på möte med M.T, vi ska prata lite p&l foundation och lite fredsutbildning. Senare ska vi repa, vet inte när, annars ska jag bara vara som vanligt..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: Maj 17, 2010

Äntligen har jag fått tid för ett läkarbesök!.. Har ett och annat jag ska fråga honom; exempelvis varför jag får ont i magen när jag äter på morgnarna, ska fråga om min klåda jag har fått på överkroppen, mitt håravfall, det där magontet jag hade i Mexico etc.
Ja, det var nog dags eftersom jag nyss satt och googlade på symptomen för HIV - ja, ifall att! Snacka om att vara skadad ^^.

Har varit på promenad, först gick jag och tränade armar, sen gick jag till apoteket och köpte mjukgörande propylesslotion, snordyr. Ska ta mig nåt att äta strax och sen bege mig till enhetschefen.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sun: Maj 16, 2010

Någon mer än jag som känner sig lost i huvet? Som gör saker men som inte fattar varför, lever livet men inte fattar varför eller hur eller vad jag gör. Aja.. ^^ beror nog till 100% på arbetslösheten.
Imorgon ska jag i alla fall, äntligen, få reda på mer om sommaren. Jag är så otroligt glad över att jag har fått jobb! Kan inte vänta snart längre. Jag kommer gå in i det här med så mycket lugn och trygghet och liv jag bara kan. Tror på mig själv och att det här kommer funka, då kommer det göra det.

Har även efter den här helgen börjat inse att mina alkoholvanor inte är sunda och att jag måste stå över några helger, nu. Varje helg är inte bra och har inte varit någon vana tidigare. Nu kör jag när jobbet börjar, på ett sunt liv :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Maj 16, 2010

Blev en jättenice kväll igår. God mat (höll dock på att krydda för starkt, farligt att låta mig stå för kryddningen ;), skitgott pan riche bröd från Kvantum, gjorde en god turkisk yoghurt/gräddfilssås med färsk gräslök, citrontimjan och peppar samt drack gooood sangria till! :) Björn och Lisa kom, Erik tittade förbi en stund. Blev lite kubb också, tårtan blev kanon fast för lite grädde. Terese och Marco dansade salsa, så duktiga :) Lagt upp bilder på facebook men lägger upp här med :)












Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag 15 maj, Tomas födelsedag

Gjorde i ordning en fin frukost till födelsedagsbarnet idag :-) Ciabatta med ost och paprika samt kaffe, juice och pannkakstårta med hallongrädde och hallon :-) såhär såg det ut.



Jag fick också smaka och såklart fick jag kramp i magen av allt vitt mjöl och socker direkt på morgonen, men det var värt för det var så gott. Han slapp undan sin match idag, den blev inställd, så vi ska åka och köpa lite födelsedagskläder och sen bege oss ut till Täkt för att laga Paella och dricka lite vin! Tereses pojkvän + syster kommer, dom är ecuadorianer och systern pratar bara spanska, härligt, får jag praktisera språk lite :-) Ha en fin lördag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Maj 14, 2010

Idag har vi repat, det gick bra tycker jag. Somnar nästan när jag spelar Paradise, är som en skön meditation. Kom hem rätt sent, 14.30 så det blev en sen lunch.
Ikväll ska vi ut till Frostbo och baka tårta tills imorgon, tror det skulle bli bra väder imorgon också, härligt! Grattis älskling. PS: Någon som har bra tips på frukostpåsängenfrukost? Funderar på att göra pannkakor, köpa vispgrädde och färska jordgubbar eller blåbär kanske :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Maj 13, 2010

Vad är konst? Det är:
Att hjälpa andra människor.
Skapa musik, bilder, ord, fotografier och andra skulpturer.


Alla dessa handlingar breddar människans sinne och intellekt och aktiverar ditt hjärta. Du känner dig kanske inte lika tom längre, om du är en sådan människa som reflekterar och vill hitta mening.

Jag låg och tänkte nyss när jag var ledsen varför mitt liv känns så ihåligt, sårbart, varför jag avskyr rätt mycket. Varför jag, trots att jag har och jobbar för ett tryggt liv för min egen del, inte känner mig särskilt lycklig. Och jag kom på varför. För att jag gör inte ett skit för andra människor. Inte för att dom ska bli glada, känna sig lyckliga, underlättar ingens liv, helar inga trasiga hjärtan, ingenting. Gick på något dumt koncept för ett tag sedan att trygga sitt eget framtida liv. Och det får mig rent ut sagt ledsen. Att jag bara tänker på mig själv.
Vad är en vältränad kropp mot ett kantigt, stött underbart leende. Som du kan ge någon annan. Som du kan skapa i någon annans ansikte. Den kontakten. Försök att se bortom klyschan. Föreställ dig ett ledset barn som känner sig oälskat. Hur den reagerar när den blir älskad.

