Wed: Mars 31, 2010

Bilder från igår :) <3






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Mars 30, 2010

Edit i efterhand: jag har gjort en träningsblogg nu, för att hålla isär träningen och resten av mitt liv. Också ifall någon behöver pepp att komma igång! http://mejorsalud.blogg.se/traning .

Tjena i byxan! Har du där då? Skoja bara.

Igår åkte jag till gymmet men orkade inte konditionsträna så jag biffade armar och mage istället. Kom hem, agerade chaffis åt Tomas med brukare, sen åkte jag för att hämta upp Jonas vid Hemmakvällparkeringen. Begav oss mot the glazz-house och där väntade allas vår Joppi. Repet gick kanon, trots att Jonas var nervös, så vet jag att det kommer bli så himla fett! Jonas var också peppad när jag skjutsade hem honom och jag tror även Johan gillade det lilla han hörde. Nu är vi tre som spelar i vår!!!!:D Snacka om att jag känner mig hedrad att människor vill kompa min musik!! Så kul! :)

När jag kom hem gjorde jag en kanongod omelett på två ägg, lite krossade tomater, grädde och kryddor, sen däckade jag i princip i tv-soffan, för att nån timme senare gå och lägga mig i sängen. Gött!

Idag vaknade jag av att baby kom hem. Vi åt frukost tillsammans sen åkte jag hem till Smedjebacken. Var superhärligt att träffa mamma, sir William och Simon igen, älskar min familj! Mamma bakade bullar när jag kom och vi fick med oss en påse hem, snällt. Hjälpte henne att söka musikterapiutbildning till hösten (fatta vad kanonkul :) hon vill börja plugga och jag pushade på som fan. Gick promenad med mami och Wille (som iofs var lite sjuk, älsklingen) i det fina vårvädret, kom hem igen, sen gick jag en liten promenad med Simon sen åkte jag med bussen till Borlänge igen. (Gud vilket tråkigt bloggande det här måste vara men skit samma).

Hade ett kort möte med P&L-Henrik angående volontärresan, var kul att se honom igen. :) Kom hem och lagade ugnsstekt falukorv med min älskling. Blev ganska sent, hade ätit klart vid 19.45 typ och gymmet stänger 21.. gillar verkligen inte att träna precis efter att jag har ätit för att det SUGER!! Man är slö och tung som fan. Men jag stack dit ändå bara för att hålla igång disciplinen. Och nu mår jag toppenbra efteråt! Slapping is the shit.

Imorgon ska jag och Tomas åka till Lager 157 för att köpa kläder till honom, på hans initiativ :) ska nog hitta något riktigt fint till min snygging. Ska även posta Conversisar till Emelie på beställning, försöka gå till gymmet för att röra lite på mig, sen på kvällen blir det mys ute i Täkt med Felicia och Anders. Bra dag som väntar alltså!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ord

Något jag skrev när jag träffade Tomas, och äntligen lyckades börja bygga upp min integritet igen.


Du låter min konst vara, rör den inte ens

inga fingeravtryck på mina rutor,

bara imman

dina läppar, din luft

din imma och kondens

och mitt innanför, mitt tomrum

Där kan jag dansa och där kan jag leva

och jag vet,

du är alldeles utanför



Du ger mig av din luft

mot rutan,

och jag ler bakom glas

får andas, mina egna lungor

och jag ser dig

jag ser dig

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mon: Mars 29, 2010

Efter maten igår åkte vi ut till Täkt.. köpte med mig blåbärsmazariner :) därute bjöds det på chips, vindruvor, kaffe och loka. Efter ett tag kom Col och även hans morbror. Till sist fick vi i alla fall igång en film, Cable guy, var en helmysig kväll :)

Min baby är lite ledsen för hans mormor ligger på hjärtavdelningen och dom räknar med att hon snart ska dö.. så vi sov inte så bra inatt, lite för lite. I alla fall så sa Tomas "Människor är som ryska dockor, det var det någon som sa på nyhetsmorgon, tyckte det var så bra sagt." Jag. "Ryska dockor..?" Han: "Du vet såna där man kan öppna så är det en till docka inuti. Den sista dockan har man för sig själv.. du är den som har kommit längst in".

Det i sig var en kärleksförklaring som jag blev väldigt glad över :) känns som att vi kommit varann ännu närmre sen jag var borta. Men jag har också insett hur viktigt det är att göra saker på egna hand, som att gå ut och festa till exempel. Ha kul på olika håll, så att man inte sitter ihop.. och äter upp varandra.

Nyss har jag skjutsat honom till jobbet, jag har käkat ett ägg och en skål med fil/kiwi, snart kommer Felicia med kaffe, hon ska hämta sitt tapetbord för hon har jobb nånstans :). Ikväll ska jag, Jonas och Johan repa i glashuset, tar bilen dit, ska bli kul som vanligt! Har saknat att spela med Johan och det blir spännande att spela lite med Jonas också.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Mars 28, 2010

Wohoo, jag har precis lagat den godaste grytan någonsin! (Indisk). Den innehåller:

Protein, fibrer, kolhydrater: Linser
Fett: Smör, olivolja
Kolhydrater: Rödlök, mango chutney

Kryddor: Spiskummin, cayennepeppar, kanel, curry, vitlökssalt, vitpeppar, svartpeppar

Fan vad gott det blev! Detta serverat tillsammans med basmatiris och turkisk yoghurt.. OMG!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Mars 28, 2010









Bilder från igår! :)

Har nu vart och tränat, skönt. Käkade äggröra till lunch. Till kvällen ska jag nog slå på stort och försöka göra en indisk linsgryta som innehåller bland annat garam masala och mango chutney :D. Gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Mars 28, 2010

Igår fick jag ju besök som skrivet, av Shirin, Ingemar och Max. Först tutade jag i dom fika, sen gjorde Ingemar en jävligt god makaronipudding, sen ville dom ha kaffe igen ;) gosade lite med Braxen som jämt är så himla glad! :)
Lagom tills Tomas kom hem lagade jag lite mat, en köttfärssås utan lök och på broccoli och grädde istället, blev gott :)
På kvällen åkte vi ut till Täkt och hängde och slappade med Jon, Frida, Rickard, Pernilla och barnen. Blev en ganska tidig kväll i och med att vi ställde om klockan också.

