Tisdag, 31 augusti 2010

För att överleva tiden här är min strategi följande.. boka in så mycket saker som det går att göra på vardagarna, snusa mycket och tvinga mig själv till gymmet när modet och hoppet sjunker.

Idag vaknade jag med absolut ingen motivation inför att ta mig igenom den här dagen men någonting sa åt mig kom igen, kom igen. Så jag gick och sprang på gymmet. Det är lösningen. Slipper tänka på hur fast jag känner mig, hur de flesta springer om mig och jag blir kvar, handfallen och utan lust. Hur jag avskyr när folk frågar vad jag gör, vad jag har för planer och hur jag mår.
Det är en temporär lösning som man tar till om och om igen, som man måste tvinga sig att göra. Träna uthållighet, både fysisk och psykisk. Jag tvingar mig själv att tänka på framtiden och tvingar fram lite hopp. Försöker damma av vad jag är "bra på", vad som väcker lusten till liv.
September, Oktober, November. Sen vet jag förhoppningsvis, hur det blir i januari.
Kom igen.

Forma framtidsplan, bli målmedveten och vara vardagsaktiv under tiden.
Det är bara göra som gäller.

Jag är inte rädd för att bestämma mig.
Det är något man måste göra.
Antingen satsar man!
Eller så gör man ingenting.
Nu satsar jag på det här.
Jag är beredd att betala vad det kostar.

En sak är jag stolt över.
Jag har inte tagit emot en enda A-kassepeng. Jag har tagit studiebidrag men jag har också studerat.
Jag vägrar att låna pengar av någon.
En dag kanske jag gör det om jag ska satsa på något.
Då lånar jag av staten. Som alla andra.

Idag har jag på schemat att träffa Kristoffer, träffa Saga och låna en bok av Peter Singer som handlar om våra etiska val. Imorgon ska jag och Tomas städa och jag kanske går till gymmet, på torsdag ska jag träffa Matilda, på lördag ska jag åka till Västerås. Och nästa tisdag börjar min kurs.

Jag ber mig själv om lite rutin.
Jag ger mig själv lite rutin.
Nu ska det gå.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag, 30 augusti 2010

Nu känns det surt att inte få CSN.. Två lördagar i september, en i oktober, november och december ska vi ha heldagar i Västerås med skolan. Tågen går inte i tid vilket innebär att jag måste ta bilen, vilket blir minst 350 kr per resa. Men jag får skylla mig själv också. Nu jäklar gör jag det här så det blir klart! :) Optimism är teh shit!

Skolstart alltså 4 september med spanskan, 7 september med Livsåskådningar/människosyn/världsbilder. Det bra är att jag har koll på böckerna och jag behöver nog inte köpa en enda.

I fortsättningen kanske jag kan ta tågen då jag (eventuellt) har råd att missa nån timmes undervisning. Yah!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag, 29 augusti 2010

Nu känns det verkligen att hösten är på ingång. Luften, den verkliga luften gör sig påmind, den färgar lungornas insidor svagt i blått och talar om för oss att inget är för evigt. Folk skyndar fram på gatorna och snor sina jackor hårdare om livet. Inte heller sommaren är evig, den som dör om och om igen.

Och det är ju mysigt! Vi köpte en lampa i våras men inte förrän nu, när kvällarna återigen är lite mörkare, ser man hur den gör sig bra här inne. Det är dimmer på den.
Jag är lite sugen på att införskaffa någon sorts kandelaber eller i alla fall hållare för stearinljus och sätta upp. Nu har vi hållt oss ett tag med små tjockljus och dom är söta men de längre inger en annan sorts känsla i rummet.