Jag kanske inte är så bra på att spela gitarr, läsa läxor eller föra mig i arbetslivet. Men jag är bra på att älska och ge kärlek. Jag älskar att älska, jag älskar att se andra människor må bra. Jag vill bara leva för konsten trots att jag kanske måste ÖverLeva på ett arbete Också.

Så ganska snart i mitt skrivande för ett tag sen, insåg jag rätt snabbt, att vad som behövs är ett projekt. Ett PeaceProjekt. Jag är villig. Jag är sugen. Sugen på att jobba skiten ur mig en hel sommar för att sedan jobba skiten ur mig en hel höst rent byråkratiskt och sedan åka till Latinamerika, som är min spets, och bara ägna min tid åt andra. Sverige klarar sig utan mig med sin sociala välfärd och sitt lägga-döden-och-alla-sjuka-på-institution, för att vi inte hinner med, för att vi måste jobba. Jag kan ta av mina pengar. Frågan är om det finns andra i den här kommunen som skulle vilja göra det. Och det är vad jag måste ta reda på.

Idén är egentligen genial, eller jävligt dumdristig, en nära släkting till mig (uppifrån) skulle antagligen få magsår av att höra idén. Men det struntar jag i. Tänk om man kunde få en subgrupp till P&L Foundation som arbetade aktivt och självständigt men med backup från organisationen. Snälla säg att det finns andra intresserade också i den här staden. Tänk, vad kul. Tänk vad kul att ha något att leva för, nåt så fint. Att bara få känna att man gjort något meningsfullt i sitt liv. För andra, eller för oss allesammans.

Det kanske var meningen att M.T skulle fråga mig om jag ville åka på utbildningen i juni. Lära sig hur man startar förening, driver projekt, kommunicerar budskap. Kanske en liten hint om varför mitt liv har varit så grått. För att jag varit egoistisk. Vilken lättnad..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Maj 13, 2010

Har tvättat, haft besök av Roffe och Terese, käkat bulle, käkat kokt fisk med gräddsås och ugnsstekta grönsaker och inget mer. Planerar inför Tomas 25-årsdag på lördag, blir nog mysigt.
Imorse vaknade jag med svullna körtlar bakom öronen, mindre trevligt, är nog jag som är hypokondrikern i den här familjen. Får se om jag istället får en tid denna gång i Domnarvet.

Ikväll är det lyxfällan, imorgon ska vi repa.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Maj 12, 2010

Tränade hårt även idag. Började med lite uppvärmning, 25 minuter styrka (överkroppen) och gav mig senare på löpbandet. Idag blev det ca 40 min i 9,5-10km/h. Redigt trött efteråt! Kom hem, käkade lite mellanmål + chips sen åkte vi ut till Frostbo. Terese var hemma :) åt fajitas typ, stekt kyckling blandat med couscous med avocado, paprika, tomat, turkisk yoghurt och salsa som tillbehör. Mycket gott!

Imorgon är en ny dag och vi skulle väl ha bokat en tvätttid, inget annat på agendan.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Maj 12, 2010

Ska smälta maten och sen bege mig till gymmet. Idag har vi städat, rent och snyggt blev det :D! Tomas var till och med så duktig så han gjorde ren badrumshyllorna, så ska det se ut.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Maj 11, 2010

Långpromenad.















Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Maj 11, 2010

Just idag är en sån där dag med kroppslig ångest som är oförklarlig. Hjärnan undrar förvirrat varför det gör ont i magen och oro pumpas ut i kroppen, men kan inte förklara för mig. Och så får det väl vara. Man vill gärna hitta orsaker till det mesta men jag kan ärligt säga att jag vet inte varför det blir så.
Det är inte så att jag går runt olycklig emotionellt, för i huvudet är jag ju okej. Men jag kan vakna ibland och känna att jag har ont ändå. Finns ingen anledning i världen; solen skiner, jag tränade igår, har möte med P&L imorgon, sommarjobb på G, spelar i band etc.. så därför känner jag inte att det är något jag valt själv heller.

Det är väl lite därför jag gillar löpning eftersom det är så bra mot ångest. Utsöndrar lugnande hormoner i kroppen som eliminerar oron osv. Istället för att ta piller kan kroppen själv ordna det genom träning och meditation.
I början/förut drog jag mig undan för jag tänkte att det var skamligt och fult att vara orolig, ha ångest, och så vidare. Då ville jag inte träffa folk. Men jag har inte valt det själv. Varför ska jag då straffas?