Har ju planerat in gym idag och jag får väl se när jag lyckas ta mig dit, har den värsta träningsvärken nu sen i fredags, men jag ska jobba på det :) Bilder kommer snart från igår.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: Mars 27, 2010

..varför skriver jag ett glas vin när det inte är sant? Aja, jag hade en skitnice kväll.

Gick från ringen "hem" till Anders, där han hänger i sin konstnärslya i Finska föreningen. Där satt Felicia, Anders och Kristoffer och spelade musik och drack vin/öl. Lirade lite jag också, snackade skit, drack vin, sen kom Rickard, min storkusin. Vi började sjunga gamla klassiker av Paul Simon och Beatles i stämmor, lät så fruktansvärt fint!! Jag tror jag och Anders har nytt projekt på gång :D

Runt 00 gick vi till Engelska och där blev det mer vin. Rickard tog med mig för att spela Black Jack.. haha, och jag bara hakade på. Visst tänkte jag, vi spelar lite, det är ju ändå inte mina pengar! Det slutade med att vi cashade in 700 kronor varav jag fick 500 för att jag drog några "superkort" som han sa. Haha, då lever jag en vecka till och har dessutom råd att köpa fika för idag kommer Shirin och Ingemar :D

Felicia och jag bedyrade våran kärlek till varandra igår, som jag sa till snubben som kom förbi och undrade vad som hände, nån form av kärlek är det. Mamma har ju sagt att jag jämt gråter när jag är full, igår var det glädjetårar i alla fall, ahaha :D men Felicia och Anders älskar ju varann så hårt, man blir så lycklig av att se det. Anders kom och sa att jag var ett vrak, han var skitfull, jag var lagom full, Felicia med, sen kramades vi allihop.

Slutligen tog jag sällis en bit med Kristoffer hem, till ringen där min älskade finaste underbaraste gosigaste baby låg och sov. Gaaaaaaaahhh, jag är så kär, helt fantastiskt!! :D
Nu ska jag snart gå till Ica Maxi för att få bort den här äckelkänslan, tänkte köpa mig en dricka och bara slappa tills Shirin och Ingo hör av sig. Jag ska träffa gosebrax idag!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Mars 26, 2010

Wooohhhooo! Inte en chans att jag blivit slapp av att vara borta, körde fullt ut på gymmet idag. Har börjat satsa på starkare armar och mage. Under tiden jag var i Mexico så körde jag lite armhävningar i brist på annat och drack proteindrink efteråt för maximal effekt. Och jag har blivit starkare märkte jag idag! Så kul när man ser resultat :)
Tränade lite mage och armar (maskin och fria vikter) samt stod lite på trappmaskinen och sprang lite, ett vanligt pass som innan, var jätteskönt.

Kom hem och lagade egna hamburgare med Tomas, hade i lite vitlökssalt, sambal oelek, till det hade vi ris, kall sås på creme fraiche, fil, majonnäs och kryddor, samt sallad med körsbärstomater. Superteamet i köket, blev jättegott.

Drog mig till Peace&love-cafét på kvällen, var några sköna lirare som stod på scen men jag stack rätt snabbt därifrån. Senare ikväll tänkte jag ev. träffa Felicia och Anders för ett glas vin :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Mars 26, 2010

Bra start på dagen, gick till konsum och köpte fil/ägg, åt en omelett, och nu dricker vi kaffe här med Tomas morbror. Ska snart gå till biblioteket och låna två böcker, sen tänkte jag läsa lite, gymma och runt 17 laga middag med min sambo. Så vill jag ha det, jämt!
Ikväll ska jag till Peace and love-cafét och lyssna på Blända, Joppi kommer dit, ska bli kul att träffa honom igen :D

Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Mars 25, 2010

Hemma igen, och jag säger bara.... jävvlarrrr! Var borta sex veckor från din pojkvän så ska du se på fan att det händer saker när du kommer hem.. min underbara, älskade ögonsten! :)

Festade kvällen innan jag åkte, så var lite småfull när taxin kom. Mådde illa i alla fall. Bytena gick bra, Dallas och Chicago är stora flygplatser. I Chicago började jag höra svenska röster, kändes verkligen att man var påväg hem :) sov inte så bra på stockholmsflyget, jag tror att det var snusbristen som gjorde sig hörd..

Borlängetåget var fantastiskt fint, och när jag såg Tomas stå på perrongen.. iiihhh vad snygg han var! Och mmm vad gott han smakar! ^^

På dagen lagade han jättegod pasta med hästkorv och grädde, flottish jag vet. Sen har vi bara myst, jag har sovit nån timme, mamma ringde. Snart ska vi göra fruktsallad och kolla på Walk the line :) och bara mysa, HELA KVÄLLEN!

Imorgon kör jag igång med träningen igen! :) På lördag ska jag träffa shirin med familj, träna, ta en kaffe med denice och åka hem till smb OCH mysa med  tomas på kvlälen. Undrar hur jag ska hinna med allt ^^.

pusspuss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Mars 23, 2010

Har haft en oförskämt slapp dag idag.. vaknade, spenderade dagen framför datorn i princip hela dagen då jag pratade lääänge med Hasse på skype och även senare min Tomas på msn. Enda avbrottet var någon timme då jag gick och köpte bönor, mjölk och salsa och gick hem och åt lunch. !!

Nu på eftermiddagen gick jag i alla fall en liten promenad på en halvtimme ungefär, haha. Ikväll får jag eventuellt lite besök av kompisar här nere som vill ta lite avsked. Ska nog sova tidigt, 21-tiden ungefär. Måste gå upp 04.00 eftersom min taxi kommer 04.30. Härligt!