Annars är det folkmusik som är på rutan, får inte ur det ur huvudet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag, 29 augusti 2010

Vilken jäkla kväll! Kräftorna var kalasiga, norrlands guld smakade allt annat än dåligt, juicerna var många och sällskapet suveränt! Min familj var också där :).
Efter att de åkt stannade Simon kvar och vi spelade sanning eller konka dirty version som vanligt. Slår aldrig fel : )

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag, 28 augusti 2010

Sista inbokade dagen på mitt jobb.. tråkigt! Men jag tänker definitivt gå dit och fika i höst när löven faller :). Just nu är jag inte så trevlig att ha och göra med för jag är snorhungrig. Om jag inte får äta var tredje timme blir jag tysk gestapo alltså, helt sjukt.
Jag HATAR att vänta på mat.
Jag är HUNGRIG.
Beter mig som fem år också.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fredag, 27 augusti 2010

Dagens spektakel var riktigt kul! Åkte till Vero Moda kl10 och där träffade jag de andra tjejerna. Medan de gick och valde mellan kläder satte jag mig i sminkstolen. Det kändes riktigt kul att bli sminkad på riktigt. Sminkösen brukar sminka Regina Lundh för övrigt :)

Efter att jag tittat mig i spegeln fick jag prova en outfit de hade plockat ut, riktigt nöjd! Kavaj, topp, grön sjal, svart åtsmitande kjol och svarta leggings. Vi delade ut flyersen, jag fick ett presentkort och så var det hejdå. Gick väldigt snabbt. Fick behålla min fina outfit också! Kavajen är riktigt cool.

Tomas är och spelar fotboll i Täkt. Jag har varit på gymmet och sprungit/tränat armar (har jag sagt att jag ska bli kött så tamefan ska jag). Resten av kvällen är jag hemma. Ska jobba imorgon - upp 6 ungefär. Imorgon kväll ska vi på kräftskiva i Krylbo och då ska det blandas drinkar :)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag, 26 augusti 2010 

Dagens achievements:
  • Två enormt stora sirapslimpor.
  • Veggemat á la old Sara, gröna linser med ris, lök och buljong.
  • Långpromenad, 5700 steg.
  • Tre tvättmaskiner.

Kollade VHS antagningsstatistik och insåg att jag aldrig kommer att kunna bli psykolog. #end of bitterness.
Kollade VHS antagningsstatistik och fick ett litet hopp om att kanske bli dietist i Uppsala. #beginning of hope.

Men ärligt talat, vad fan gör det om inte. Jag sparar mina pengar och hoppas på någon annan gång, alternativt pluggar nåt annat i Uppsala.

Är lite nervös inför imorgon, mitt ansikte är ur balans.. och hur gjorde man nu igen när man pratade spontant med folk? Aja det löser sig. Jag kommer bli fin!

Ska ta mig en klädutrensning snart, lite feng shui kanske man kan kalla det.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag, 26 augusti 2010

Börjar bli ordentligt trött på att ringa till lönekontoret och påpeka en massa missar. För juli månad har de "missat" en lördag jag jobbade 11 timmar, vilket ändå blir runt 1600 kronor. Dessutom har de inte justerat förra månadens misstag. Förstår dom inte att det kostar en massa pengar för mig att ringa? Detta i kombination med att de gett mig en lön på 9 kronor mindre än avtalat, 85 timmar, så är de skyldig mig 2400 kronor. Ränta på dom pengarna tack? ^^

Blev utvald till en av Vero Modas fem "favorittjejer" så imorgon ska jag dela ut lite flyers utanför deras butik. Schyst extraknäck där man blir sminkad och stylad i deras kläder och får ett presentkort på 500 kronor på kuppen. ;D

Nu ska jag sätta iväg på en långpromenad och senare idag är det tvätt som gäller :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag, 25 augusti 2010

Måste klara 8 poäng innan jag kan få CSN igen, eftersom jag inte slutförde hela genuskursen. Men det borde gå ganska/relativt snabbt om jag läser som jag har planerat att göra. Kanske får pengar i oktober igen.

Har varit på gymmet med Denice, hon tog med mig ner till friviktsrummet. Det var ganska nice, och jag antar det kommer ta mer än i vanliga gymmet. Mitt kort går ut 15 september, så, bara att gå varje dag för att utnyttja det till fullo!