Så ja, här ser ni en tjej med hyfsat gott självförtroende men med en del nervösa besvär som kommer ibland när hon är själv, ibland när hon är bland folk. Nån som har något tips för att bota tillfällig ångest?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mon: Maj 10, 2010

Gick till gymmet och tränade armar/mage, skulle räckt så men jag hamnade på löpbandet efteråt ändå. Shit det är så skönt att springa! Blir så glad av det! :) Efter det stack jag till cafét och träffade Sagis, mysigt som vanligt <3. Vi diskuterade bland annat detox-helvete hur bara jobbigt det är, och CBY som jag tror jag vill åka på om jag inte jobbar då. Får väl se hur det blir :). Skulle vara roligt att träffa Fredrik bland annat, sen annat skönt folk jag inte sett på ett tag.

Åt en god fullkornspasta med stekt rödlök/morot och lite matlagningsgrädde på kvällen, det och en knäckemacka med mycket ost så blev den här Sarisen nöjd.
Nu inväntar jag bara svar från herr Hanses om det är repdags imorgon eller ej, visar sig. Hoj!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: Maj 10, 2010

Ljuva måndag innebär måndagskryss!

Har även blivit tillfrågad om jag vill åka som representant för Peace & Love på PeaceWorks mindre utbildning "Driv." som handlar om att lära sig hur man startar förening, driver projekt, kommunicerar sitt budskap osv. allt såklart i fredsandan. Låter jättekul och är på barnens ö 10-13 juni (vilket innebär att jag missar Denices studentfest :/) men klart jag måste ta den här chansen. Tacksamt att Peace & Love står för det också.

Idag började jag morgonen med en mixad drink på apelsin, kiwi, linfrön, nötter och lite mjölk. Till det käkade jag ett ägg. Bra start på morgonen :) här hemma ser det ut som fan men jag tänker inte ta något initiativ att städa. Längtar tills sommarjobbet kommer igång :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Maj 9, 2010

Var ute och sprang igår på förmiddagen, riktigt skönt! Sitter nu och längtar tills imorrn när jag får träna igen. Resten av dagen löste jag bara sudoku och försökte vila bort en redig huvudvärk. På kvällen lagade jag paradmat till Tomas - klyftpotatis, stora nötfärsbiffar och rödvinssås, allt detta med ett glas rödvin till. Blev otroligt bra! :D Efter att vi ätit så åkte vi till smedjebacken och umgicks lite med familjen, Shirin, Ingemar och Max var där. Trevligt :) bjöd mamma, pappa och Ingemar på vin, skönt att inte behöva dricka allt själv. När dom åkte hem sen fick jag ingen kram av Max :/ han är lite rädd för mig, men jag tror nog det ska gå bra ändå när jag ska vara barnvakt :D.

Somnade som en stock enligt Tomas och vaknade utvilad idag. På förmiddagen spelade jag lite fotboll med Wille och Tomas, sen åt vi lax med potatis till lunch, riktigt gott, sist blev det en promenad med Simon och William ned till hamnen där vi köpte glass och myste :) var skönt och trevligt att hänga med brushona.
Åkte hem runt 15-tiden och storhandlade, kvällsmaten resulterade i en fantastiskt jävla god tomatsoppa med rostat vitlöksbröd till (vi tog mina morotsbröd och stekte dom i smör i pannan, gned senare in dom med vitlök). Jättejättegott! Har börjat älska soppor :)
Just nu är det paus i Walle. Imorgon har jag tänkt ta en lång morgonpromenad, vänta på att sommarjobbskvinnan ska ringa, fika med Saga och sen träna styrka med Denice. Trevligt!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sat: Maj 8, 2010

Igår var vi ut till Frostbo och hämtade lite grejer. Däribland en gungstol, inte sådär jätte classic-snygg men mysig. Hade stått i deras gamla lada så vi borstade och gjorde ren den. Ska måla den brunröd och ha på balkongen, fint. Sen fick vi också med oss ett arrangemang med kryddväxter i en fin plåtbalja som vi ställde på en gammal trälåda som tidigare innehållt socker och sirap på gamla tider, den var också lite cool.

Satt och drack vin och ordnade Tomas 25-årspresent för mig själv när han var borta och spelade match. Något åtminstone, tror han kommer bli glad. När han kom hem ville han ha pizza vilket resulterade i att jag också fick en bit, sen åt vi jordgubbar och vit choklad, eh, ja fredag får väl vara flottardagen då..