Ser inte fram emot att åka i ett dygn, men ser fram emot att komma hem. Ser fram emot att ta stegen på Arlanda, innan jag hämtat min väska springa till pressbyrån, tränga mig i kön i slow motion, slänga fram snusdosan på bordet, skrika DET ÄR BRÅTTOM, betala, ta första snusen..och dö av njutning. Mmm! Nu har jag ju bara varit utan sen i söndags, men : )

En sak har jag funderat på.. men jag orkar inte bli för ifrågasättande i min blogg. Det här är bara rent skvaller ;) Hoj!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tue: Mars 23, 2010

Ok, någon snäll men okänd människa har skickat en voddlerinvite till mig på gmail. Så whoever you are Martin Lundberg, tack som fan! Kan inte titta här nere i Mexico men ska nog ta mig några rejält sköna stunder i soffan hemma.
Sover dåligt inatt också, klockan är 4 på morgonen här och jag slog igång datorn. Vaknar till då och då och har såna jävla konstiga syner, fattar inte vad det är med mig.

Anyway så är jag mörk i håret igen, precis som jag vill ha det. Maria Luisas kompis färgade på mig igår, det blev helt okej fint.
Drömde att Marie och Ulrika gav mig en USA-resa till Memphis Tennessee och 600 dollar i fickpengar som present.. hahaha, hur det nu går till. Varför ens? Aja, jag blev skitglad i drömmen i alla fall, kul att drömma om något sånt :)

Vet inte om jag ska försöka sova lite, har The Blind Side med Sandra Bullock på nedladdning (film), kanske är klar när jag vaknar :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: Mars 22, 2010

Sov konstigt inatt, vaknade 2, 4 och 6 och var klarvaken fast trött. Knepigt. I alla fall åkte jag in till centrum på förmiddagen, köpte hårfärg, lite smått och gott till nära och kära samt Ralph Lauren Polo Explorer parfym och aftershave till Tomas, vi firar ju ettårsdag den 11 april :) Fast han ska nog få den på påskafton, det var ju trots allt den högtiden vi sågs första gången. Älskling! <3 :D

Uj uj uj vad timmarna går segt här borta, ju närmre jag kommer min hemresa. Organisationen betalar i alla fall min taxi till flygplatsen, som kommer och hämtar mig 05.00 onsdag morgon :) Ska nog underhålla mig med lite film och svenska tv-serier resten av kvällen. Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Mars 21, 2010

Hemma i Guadalajara igen.
Mitt snus är slut.
Livet blir lite jobbigare.

Om sekunderna går såhär sakta, då kommer 79 timmar vara en evighet, för ja, jag räknade ut att det är 79 timmar tills jag får hålla om dig igen. Har ingen lust att lyssna på musik, det gör mig bara stressad, jag bara längtar efter dig, mycket.

Nog med dravel, flygresan gick som smort, fick skjuts av Renee tillbaks men till min irritation så åkte vi till deras replokal i en ful del av Guadalajara där skulle dom repa i ca 3 timmar, och jag fick snällt sitta och vänta. Ibland fattar jag inte hur mexikaner/killar/människor tänker; jag var ju skittrött, hade ingen lust att sitta i en trång lokal och lyssna på jättehög musik!

Nåväl. Hemma, har duschat, packat min resväska (tidigt, jag vet) duschat och kammat håret första gången på en vecka ^^. Ska nog sova tidigt ikväll. Imorgon har jag ingen särskild plan, jag får väl se vad som händer.

Fick en förfrågan om att spela på CBY i sommar men jag har varken råd eller lust att åka utan reseersättning, trots att det skulle vara kul. Är man fattig så är man, definitivt. Ciao amores

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sun: Mars 21, 2010

Loco kvall igar! Naval, borjar fran borjan. Runt 18.00-tiden gick jag ut pa jakt efter mat. Var inte superhungrig men ville anda ha nat att sta mig pa. Satte mig pa ett tacoplace och bestallde in en quesadilla (tortilla, vikt pa mitten med ost och kott inuti). Jag satter mig och vantar och en stund senare kommer dom ut med varsta MEGAtallriken. Snacka om jag blev sur, for jag fattade ju att man far betala for vad man far.. 75 pesos kostade den tallriken! Haha, det ar inte mer an typ 40 kronor men men. Fick snallt vandra hem med halva maten :P

Runt 20 drog vi till restaurangen igen. Acroyogan var helt fantastisk!! Tva personer som gor helt fantastiska yogastallningar tillsammans. Superfint! Tva par gjorde sin yoga, sen fick jag kliva upp pa scenen och spela. Aterigen valdigt kul! Fick trumkomp. Resten av kvallen dansade jag som en loca! Dom hade ju en live-DJ dar sa det var bra housemusik, hihi. Kom hem runt 01 och somnade gott.

Nu ar klockan 07.21 pa morgonen och jag ar pigg som en larka. Idag ska jag aka tillbaks till Guadalajara, aker till flygplatsen om 2ochenhalv timme ungefar. Val framme i my place vet jag inte riktigt vad jag ska hitta pa, men men, det visar sig. Imorgon tror jag att jag ska handla de sista sakerna jag vill ha med mig i alla fall.

Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sat: Mars 20, 2010

Blev en lugn kvall igar eftersom jag hade haft ont i magen pa dagen. Lyckades bara skriva ut flygbiljetten pa ett internethak och prata med min alskling pa skype, sen sov jag nog mesta dels av dagen. Slott. Pa kvallen gick vi i alla fall ut och kakade PIZZA! Mums, dom var jattegoda, tog en vegetarisk och en med salami. Dom var alltsa sma. Resten av kvallen spelade vi in tva till av mina latar. Somnade runt 01 och vaknade igen..
..vid 05.30 for da kom Ricardos kompis och hamtade mig. Vi akte ned till stranden dar solen holl pa att ga upp, sa fruktansvart vackert! Eftersom han ar fotograf fragade jag honom for nagon dag sen om han ville fota mig nar jag star i brygga, i solnedgangen. Han ska skicka bilderna till mig, fa se hur dom blev, var fin soluppgang i alla fall.

Idag pa morgonen drog vi till stans lokala marknad med organisk mat, hantverk och andra saker, mysigt! Kakade nybakade quesadillas till frukost och slappade lite. Ikvall ska vi till samma restaurang som jag spelade pa sist, for dom alskade min musik och ville att jag skulle spela dar igen! Ikvall ar det nog mer folk dar ocksa. Gud vad roligt!