Dagens lunch: Stuvade makaroner, falukorv och gröna ärtor

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag, 24 augusti 2010

Just nu känner jag mig jävligt nöjd på ett vis, för jag ska delta i "Rock mot högern" den 11 september, spela lite politiska låtar, covers och mina egna. Ska repa med Johan någon dag och se om man kan hitta basgång som förstärkning på någon låt, annars kör jag helt själv :D

Varvar Neil Young med Jay Z här i lurarna, ganska udda men så himla sköönt. Allt är jag. Allt jag gillar är jag!
Imorgon bitti ska det TRÄNAS klockan 08! Fett vad armmusklerna ska gnuggas alltså, biffning.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag, 24 augusti 2010

Igår kom Tomas till Smedjebacken på kvällen. Det var skönt. (Ja, undrar ni nånting så får ni fråga istället för att försöka få reda på saker genom att läsa min blogg /end-of-vänligt-men-bestämt-påpekande). Gick och la oss ganska tidigt med tanke på att det varit en tröttsam dag.

Vaknade upp till ett regnigt Smedjebacken. Ganska mysigt. Vi tog en lunch på kyrkogatan9 där dom verkligen har kanongod mat! :) Asfräsch och varierad salladsbuffé och heltokej Dagens lunch.
Nu senast fikade jag med Saga i Falun. Vi ska nog gå på Granny goes street nästa helg, trevligt.

Är astaggad på att läsa och prata spanska nu i höst. Ska nog förbereda mig genom att börja blogga på språket i fråga :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag, 23 augusti 2010

Kortslutning idag, att det ska vara så jävla svårt. Höll på att inte-åka till stan för att träffa Matilda, men hon fixade dit mig ändå. Bjöd mig på en macka och en cola. Det kom lägligt för jag mådde illa hela morgonen och kunde inte äta, så jag var så hungrig. Efter att vi hade fikat kändes livet lite lättare. Å nästa gång är det jag som bjussar :). <3
Och att folk brytt sig. Tack.
Gick och hämtade Wille på fritids, sen gick vi hem. Jag har i princip hunnit med att underhålla honom, Denice ringde, sen stekte jag hamburgare till familjen.

Imorgon ska jag fika med Saga i Falun. Sen vet jag inte vad det blir av livet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag, 23 augusti 2010

Dagens klädsel: mammas fleecetröja, mina adidasshorts, strumpor.

Eftersom jag ser ut som ett blåbär är det lika bra att gå ut och plocka mig lite sällskap.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag, 23 augusti 2010

Har hunnit med att umgås med Simon, William och mamma. Igår tog vi en promenad och handlade, jag ritade ganska mycket och hängde med lillen.
Idag är de alla borta, mamma i Värmland och brorsorna i skolan. Ska åka till stan och fika med Matilda, det är min plan. Ikväll kanske Tomas kommer hit och sover här.
Igår låg jag förresten och snackade med min kusin i Iran till midnatt, var riktigt trevligt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens klotter

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag, 22 augusti 2010

Idag när jag vaknade kände jag mig sådär absurt fri på något vis. Som att jag erkänt för mig själv att livet inte är som det borde. Och att erkännandet skulle gjort mig fri på något vis.
Jag är fri i tanken, säkert rent praktiskt också. Men hemlös. Borlänge är inte mitt hem. Det har funkat i ett år nu och nu funkar det inte längre. Inte Smedjebacken heller. En nödlösning kanske, en mellanlandning, men inte mer än så.

En dag i taget.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag, 21 augusti 2010

Tårarna trillar. Känner mig så fel, inte hemma någonstans. Inte ens i mig själv. Är ensam hemma, hatar de här kvällarna och fruktar när de ska komma. Har hört av mig till människor, men blir bara besviken, folk lovar att komma, sen gör dom inte det ändå. Känns som att jag inte orkar någonting, men jag är rädd för att inte orka något mer någonsin igen, så oftast tränger jag bort känslan.

Jag vet inte vad som är fel. Antagligen Jag. Känner mig inte trygg med människor längre, förutom min familj, för jag vet att de inte har några krav på mig. Andra har det antagligen inte heller, men jag är nog såpass otrygg i mig själv så att jag tänker det ändå.

Jag vet inte vad jag ska göra resten av kvällen tills jag inte är ensam längre. Har suttit och målat i svartvita nyanser på papperet och det blir inte mer färgglatt än så. Jag borde äta men jag är inte hungrig, ingen mening att äta när man är själv.