Idag är det inställt rep för vi har ingen bil o.s.v. Så därför hade jag tänkt antingen gymma eller gå en lång promenad. Ikväll blir det vinfest i alla fall, har en liter att dricka upp. ^_^

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fri: Maj 7, 2010

 

 

I sommar ska jag plocka jättemycket blåbär. Med tanke på hur dyrt det är i affärerna under vinterhalvåret kan det vara skönt att bara slänga fram en burk ur frysen och koka ned i fibergröten med lite linfrön, psylliumfrön och solroskärnor tex. Tycker man att det blir för surt kan man kanske söta med lite stevia eller annan torkad frukt. Tummen upp för skogens goda! Får jag möjlighet blir det även mycket hallon. Förra sommaren var jag för lat och det ångrar man faktiskt när hösten smyger sig på. :)

Imorse fick jag kramp i magen efter att jag ätit frukost - helvete ... Jag trodde verkligen att det hade gått över. Och vad åt jag? Fil, torkad frukt, och müsli. Har gått bra när jag inte haft för mycket torkad frukt i (sockret). Krångelmage!!

 

Gårdagens kvällsmys - äpple, jordgubb, mörk choklad, lite vit choklad och lite fil över alltihop. Gott! :)

 

Vin ikväll? Återstår att se. Tomas ska spela match i alla fall :( och imorgon jobbar han.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Thu: Maj 6, 2010



Blev inga hot dogs här inte. Istället gjorde jag en ny paradrätt!

Ingredienser 2 port:

Potatis

2 fiskfiléer, pangasus använde jag
1 stor rödlök
2 dl mjölk
1 dl krossad tomat
½ färsk tomat
färsk vitlök, valfri mängd
salt
peppar
curry

fisk-krydda (som innehåller bland annat saffran, fänkål osv)

Do like diss:
Tina fisken i vatten.
Koka valfri mängd potatis.
Hacka rödlök och tomat.

Blanda samman mjölk, rödlök, tomat, krossad tomat, salt, peppar, curry och fiskkrydda. Låt stå någon minut.
Fräs tomaten och löken i lite olja och smör. Tillsätt mjölkblandningen. Strö över lite maizenaredning. Låt puttra upp.
Medans såsen puttrar sig från lös till tjock, skiva den tinade fiskfiléen i bitar, ca 2 cm. Lägg bitarna i såsen och låt sjuda i tio minuter under lock, utan omrörning.
Servera. Underbart gott!

Det jag hellre skulle använt till såsen är någon typ av creme fraiche, men maizena och mjölk fick bli budgetalternativet idag.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Thu: Maj 6, 2010

Vaknade 08 och kände mig glad med det fina vädret. Så jag gick till gymmet och tränade lite styrka, inte gjort det på någon vecka nu. Sprang lite också och tog en promenad hem, skönt. Käkade fil och müsli med linfrön till frukost, kollade lite på halv8 hos mig sen däckade jag i sängen. Sover så jäkla mycket nu för tiden, något jag behöver ta igen sen tidigare kanske! Får se vad det hittas på till kvällsmat, igår åt vi iallafall korv med bröd, tryter inspirationen så.. Dagarna Tomas och alla andra jobbar är det verkligen no life här, längtar tills jag börjar jobba.
Idag fick vi bandbilderna :)









Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Maj 5, 2010

Gör mig med barn älskling.. köp en tvåa med mig, inred och gå på logdans! Låt våra små ungar trippa på våra magar tills vi segdraget vaknar och stönar och säger ja men kom och lägg dig här då.. make pancakes with me on the söndagsmorgnarna, jobba skift och kom hem och lägg dig, åk på söndagsutflykt med oss så lovar jag att jag ska göra värsta goda massäckarna som till och med barnen älskar!
Säg till våra ungar att mamma är så duktig på musik och lär dom dribbla med bollen. Läs godnattsagor för dom och stryk dom över huvudet och kom och ta mig tills jag blir alldeles gul och blå efteråt. Gå ut en kväll och ha jävligt roligt med dina kompisar men kom hem igen och säg älskling jag har saknat dig.
Älska mig tills du inte orkar mer, ta en paus och älska mig igen. Jag tror vi kommer stå ut varandra, det är i alla fall dej jag vill leva med tills jag blir gammal och rutten.. då kan vi reta varandra över våra rynkor men när ingen ser smyga händerna mot varandras och pussa på det där som kanske verkar dödligt men som aldrig kommer att dö.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Maj 5, 2010

Imorse gick min Tomas upp före mig och gjorde frukost - härligt! Ägg, nybakt morotsbröd med smör och ost, juice och kaffe, mums mums. Vi har städat balkongen och burit ned saker till förrådet, städat hela dagen känns det som. Lite nytta med andra ord. Lunchen blev köttfärssås med mycket sambal oelek och till det ris.