Just nu sitter jag och dricker en smoothie pa jordgubbar, banan, ananas, papaya och sojamjolk. Magen mar alltsa battre, schysst.
Trevlig helg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Mars 19, 2010

Lite bilder fran senast:

Det oskygga pelikanganget pa stranden :)


Har badade vi



Jag i Ricardos galleri


Tjipp

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fri: Mars 19, 2010

Igar var en micket trevlig kvall! Konstgalleriorna i centrum hade kvallsoppet med vin och lite olika dryck sa jag begav mig ut efter att jag skypeat med Tomas. Sa trevlig stamning i Ricardos galleria :)! Runt 20.45 skulle jag ga tillbaks till lagenheten for att hamta min jacka men jag fastnade vid scenen pa stora torget framfor kyrkan. Var ett band med tva gitarrer, tamburiner, bongotrummor, och en violin som spelade hur energifylld musik som helst :)

Nar Ricardo slutat jobbet runt 21 akte vi till en annan restaurang/bar, hans kompis som agde, hette Sabor de amor (smak av karlek). Dar hade dom Open Jam, oppen scen! :D. Efter att en man spelat piano och en annan gitarr sa gick jag upp och sjong nagra av mina latar.. publiken gillade det tokmycket! Och jag har aldrig sjungit i san bra akustik/mikrofon nagon gang, spelade dessutom pa en kopplingsbar gitarr. Sista laten fick jag komp pa tamburiner. Fint som fan, sjalva terassen jag spelade pa var hur mysig som helst ocksa :)

Efter restaurangen drog vi till en annan bar, Palapas tror jag den hette, mitt i centrum, nagra av Ricardos vanner var dar, samt ett liveband som spelade reggaemusiiic och annat. Dansade lite och fick ogonkontakt med en kille som ocksa dansade som senare visade sig vara Ricardos van, sa jag dansade liksom bredvid honom. Jag alskade musiken och dansade pa, tydligen misstolkade han det for nar han skulle ga i slutet forsokte han hangla upp mig :S!! Helt forskrackt blev jag, hahaha!! Nej usch, det var ingen hojdare, blev lite smaacklad, jag var ju bara glad over att fa dansa. :P

Naval, vi kom hem och la oss runt 02.30, sa jag ar lite mor idag. Men men, good vibrations! Idag ska jag skriva ut flygbiljetten till Guadalajara igen, ikvall ska vi aka till Cabo san Lucas tror jag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Mars 18, 2010

Chill dag pa stranden. Solen ar verkligen dodsstark, sa jag stekte magen och framsidan eftersom jag brant ryggen. Jag och Ricardo spenderade hela morgonen vid en strand dar det inte var nagon fara att simma :) sa det blev manga dopp och nagra timmars snoozande i horisontell stallning.. Skont!

At en god lunch, mjuk tofu stekt med en del mexikanska och vanliga gronsaker :) tog mig en liten efterratt ocksa pa musli, banan och yoghurt.

En hel del slapping these days, far bli andra bullar nar jag kommer hem. Har ju laddat upp med en massa energi nu :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Mars 18, 2010

Vart var jag nagonstans?
Naval. Gardagen spenderade jag dels pa stranden dels pratade jag med Saga. Saknar henne. Och sa min Hasse.
Pa kvallen var jag sa javla trott men jag fick anda i mig vin och rulltobak haha, nar Ricardo slutat jobbet. Sen gick vi ut och at kvallsmat men kom hem ganska snabbt igen for jag var trott.

Langtar hem som fan nu.
6 dagar kvar.

Pusshej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Mars 17, 2010

Bra kvall igar med! Vi gick ut och kakade och vandrade runt pa marknaden, mer vin nar jag kom hem. Lagom med vin gor att jag sover sa himla gott, haha :)
Nar jag vaknade hade jag fatt ett sms av Tomas som berattade att min artikel nu publicerats i tidningen! Han blev rord skrev han, for att han saknade mig och var stolt over mig :) Harligt att hora.

Imorse at jag varldens godaste frukost, igen.. aggrora, bonor, tortillas och stark salsa, till det en smoothie pa jordgubb och banan. Sen gick jag och Ricardo en lang promenad langs havet, pa stranden. Superfint!

Ikvall ska vi pa nan reggaetonkonsert tror jag, och imorgon ska vi spendera hela morgonen pa strander dar man kan bada! :)

Exakt en vecka kvar nu tills jag aker hemat :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Mars 16, 2010

Nu ar jag framme i Los Cabos (San José del cabo), sitter hemma hos Ricardo och chillar. Flygresan var lite typisk mexikansk, nagonting gjorde sa att det drojde, darfor sket dom i att kolla pass pa alla passagerare och knappt ens flygbiljetterna.. hahaha!

Kom fram igar och gick till Ricardos lilla konstgalleri. Bra soft! Massa fossiler. Kakade pa gatan, gick sedan hem till honom och pillade med musik - ROOLIGT! Vi gjorde lite remix pa Min vackraste tid! Skumt men fint, haha. Rodvin pa det och jag slocknade snallt som ett ljus pa den helt okejiga soffan som Ricardo lanade ut till mig.

Imorse vaknade vi tidigt, uppe med tuppen bildligt talat, det ar en tuppjavel som bor har i narheten, hahaha. Runt halv 9 akte vi ialla fall till supermercadon for att kopa frukost. Efter det gick vi till havet som ar skitnara Ricardos lagenhet, fy fan. Sa javla fint, har dock inte mojlighet att ladda upp bilder.

Vi satt och chillade och pratade i takt med att solen steg och vagorna slog upp mot stranden. Det var oppet hav just pa den stranden sa jag har inte badat nagot an, vill vanta tills det ar superlugnt vatten.

En jakla hojdarfrukost blev det !!! Farsk blandsallad med stora farska rakor stekta i sesamolja och friterad kokos till. Fy fasen, jag tror jag aldrig har atit en sa god frukost.. Ricardo ar verkligen grym i koket!! Han gick till jobbet runt 12 och jag gick direkt ner till stranden for att steka. Sa nu ar jag lite brunare!