Det tråkiga är känslan av att vara en person man inte vill vara. Men jag är ju bara jag. Jag är inte mina känslor.
Jag är bara på fel plats, i fel tid. Jag borde göra det hjärtat säger.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag, 21 augusti 2010

Helvete, vi sov bort nästan hela dagen igår. Kaxigt.

Idag började jag umgås med mina penslar och akrylfärger. Började skissa lite smått på en lady här, det är ju jag men kan likagärna bli någon annan i slutändan.
Någon gång framöver kanske jag skaffar mig ett staffli och en stol så kan jag börja hobbymåla ergonomiskt också.

Resten av kvällen är rätt suddig, det visar sig vad jag hittar på.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag, 20 augusti 2010

Monica kom igår. Vad jag hade saknat henne! Kilade in på syrran och köpte kvällens ädla drycker. Monica körde på olika cider och jag införskaffade mig en red berries sour som jag blandade med vaniljvodka och sprite zero. Blev alldeles för sött, men nu har jag sprit så det räcker och blir över i alla fall.

Tjejen hade med sig en systemetkasse med färska trattkantareller, vilken överraskning. Så vi slog till på varma mackor med svampstuvning.... mmmm... :)
Våra sexsträngade små vänner var ett givet inslag i kvällen. Drog bland annat Rockin' in the free world, Lies, Linger, Ode to my family och Just my imagination, allt tvåstämmigt. Vad vi ägde! Ringde Gräsmark och bad Rickard fixa en fest som vi kunde spela på. Fan vad kul det är att spela med en TJEJ!

Höjdpunkten var ändå när vi insåg att TT (tråkmånsen Tomas) inte skulle vilja umgås, då drog vi till Engelska. Nu är vi en bekant rikare, nämligen ingenjörsBertil på 72 bast som för kvällen var "i sorg" eftersom han begravt sin mamma. Vi gottade oss i varsitt gratis glas vin och ett, faktiskt, jäkligt trevligt sällskap :D. Det är det jag älskar med Monica, hon är orädd och skiter i förutfattade meningar. Det blir så mycket roligare då :)

Fulla som kastruller rumlade vi senare bort till Hagalund där TT, Rickard och Daniel satt och spelade tvspel, vilket de förgyllde sin tillvaro med till klockan 06 imorse. Vi försökte äga dom lite men det gick inte så bra. Så tillslut gick vi hem, mofflade chips och tvärdog i varsin bädd.

Idag ska jag och Tomas baka.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag, 19 augusti 2010


9.00 hade Tomas gått upp och gjort frukost. Tunnbröd, salami, kokt ägg, tomat, gröt, hallonjuice, gul vattenmelon och kaffe. Bara att kliva upp och sätta sig och käka! :)
Jag har kommit in på en spanskakurs, allmän, 50%. Mestadels online, utöver det 5 träffar per termin. Och jag ska läsa den. Resterande 50% ska jag antagligen fylla med Livsåskådningar, människosyn och världsbilder, här i Borlänge & Falun.

Träna snart. Vakna Denice! Sen besök. Fint besök.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag, 18 augusti 2010

En sak: det blev en vända fram och tillbaks i förhållandet. Men saker har ordnat upp sig nu. Det som förvånade mig var vilka som hörde av sig och brydde sig. Tack till er :)
Nu ska jag och Tomas se nedtankade "Fyra veckor i juni" och gosa i sängen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag, 18 augusti 2010

Det har blivit debatt om vad Nyamko Sabuni har publicerat i sin nya bok läser jag på Expressen. Två exempel:

"Invandrade småbarnsföräldrar kommer troligen välja att ta ut hela sin föräldraförsäkring istället för att påbörja etableringsinsatser som leder till integration. Ändras inte regelverket i föräldraförsäkringen kommer den att fortsätta vara en fälla för invandrade småbarnsmammor."

"Defensiva reaktioner har vi i Sverige sett hos många invandrade män som ser sin värld rasa samman. Från att ha varit familjens självklara överhuvud blir de reducerade till bidragstagare."