Om några timmar ska vi bort till kärlekscafét och lyssna på vad Anders har att erbjuda. P & L hörde av sig idag och frågade om jag vill skriva om min resa till deras festivalbilaga. Fett mycket fest, klart jag gör det :-) Nu står jag även med på forumlistan över medverkande, gå gärna in och kolla här .

Eftersom jag var ute och sprang igår undrar jag vad dagens aktivitet ska bli, inte säkert att det blir just något alls. Kanske kan lura med mig T att gå till cafét istället för att ta bilen som han alltid gör!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Maj 4, 2010

Jag har nu LYCKATS med hela två av två jäst-degar..! Fan vad stolt jag är! Baka på färsk jäst är skiten, ska aldrig mer använad torrjäst (okej, när det krisar). Först gjorde jag en bulldeg som jäste kanonfint och blåstes upp till stora fina kanelbullar i ugnen, sedan gav jag mig på att göra morotsbröd också vilket blev det bästa jag nånsin gjort. Så nu har vi frysen full med gott söte- och vanligt bröd! Tomas borde fan börja betala mig för det här.

Käkade en bulle och efter att brödet blivit klart gick jag ut och sprang medans det fick svalna. Var skönt att springa runt älven, trots att det blåste lite kallt, en perfekt runda.
Jag har börjat äta lite bröd igen nu när jag inte bryr mig lika mycket om vikten och det är skönt. Äta lagom är kanske svårt men bäst :)

Ska väl snart sätta mig och kolla på Debatt i brist på annat. Imorgon kväll ska jag iaf till P&L-cafét för att lyssna på Anders när han spelar, kanonkul.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tue: Maj 4, 2010

Emelie har ju då varit här hela helgen. Vi spontandrogut till Täkt på valborgsmässoafton, Felicia kom och hämtade oss. Då hade jag redan dragit i mig en liter vin, så jag var packad och klar. Var riktigt trevligt där ute och vi sov kvar. På lördagen mådde jag hyfsat illa så förmiddagen var lite rekreation, lagade pasta och köttfärssås med Tomas och lyssnade på lite musik.

 

Runt 15 åke vi bort till Avesta där min familj, Tina och Shirin, Ingo och Max hade börjat festen. Pappa och Ingo var grillmästare och det slutade i en stoor grillbuffé med massa götta, ingo hade bland annat gjort goda marinader med honung osv till kycklingen. Åt så jag blev lagom mätt. Min familj åkte hem runt 19-20 och festen fortsatte. Lisa och Anders kom ut, Max Bobby Car drogs fram och jag skjutsade Ingo och Anders till OK för att köpa folköl. Hutlösa priser resulterade i att vi kom fram till att Lapin kulta är OK:s guld :D
Kamerablixtarna var igång hela kvällen! Körde hem runt 23.30 och somnade gott.

 

Söndagen åt jag och Hasse sushi på Thai & Sushi, var helt okej! Köpte lite choklad, bakade lite och slappade resten av kvällen framför tv:n med virkning. Raggmunk blev det till middag, var riktigt mumsigt!

Igår åkte Hasse hem och jag gick på jobbintervju. Tror det slutade riktigt bra för hon sa att till 95% har jag fått sommarjobb och jag fick välja så jag valde personlig assistent. Nästan 8 veckor brukade dom sträva efter att folk skulle få, så långt sommarjobb har jag aldrig haft! Kanon!

Vi tvättade resten av dagen och på kvällen hämtade jag Anders och vi åkte till glashuset och repade. Alltid lika trevligt och det slutar alltid i nya idéer :) Hade lite fotosession också, behöver bilder till de ställen vi ska spela på i vår.

Idag är det tänkt att vi ska städa balkongen, jag ska även lämna tillbaks videokameran till P&L och baka lite är det tänkt. Kanelbullar och nytt matbröd :)

Ciao!!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Maj 2, 2010

Raggmunk till finalmiddag!

Mer utförlig uppdatering kommer imorgon.












Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: Maj 1, 2010

Tänk att det alltid slutar så himla kul i Täkt! Blev en hederlig valborg ute på landet med Felicia, Emelie, Björn, Jon, Erik, Col, Elin, Allan, Dalman, Gjerdet, Janne Rang, Macke Wedberg och hans tjej. Låter bilderna tala för sig.

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()