Uppdaterar mer sen :) Och PS: Matilda, jag tanker pa varan kor, har inte glomt bort den :D PUSS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Mars 14, 2010



Imorgon går mitt plan till Los Cabos. Ända längst ner till sydkusten ska jag...

San José del Cabo!

Det jag hoppas är att jag inte kommer sitta vid datorn mer än nödvändigt.
Hellre det här om dagarna..



Och det här om kvällarna..



Baja California har några av de vackraste solnedgångarna i världen..

Åhh!!

Såhär brun var jag sist jag kom därifrån:



Hoppas på att pepparkaka mig lika mycket den här gången!

Skulle verkligen vilja åka på sol & bad semester med mina systrar och mamma typ, hade varit så himla nice :) Om jag ändå kunde ta med hela världen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Mars 14, 2010

Lite bilder från gårdagen:


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun: Mars 14, 2010

Åkte in och hämtade Zabdi som lyckats ta sig in till centrum igår morse. Vi åt frukost hemma hos mig, såg lite film, sen åkte vi in till centrum igen. Jag köpte converse till hasse på den stora marknaden, samt lite mer koppar för dom var så fina. Promenerade lite och efter det träffade vi Zabdis kompis, som var bra tråkig..... så jag blev snudd på arg när han efter att dom ätit väääldigt långsamt tog oss på en biltur, fick dra till en nödlögn, jag menar, vissa killar har lite för bra självförtroende för sitt eget bästa.

Väl hemma pratade jag med Leopoldine, min huvudkoordinator som kommit tillbaks till Guadalajara med två snubbar från österrike som spelar orgel eller nåt. Sen gick jag och Zabdi och köpte Margarita, slog på Benjamin Button. Kvällen spenderade vi delvis med Renee och Ania men jag blev trött så vi åkte hem runt 00.30.

Fy fan vad jag hostar, inte nådigt. Ingen plan har vi för idag heller, Zabdi åker hem ikväll vid 22-tiden, får se till att hitta på något.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: Mars 13, 2010

Som skrivet i andra bloggen är mitt äventyr på hemmet slut nu. Kände mig lite ledsen igår så det blev en lugn kväll. Åkte till centrum för att skriva ut min flygbiljett, käkade även några tacos eftersom det var superfredag! ^^ Isabél kom och hälsade på i huset senare, vi pratade om affischen hon ska göra som jag ska visa i Sverige, och jag gav henne alla bilder på ungarna. Hon är bra rolig ^__^ Hon skrattar så mycket tillsammans med Maria Luisa, kvinnan som bor här. Här är ett foto på dom. Tänk att Isabel är bra snygg men har ingen karl!



Efter en dryg natt är jag nu vaken (täppt i hela näsan och slemhosta), klockan är 07.13 och det visade sig att Zabdi faktiskt kommer hit idag, jag tror han till och med är i Guadalajara nu, haha. Men det går inte att ringa eller smsa honom så vi får se hur vi löser det här problemet! I alla fall kommer helgen bli jäkligt soft! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Fri: Mars 12, 2010

Orkar inte skriva mer än att jag älskar den här flickan och att det glädjer mig att dagen jag sa hejdå, så hade hon precis opererats och var fridfull som en ängel..



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Mars 12, 2010





TramseT


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Mars 12, 2010

Äntligen fredag! Vad ska ni göra? :) Är så nyfiken på hur ni spenderar fredagskvällarna hemma i Svea/utomlands :). Här är klockan 08.07 och jag mår för jäkla gött efter frukosten. Ska till barnhemmet, sen på eftermiddagen tänkte jag ta en tur till centrum för att skriva ut min flygbiljett och inhandla de sista souvenirerna.. Jag vill ha fler fina koppar hem till ringen! Och sprit, haha.

Jag & Johan har ändrat caféspelningen för att 2 april var långfredagen! Så nu ska vi spela 21 maj istället, vilket innebär mer tid att repa och mer låtar som kan få bli skrivna.

Nu är det 12 dagar kvar tills jag kommer hem, kommer rinna på väldigt snabbt känner jag, ska njuta så gott jag kan. Meningen att Zabdi ska komma imorgon men den förvirrade killen har inte svarat på mina sms, får se om han lyckas.. ser i alla fall fram emot det.

Ciao :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Mars 11, 2010

Vill skriva att jag tycker det är så kul att så många läser min blogg! :) Har mellan 6-12 besökare varje dag. Men lämna gärna ett fotspår någon gång, skönt att variera och inte bara prata med sig själv ^^.

Har promenerat bra mycket nu, till och från barnhemmet varenda dag, ca 90 minuter om dagen. Det är ju faktiskt helt okej om man tycker om att träna men inte har möjlighet. Skorna suger lite, men men. På min fritid sitter jag och planerar träningsrutiner till min hemkomst.. kommer ju bara ha halvtidsplugg och inget jobb, men fast gymkort hemma i Borlänge. Alltså mycket tid att träna!

Imorgon är sista dagen på barnhemmet och det känns. Den här veckan har jag verkligen kommit närmre personalen, jag känner mig glad och trygg med dom. Kommer bli tråkigt att behöva åka.. tänkte i alla fall köpa en tårta imorgon och överraska med lite avskedsfest.

Nu väntar jag på Tito som ska logga in på msn, trevligt att prata lite emellanåt med den man älskar mest ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Wed: Mars 10, 2010

Fin kväll! Åh Guud vad jag kommer sakna Monica.. Världens snällaste människa tror jag hon måste vara. Här kommer en bild på henne:


Vi gick som sagt på bio i Plaza Galerias. Så kul att vi blev så många! Efteråt ville australienskan äta så vi satte oss på random restaurang.


Från vänster: Johanna, svenskan, Melissa, australienskan, Monica, mexikanskan, hennes syster, och Anna från Jersey - supertanten!




Älskar att jag ser så klar i huvudet ut på den här bilden ^___^

Vi såg som sagt Alice i underlandet i 3D, det var bra coolt men inte lika coolt som jag förväntat mig. Huvudsaken var sällskapet dock! :) Gud, mitt engelska uttal är så hemskt, just nu känner jag verkligen att jag pratar spanska bättre än engelska.