Som jag förstått det så är mödrarna, de invandrade kvinnorna, de som är mest maktlösa då de kommer till ett nytt land. Såklart beroende på familjerelationer, men kommer man som medlem i en familj med en tydlig patriark blir det ju lite andra villkor. I Sverige funkar det sällan att leva på en lön. Båda måste jobba. Det innebär att fadern, maken, måste omvärdera familjen och sin egen roll i den.

Det här om bidragstagare. Efter vad pappa berättar, då han är något slags centrum för samtal i Smedjebacken för invandrare, då han är utlänning och har kiosk, så förstår jag att det är många som inte vill jobba. Han säger att det kommer ganska mycket idioter till honom, defensiva bidragstagar-facket skulle man kunna placera dom i. Men alla har inte familj. Många är ensamma män också. Det finns slackers och det finns målmedvetna invandrare. Det finns slackers och det finns målmedvetna svenskar.

Nog om det. Ingemar och Tomas gick iväg på Brage alldeles nyss. Jag har tänt alla lampor i hela lägenheten som lite substitut för sol. Ibland hatar jag bara solen och kräver höstkyla. Idag är ingen sån dag. Det har regnat konstant.
Jag slevade i mig en redig kotlettbit med barbequeglaze och till det sourcream-potatissallad till lunch. Väger 57,5 kilo och jag börjar seriöst fundera på om jag har diabetes typ2 då jag fortsätter att minska i vikt, känner mig törstig och ser suddigt i ögonen. Hela min rumpa är försvunnen (okej, nästan). Inget tal om proportioner. Jag kände mig ganska nöjd med att väga 58.

Imorgon ska jag åka iväg och köpa en stor canvas på någon av lågprisbutikerna, för jag ska måla. Har en påse med färgtuber, har penslar, har lust, har tid. Fast Monica kommer på eftermiddagen, så det blir inget måla av förrän fredag.
Tänk om man kunde sy också. Då skulle jag köpa en symaskin och göra om hela min garderob.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag, 17 augusti 2010

Min blogg! IT'S ALIVE! Förhoppningsvis med lite inspiration till hösten.

Jag har tagit upp kontakten igen med en skitfin gammal vän som jag lärde känna för sex år sedan. Föreställ er en människa som blir din vän under den känsligaste perioden i livet - fjortonårsåldern. Ni delar varandras djupaste tragedier (haha), har några års kontakt, blir osams, tar upp kontakten igen när båda mognat. Det har gått år. Och man har mycket att ta igen. En vän som man verkligen kan prata om allt med. Som lyssnar. Bianca heter hon, fint namn :)

Några tusen har gått åt de senaste veckorna. Vet precis vad jag har köpt. En Yamaha FX370C, skolkläder till mina finaste brorsor, en del kläder, sprit och snus. For iväg på en jättefin Ålandsresa med mamma & mina systrar som jag kommer leva på ett tag. Nu har jag en hel månadslön och en halv till som väntar på mig och jag ska göra mitt bästa för att verkligen förvalta dom på bästa sätt.

Om ni vill veta vad jag ska göra i höst så fråga er själva, för jag har inget svar. Har känt mig väldigt pressad över vad jag ska svara för jag har verkligen ingen aning. Mådde ganska taskigt i våras och trängde undan det genom att träna sönder mig. Det kommer jag nog inte fortsätta med. Gymkortet går ut i september. Jag tror att jag ska Yoga, ja. Jag ska gå kvällspromenader med Denice och prata massa i telefon med Bianca. Har eventuellt lite på gång vad gäller läsande men det är inget bestämt så jag säger ingenting. Det är ingenting jag vill prata om. Jag vill må bra. :)

Emily Lacy går runt i datorhögtalarna, "No matter which road I go down, I will keep on standing". I början kändes hon lite otydlig, fattade mig inte på hennes musik, men ju mer jag lyssnar desto mer gillar jag det. Lite smått ylande skrovlig röst, banjogitarr och sköna, enkla texter.
Har en film på nedladdning, "Volver" av Pedro Almodóvar för jag kände det skulle vara skitskönt att lyssna på lite spanska.