En liten sak bara.. daaamn vad pengarna rinner iväg ^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Mars 10, 2010

Började dagen med en redig äggröra på två ägg och ost. Mmm. Nu är det ungefär ett år sedan jag käkade LCHF-kost och jag är lite sugen på att runda av dessa två veckor med det (färsk ananas kommer jag inte överge dock). Kom på att jag inte har ätit speciellt mycket bröd här (man äter oftast tortillas) vore skönt att få med mig den vanan hem till Svea igen. Vanligtvis ser våra morgnar ut såhär:

08.30 - Jag går upp efter att ha legat och dragit mig ca en kvart. Tomas ligger kvar och sover, slöhög.
09.00 - Jag har kokat ägg, tagit fram bröd, juice, mjölk, eventuellt grönsaker. Säger åt Tomas att frukosten står framme.
09.15 - Säger åt Tomas en gång till att om han vill får han masa upp sin röv eftersom jag varit snäll och gjort frukost och att den är klar.
09.30 - Tomas är uppe och vi äter frukost. En stund senare har jag matkoma pga brödet. Kaffe på det ^^

Ja, det får helt enkelt bli mer fil, yoghurt, cool müsli och ägg när jag kommer hem igen. Var ett tag sen jag brydde mig om kosten, nu kanske det får bli dags igen! :) Det var så kul när jag och mamma höll på förra vintern/våren.

Måste bara komma på ett asbra mellanmål till idag, det är praktiskt taget omöjligt att hitta en osötad yoghurt här i affärerna.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Mars 9, 2010

Idag kom det lite clowner till barnhemmet, hur kul som helst! De var fint sminkade och förde in liv och lust på stället vilket gladde både ungar och personal.

Har slarvat med p-pillerna och därför dragit på mig en oregelbunden mens. Inga problem i vanliga fall men efter en redig magsjuka känns det som att jag gärna kunnat slippa..

Till morgondagen har jag planerat in en shoppingtur med finaste Monica som jobbar på barnhemmet. Hon är definitivt en av de jag kommer sakna mycket när jag åker hem. Alltid glad, omtänksam och skiner som en sol.

Dessutom är vi ett gäng som ska på bio imorgon, om jag nu lyckas ordna med biljetter. Hoppas!

Tog min dagliga promenad hem från barnhemmet och såg allt jag annars aldrig vill se - alla män som stirrar. Och det är verkligen stirrar. Som att dom aldrig sett en brud i linne förut. Så jävla äckligt. Tänk om jag skulle sätta mig bekvämt i ett gathörn med handen mellan bena och nagla varje man/kille med äckliga-blicken som går förbi. Kanske ska göra det...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Mars 9, 2010

Gud, vad jag har saknat att plugga egentligen! Plöja litteratur hemma i soffan och skriva hemtenta i oxfordmodellen. Det är kul! Sista genusdelkursen heter "Kropp och identitet", vilket godisämne alltså!
Sommarkurserna jag sökt är:

Portugisiska för nybörjare, 15 hp, Ortsoberoende

Ungdomssociologi, 7,5 hp, Ortsoberoende

Låtskrivningens grunder, 7,5 hp, Ortsoberoende

Populärkultur, 7,5 hp, Ortsoberoende

Antar att jag kommer komma in på portugisiska vilket gör de andra kurserna lite meningslösa eftersom de stryks då, men men, kul att söka i alla fall!
Nu ska jag efter en quesadilla och lite ananas bege mig till barnhemmet :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: Mars 8, 2010

Efter lite velande har jag nu köpt flygbiljetterna till Los Cabos. Har en kompis som bor i San jose del Cabo, det ser ut såhär:





Det var egentligen inte alls dyrt, 700:- tur och retur, vet inte riktigt varför jag tvekat. Jag menar, hellre lägga 700:- på att spendera en vecka på paradisön än att lägga 0:- på att stanna kvar i storstan. Jag måste bli bättre på att unna mig själv saker!
Har ca 2600 kronor kvar att spendera dessa två återstående veckor. Detta för att jag vill ha 2000 kvar minst när jag är tillbaks i Sverige - måste ju leva där, också.

I San jose del Cabo ska jag i alla fall göra yoga, sola, göra musik med Ricardo, bada i havet, och bara slappna av. Slappna av i heeeela kroppen.

Idag har jag hängt med värsta coola skatebruttan, Nina från Sverige! Hon gick tre år skate på fryshuset i Stockholm.. :) Lo pasamos muy bien som man säger på spanska, vi hade det jäkligt trevligt, garvade mycket, pratade rätt slampigt, drack en frappé i solen och bara chillade. Tror vi ska festa i veckan!


Nina


Nu är jag bra jävla trött så jag ska dra mig mot sängen.. Godnatt.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Sun: Mars 7, 2010

Har pratat på msn/skype med mina två närmaste idag, min pojke och Hasse, vilket innebar en mycket trevlig för/eftermiddag! <3 Babys! Hihi. ^^

Tomas säger:
du kommer hem på en torsdag va?


Sara säger:

aa. jobbar du då?


Tomas säger:
hoppas inte det, tänkte vi kunde se på "pluras o mauros kök" ihop


Tomas säger:
saknar dig, hela dig

Så nu har jag planerat det första jag ska göra när jag kommer hem - se på tv med Tomas. Härligt ^^ hemmanissen.

Jävligt trevlig kväll, stillade shoppingnerven med att handla lite kläder till mig och en present till Tomas. Kollade lite på folk, sen mötte jag upp Johanna kl 19. Vi gick till en mysig restaurang, satte oss på terassen och käkade guacamole/chips, tog en cappucino och senare en tequila sunrise medan Johanna drack piña colada. Fan, den bruden har nästan fått mig att vilja fullfölja en av mina andra drömmar; plugga utvecklingsstudier.
Snickrar i alla fall vidare på min lilla lista, det jag ska söka till hösten är

1. Psykolog
2. Dietist
3. Utvecklingsstudier/freds och konfliktkunskap

Alla tre är helt klart lockande, trots att jag inte tror jag kommer vilja plugga psykolog. Så jag tror jag tar och stryker det nu *stryker*

LeMarc har vart en kompis idag, älskar hans lena röst, hihihi. Jag och mamma lyssnade jättemycket på honom våren 2009 så jag kopplar alltid ihop honom med henne. Min mami! Gud vad jag är mamakär.

GLÖM INTE INTERNATIONAL WOMENS DAY IDAG (MÅNDAG)!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: Mars 6, 2010

Jag har fått i mig en hel del idag, och värken avtar sakta men säkert.

Frukost:
Quesadilla, kaka.
Mellanmål: Yoghurt.
Lunch: Ananas, 3 dl buljong med grönsaker och några oliver.
Mellanmål 2: Yoghurt.
Kvällsmat: Helt underbar smoothie på jordgubb och banan, samt lite grönsaksdipp och oliver.

Tror att imorgon kommer all smärta vara borta.

Idag på dagen åkte jag in till centrum igen för att köpa souvernirer, hihi! Presenter till nära och kära. Samt så köpte jag ett par Vans för.. ynka 172 kronor! Kollade även på ett par Converse men det blev inte av, helst vill jag ju ha bruna, men ljusblå/gröna är de enda som finns här som jag tycker är fina. Nåväl, får se :)

Hade bestämt en bio-date med Citlaly till kvällen, vi skulle se Alice i Underlandet på 3D-bio!! Men alla biljetter för kvällen var slut :( attans, hade verkligen sett fram emot det.
Vi hade i alla fall trevligt på annat håll, hennes pojkvän kom senare och vi åkte till ett grymt mysigt uteställe nära mig och satt och softade fram till natten. Finmys!

Usch, jag måste berätta en hemlighet. Jag har fått sån stark lust att få barn. Inte alls likt mig men fy faan, vad jag längtar, efter ett litet gosebarn, en familj att ta hand om. Trygghet. Nåväl, inte än på några år. Och jag veet, det är inte bara frid och fröjd med att få barn, men man kan väl få längta :)

Imorgon var det exakt tre veckor sedan jag åkte!

Godnatt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: Mars 6, 2010

Tjena! Klockan är 09.50 och jag är på superhärligt humör! Med all säkerhet kommer jag grina om några timmar igen men jag har iaf precis ätit! En tortilla stor som en hand ungefär med en skiva smält ost, och en liten kakbit. Fy fan, va gott! Och det har inte gjort ont på någon timme nu. Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas...

Sitter för övrigt och diskuterar sex med min goda vän Camilla på msn, alltid lika roligt :D :D :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sat: Mars 6, 2010

Tårarna bara trillar. Fan vad frän jag är.
Men det gör så jävla ont, dygnet runt. Först i början var det bara när jag åt något men sedan igår har det varit konstant. Magknip, men det känns som att jag inte har någon mage kvar nästan, har inte kunnat äta mig mätt sedan i onsdags kväll.

Måste gå till någon doktor imorgon. Hoppas hans råd hjälper mig, för annars när jag får tag i den där humbugdoktorn ska jag..
Nä, men jag har bara näringsbrist, måste få i mig nåt på något sätt. Jag är hungrig och trött och ledsen. Tjena. Sadfacets återkomsT. Aja, ska fortsätta sova nu, klockan är 04.39. Ska drömma om mat :(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Mars 5, 2010

Nu behöver jag verkligen komma härifrån! Det har ringt 15-20 gånger sedan 07.00 imorse och jag hatar den där j*vla högljudda signalen, precis utanför min dörr. Det ringer på dörren var och varannan timme, och utanför mitt myggnät till fönster står "hushållsnära tjänsten" Alvaro och tvättar bilen som han har gjort i en timme.

Jag känner mig helt enkelt trängd och magen blir inte bättre, fan. Åt en dl ris till frukost och det var ju inte särskilt smart kanske, men jag har ingen lust att käka soppa när jag ätit dåligt sedan i måndags.

Men det blir inte bättre för att jag sitter här vid bloggen och klagar, jag vet. Har snart laddat hem hela Camilla Läckbergs ljudbok "Fyrvaktaren" så jag får väl fly till någon park någonstans där jag kan sätta/lägga mig och lyssna. Synd att jag hade bestämt med Tomas att prata lite på msn, men nöden har ingen lag, orkar inte vara i det här huset idag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fri: Mars 5, 2010

Okej ?! Jag får inte äta:

: stekt eller starkt kryddad mat
: mjöl eller mjölk, yoghurt, smör, ost, fil, grädde..
: någon typ av fast mat över huvud taget.
: speciellt inte frukt, grönsaker eller andra fibrer.

: och jag bör inte heller intaga alkohol, tobak eller kaffe.

Öh, vad återstår då?
Kan inte säga att jag är hungrig; jag har ont i magen, men jag börjar känna mig uttorkad, lust att dricka en massa. Och vad kan det bli då, jo, vatten, för helst ska man inte heller dricka söta drycker.

Jag får väl försöka käka soppa eller nåt. Jag som äääälskar soppa.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Mars 4, 2010

Har äntligen accepterat den jag är. Att jag behöver mycket stillhet, lugn och ro, men att jag njuter och gläds av de tillfällen energin bara sprudlar.

Som här i Mexico till exempel, en del människor tycker det är konstigt att jag inte är ute och festar varje kväll, eller om helgerna. Men eftersom jag själv slutar göra mig till ett offer och inte längre tror att det är fel på mig, så accepterar dom det, eftersom jag accepterar mig själv. Det är en enkel och vacker visa som kan göra ditt liv så mycket lättare, mindre tyngder... :)


Har ont i kroppen, innanför ögonen, i ryggen, lederna, musklerna. Tog en ipren nyss och ska bara vila resten av kvällen. Mödade mig ut för att träffa svenskan idag på eftermiddagen. Tog mig in till centrum helt själv, stolt jag blir :) Vi promenerade lite och slog oss sen ned på en uteservering, där jag lyckades få i mig lite frukt. Tro mig, det var en babe, Johanna! Blond och snygg och glad. Precis vad mexikanerna gillar ;). Hon jobbar på ett annat "dagis" här, men lär ut engelska, till barn som redan har hem och föräldrar.. ett lite mer underhållande jobb, kanske.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thu: Mars 4, 2010

Uff. Jobbig natt. Vaknade med jämna mellanrum (01, 03, 05, 07) av att jag hade:
1) Dödsont i magen
2) Värk i muskler och leder

Så nu på morgonen drog jag slutsatsen att
1) Det är nog bäst att jag stannar hemma från barnhemmet idag
2) Jag kommer ha dödstråkigt.