För övrigt tror jag att livet kommer gå åt rätt håll nu. Astrid skrev "MEN HALLÅ, fattar du inte att JAG HÅLLER DIG I HANDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!"


Imorgon ska T & Ingemar gå och se Brage - Hammarby, jag tror det bjuds på nåt gottluktande efteråt som jag, Shirin och Max ska koka ihop under tiden.
torsdag ska jag efter all denna tid träffa Monica, som jag inte träffat på över ett år, vi som sågs varje dag i gymnasiet. På kvällen ska jag & Denice gå en kvällspromenad, vi inleder en rutin kan vi säga :)
Och på Fredag ska jag gå och lyssna på Lars Ohly på P&L-cafét kl 15.30, den som vill hänga med är ordentligt välkommen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag 14 augusti 2010

Så idag bär det av bortåt sjön!
Trevligt, trevligt.
Funderar även på att ta en 40timmarskryssning -själv- till Tallinn snart. Har en kär kär vän, en est, som bor där, Sander <3 Man kan kryssa hela vintern också, eller hur?

För övrigt är jag sjukt trött på att lyssna på folk som inte lyssnar tillbaks. Behåll er jävla skit för er själva. Vi är inte vänner.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag, 12 augusti 2010

Jag spontanåkte till Krylbo igår för att hänga med Shirin och Ingo, ville fira att jag jobbat min sista dag. Så jag och Ingo drog in på systemet i Avesta och köpte rom, vin och öl. God mat, kyckling och ris, en hel del Ybuss-godis och popcorn, kvällen var fixad! Vi satt till och med och diskuterade politik, haha.
Imorse ropade jag till mig Mackan så han kröp ner hos mig i soffan under täcket, så kollade vi på Playhouse disney :) Guud, hur lyckas man avla fram en så söt unge?!

Två dagar kvar till Ålandsresan, looking forward to!

Tåget hem går inte förrän 13.20 så det blir lite mer gos med Max här. Väl hemma tänkte jag köpa poletter till solariet, mitt ansikte är helt fucked up. Eksem och skit.
Får väl se annars vad som händer, kanske drar till biblan och lånar massa gött att läsa :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag, 9 aug 2010

Sov ganska dåligt inatt. Snart ska jag åka iväg och jobba ett dygnpass på ett ställe jag tycker det är sådär-roligt att jobba på. Dom är inte otrevliga, nej visst är dom trevliga. Trevliga. Stela leenden och sånt. Inte mer. Brukaren på det stället är långa vägar ifrån så frisk som Stig, som jag varit hos mest.

Men pengar är pengar. Imorgon klockan 11.00 kommer jag nog känna mig nöjd. Då har jag endast ett tretimmarspass kvar, väntandes på mig på onsdag morgon.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag, 7 aug 2010

Ni som läser här - lova att detta inte blir ett substitut för att ses/ringas/höras av, okay? För det var lite därför jag slutade blogga - jag vill ha mer riktig kontakt med mina vänner :).

Nu har sommaren rusat förbi. Peace & Love, en Uppsalavisit hos Mitra och Linn, monopolkväll i Krylbo med Shirin & Ingo, mammas födelsedag, Simons födelsedag, och en hel del jobb.

Jag fick nog världens bästa sommarvikariat, idag gjorde jag mitt sista långpass där, tråkigt men samtidigt lite skönt. Blir kanske timmis där i höst.

Jag har inte tränat sen i början på juli nån gång. Går och väntar på att Team Sportia ska få in min storlek av Nike Air Pegasus löpsko, längtar ut i spåret. Har anmält mig till hatha yoga tio veckor, och ska leta reda på boxercise här i Borlänge. Ser fram emot det eftersom hösten annars är så osäker!

Just nu känner jag mig ganska trött och utmattad efter en heldags jobb och massa tankar i huvudet. Så jag ska slå igång filmen jag just hyrde - Capitalism, a love story, av Michael Moore.

Just det, nästa lördag ska jag på kryssning med mamma och mina systrar. Det kommer bli så jäkla skoj! :)
Godnatt


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()