Just torsdagen, som jag hade sett fram emot, det är alltid mycket folk på hemmet då. Och så har jag ju satt upp en fikadate med en annan svenska till eftermiddagen..
Får väl se hur det blir med allt. Tänkte i alla fall kolla på film nu på förmiddagen, om piratebay är snäll mot mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Mars 3, 2010

En bra dag, inte alls lika tungsint som innan.
Kom hem vid 16-tiden, helt slut. Vilade lite och gick sen och köpte lite festliga pistachnötter, haha. Det och ananasen gjorde min kväll.
Nu ska jag sova så jag orkar med även morgondagen.
En trevlig fika väntar senare under dagen.

Förresten hälsade Tomas på i Smedjebacken idag, min familj, gulligt :)

Godnatt!

Tomas <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wed: Mars 3, 2010

Ok, då kickar jag igång den här morgonen med lite bra vibrationer! Ska alldeles snart gå till jobbet, och tänkte svänga in och köpa en drickyoghurt på vägen, det får bli den fina frullen för idag. Ska även försöka fota lite idag. Senare under dagen ska jag tvätta här hemma, Conchis kräks när alla mina kläder! ^^ Adios!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Mars 2, 2010

Känt mig konstig i magen sen i söndags kväll ungefär och inte kunnat äta. Men idag fick jag nog av energibrist, så jag köpte sushi och åt till lunch, en munk, och sen några små tacos på kvällen. Har inte mått nå bra på barnhemmet, nu får det vara slut med det. Undrar om det var salsan i Mexico City kanske.

Nu på kvällen träffade jag en kille från Couchsurfing, Jesús hette han, jätteduktig gitarrist. Åkte hem till honom och snackade lite med han och hans bror, några tacos på gatan, sen fick jag skjuts hem.

På torsdag ska jag träffa en svenska, Johanna, som också ska volontärarbeta här men på något annat barnhem tror jag. Blir nog kul, vet inte alls vem hon är, fick bara ett sms, Anna (volontären från Jersey) hade gett henne mitt nummer.

En sak till, det ringer Hela Tiden i huset här, fattar inte vad dom vill kärringen. Ursäkta mitt burdusa språk, jag bara börjar tröttna lite på den där dryga signalen och att internet bryts hela tiden.



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tue: Mars 2, 2010

Tio dagar framöver kommer det vara mellan 28-30 grader sol här, det tackar jag för. Ska försöka vara ute så mycket som möjligt, antar att det kommer vara mycket snö när jag kommer tillbaka hem. Åtminstone inte över 10 plusgrader.
Nästa gång jag åker på långresa ska jag ta med mina joggingskor, de enda skor jag har med mig är ett par sunkiga svarta från H&M som jag köpte innan jag åkte, och de har nästan ingen sula. Ägd ^^

Igår tankade jag ner och såg The Reader. En tung film men så fin, den berörde verkligen. Alla borde se den! Med Kate Winslet i en av huvudrollerna.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mon: Mars 1, 2010

Så.. nu kommer lite bilder! Även gårdagen var fin. Härligt att träffa familjen igen, morbrorn, som jag och Zabdi bodde hos första tiden i MC. Resten av dagen spenderade jag med Lilian i centrum, har saknat både henne och staden. Gick förbi Bellas Artes, Azulejos, centro histórico, och så vidare, tog en kaffe och en avocado-cocktail (!).

Åkte 23.55 från MC, var framme 06-tiden i Guadalajara. Hade ingen lust att betala taxi, så jag bestämde mig för att försöka hitta därifrån via bussarna. Ooh! Jag är fan modigare här än i Stockholm. Nä, men efter lite runtfrågande och ca 1½ timmes trång bussfärd kom jag äntligen till trakter jag kände igen.

Hade ingen ork att gå till barnhemmet eftersom natten spenderades på en buss, så jag tog ledigt idag. Nya tag imorgon!

Måste bara berätta allt gottigt jag ätit i helgen:
Säkert 10 små tacos med chorizo/annat kött och olika sorters färskmixade salsa utan smakförstärkare, lime, guacamole, yoghurtglass med citronkräm och yoghurtpuffar, en churro fylld med kolasås, avocadococktail, frukt och världens största äggfrukost. Gissa om jag känner mig nöjd! Måndag-fredag blir det nog mycket promenader, känner att jag behöver smälta allt det här ;)







Drömde förresten en hemsk dröm på morgonkvisten. Tomas kom och hämtade mig på busstationen i Guadalajara, han var klädd i frack och det spelades någon sorts gåtfull sorglig melodi. Fick lov att springa runt och leta efter hans bil på parkeringen, och när jag kom fram så grät han. Jag blev ganska förvånad eftersom jag var halvt som halvt vaken och inte fattade varför han var ledsen. Så jag frågade vad som var fel, fastän jag kände i maggropen vad det handlade om. Till slut frågade jag "vill du inte vara tillsammans med mig mer, är det det?" och han sa ja, att han kommit på det under tiden jag varit borta, men att vi väl kunde vara vänner?

Shit, hela mitt liv gick i spillror i drömmen, dessutom vaknade jag i drömmen och berättade för Tomas vad jag drömt, då sa han att det var en sanndröm.

Tänk vad man bara tar saker för givet: att dina vänner alltid kommer finnas där, att du alltid kommer vara med din pojkvän, att livet alltid kommer vara såhär bra.
Man får vara tacksam för vad man har och sköta om det på allra bästa sätt, aldrig glömma att saker kan förändras.

Nu är det förresten 1 mars, vilket betyder att jag spenderat 15 dagar här och åker hem om 23 dagar!

Älskar dig Tomas :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()